سوالی درباره لایسنس کانستراکت 3
سلام دوستان؛

ضمن تبریک نوروز 1401؛

عزیزانی که لایسنس کانستراکت 3 رو تهیه کردند، بفرمایند که از چه کشوری خریداری کردند و احیاناً نام صرافی یا محل مورد اعتماد ( قانونی ) را اعلام بفرمایند.

همچنین همونطور که می دونید لایسنس کانستراکت 3 همانند خیلی از لایسنس های نرم افزاری دیگر؛ از قانون قیمت گذاری شناور برای هر کشور استفاده می کنه.
با توجه به اینکه به ایران خدمات نمیده، در نهایت ما مجبور هستیم از کشور های دیگر خرید انجام بدیم.
منتها کشور هایی مثل افغانستان و یا کشور های آفریقایی؛ قیمت لایسنس هاشون فوق العاده مناسب هست، منتها اگر بخواید از این کشور ها خرید کنید؛ کانستراکت از شما یک مدرک معتبر که مال همون کشور هست رو می خواد.

حالا دوستانی که خرید کردند، لایسنس کدام کشور را خریداری کردند و به طور کلی در روند خرید به چه مشکلاتی برخوردند.
البته به پشتیبانی کانستراکت هم ایمیل زدم و مواردی رو بهم گفتند؛ اما متاسفانه درباره این مسئله راهنمایی نکردند.
مثلا گفتند که پی پال مال هر کشوری باشه، لایسنس همان کشور باید خریداری شود، با این حال فکر کردم شاید بهتر باشه قبلش از دوستانی که خریدند سوال کنم؛
فکر می کنم اگر اینطوری باشه در نهایت باید لایسنس ترکیه رو خریداری کنم که قیمتش حدود 1 میلیون تومان میشه.

موفق باشید.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
من چند روز پیش پاسخ مفصل دادم اما موقع ارسال ارور داد
منم دنبال تمدید لایسنس یا خرید لایسنس جدیدم.
چند روز پیش چک کردم دیدم شده 500 لیر(با آی پی ترکیه)
پارسال 389 لیر بود، ولی الان با توجه به افت ارزش لیر، حدود 300-400 تومن ارزونتر درمیاد.
اما منتظرم ببینم برجام چی میشه، اگه اون حل بشه ...
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei
(1401/1/5، 11:53 عصر)persiangamer نوشته است: سلام
من چند روز پیش پاسخ مفصل دادم اما موقع ارسال ارور داد
منم دنبال تمدید لایسنس یا خرید لایسنس جدیدم.
چند روز پیش چک کردم دیدم شده 500 لیر(با آی پی ترکیه)
پارسال 389 لیر بود، ولی الان با توجه به افت ارزش لیر، حدود 300-400 تومن ارزونتر درمیاد.
اما منتظرم ببینم برجام چی میشه، اگه اون حل بشه ...

سلام؛

به طور کلی منتظر برجام نباشید، هرچند خبر اومده که کنسل شده.
اما حتی اگر تایید هم بشه، سالیان سال طول میکشه تا این خدمات به ایرانی ها پس داده بشه.
من مشکلی بابت هزینه اش ندارم؛ اما دو تا موضوع هست،
اول اینکه ما می تونیم از تاجیکستان خرید کنیم که خیلی ارزون تر در میاد.
اما سوال من اینجا بود که به طور کلی افرادی که از کشور های مختلف خرید کردن ( مثل خود شما که از ترکیه خرید کردید ) بعداً که با آیپی دیگری وارد شدید یا حتی بعد از خرید؛ از شما ID Card یا مدرکی که نشون دهنده این باشه که شما اهل همون کشور هستید؛ خواستند یا خیر؟
البته فکر می کنم عقلانی باشه از همون ترکیه خرید کنیم؛ اما بازم اگر جواب قانع کننده ای باشه؛ خب پول کمتری پرداخت می کنیم و همون لایسنس رو تهیه می کنیم.

موفق باشید.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام مجدد،
بشخصه خیلی حواسم به تغییرات آیپی بود .
اما گاهی از دستم در میرفت و با وی پی ان روشن کانس باز می کردم.
اما نه هشداری، نه بلاکی و نه هیچ عکس العملی از سیرا(سابق) ندیدم.
بعلاوه اینکه با مخابرات و ایرانسل همیشه وصلم.
روی 2 تا(یا شاید 3) دیواس مختلف کانس بالا میارم.
در مورد تاجیکستان اگر صرافی قابل اعتماد میشناسید لطفا معرفی کنید.
من فکر نمی کنم کانستراکت روی تغییرات آیپی خیلی حساس باشه.
البته صرافی ای که پارسال برای من پرداخت انجام داد خیلی آدم باحالی بود .
بهم گفت اگر اکانت مسدود کردن بگو خودم پیگیری می کنم و ...

پاسخ

سلام من با رجین ترکیه خرید کردم سالی 29 یا 28 دلار بود وقتی خریدم (3 4 ماه پیش ) الان هم 35 دلاره خرید رو هم دادم ایرانی کارت انجام داد برام و بهشون هم گفتم حتما با ایپی ترکیه بخرن . و اینکه بعد از خرید هم میتونی با ایپی ایران هم وصل بشی به حسابت ( بن نمیکنن اصلا گیر هم نمیدن منظورم اینکه نیاز نیست فیلترشکن بزنی برای استفاده از کانستراکت 3 ) . خلاصه همه چیش اوکی هست 
زکات علم ، آموزش دادن ان است از امام صادق (ع)

پاسخ

(1401/1/7، 01:01 صبح)persiangamer نوشته است: سلام مجدد،
بشخصه خیلی حواسم به تغییرات آیپی بود .
اما گاهی از دستم در میرفت و با وی پی ان روشن کانس باز می کردم.
اما نه هشداری، نه بلاکی و نه هیچ عکس العملی از سیرا(سابق) ندیدم.
بعلاوه اینکه با مخابرات و ایرانسل همیشه وصلم.
روی 2 تا(یا شاید 3) دیواس مختلف کانس بالا میارم.
در مورد تاجیکستان اگر صرافی قابل اعتماد میشناسید لطفا معرفی کنید.
من فکر نمی کنم کانستراکت روی تغییرات آیپی خیلی حساس باشه.
البته صرافی ای که پارسال برای من پرداخت انجام داد خیلی آدم باحالی بود .
بهم گفت اگر اکانت مسدود کردن بگو خودم پیگیری می کنم و ...

این مسئله آیپی رو تقریباً مطمئن بودم گیر نمیدن، الان مطمئن تر شدم و ممنونم.
در مورد تاجیکستان مسئله فرقی نمیکنه؛ فقط باید موقع خرید آیپی از تاجیکستان باشه، وگرنه فرقی نمیکنه. خیلی از نرم افزار های پولی تغییر آیپی معروف مثل HMA و اکسپرس لوکیشن تاجیکستان رو دارند. مسئله این هست که اون صرافی برای ما این کارو انجام میده؟ یعنی اگر بهش بگیم از تاجیکستان یا کشور ایکس دیگری این کارو بکنه، انجام میده یا خیر ...
درباره مسدود سازی اکانت هم؛ اگر مسدود بکنند، کاری نمیشه کرد، چون ID کارت از همون کشور می خوان که مسلماً نمی تونیم بهشون بدیم.

(1401/1/7، 06:19 عصر)amirho24 نوشته است: سلام من با رجین ترکیه خرید کردم سالی 29 یا 28 دلار بود وقتی خریدم (3 4 ماه پیش ) الان هم 35 دلاره خرید رو هم دادم ایرانی کارت انجام داد برام و بهشون هم گفتم حتما با ایپی ترکیه بخرن . و اینکه بعد از خرید هم میتونی با ایپی ایران هم وصل بشی به حسابت ( بن نمیکنن اصلا گیر هم نمیدن منظورم اینکه نیاز نیست فیلترشکن بزنی برای استفاده از کانستراکت 3 ) . خلاصه همه چیش اوکی هست 

منم میخواستم ترکیه بخرم؛ اگر پیام قبلی و پیام های قبلیش رو مشاهده کنید، بحثمون این بود که کشور های ارزون تری هستند، مثل تاجیکستان که عملاً حتی از ترکیه هم به ایرانیا نزدیک تره و ی جورایی شاید از نظر مالی هم حق ما این باشه که از تاجیکستان خرید کنیم.
تازه جدا از تاجیکستان، باز افغانستان هم هست؛ حالا افغانستان رو نمی گیریم که در آینده امکان داره خدماتش قطع بشه.
اما اگر بتونیم از لوکیشن تاجیکستان خرید کنیم؛ سالانه کلاً 15 دلار هزینش میشه!!!
  پاسخ

سپاس شده توسط: persiangamer
پیدا کردن اون صرافیه خودش مساله است.
همین ترکیه رو پارسال با کلی دردسر پیدا کردم
من اگر مورد خوبی پیدا کردم اینجا اعلام می کنم
  پاسخ

سلام حسام جان
من لایسنس رو یکساله خریدم و الان دیگه ندارمش، ولی با استفاده از سایت ایرانی کارت این خرید رو انجام دادم و فکر میکنم از تایوان یا مالزی گفتم برام بخرن که فکر میکنم حدود نصف یا شایدم کمتر شد در نهایت
  پاسخ

(1401/1/19، 04:28 صبح)mostafanastary نوشته است: سلام حسام جان
من لایسنس رو یکساله خریدم و الان دیگه ندارمش، ولی با استفاده از سایت ایرانی کارت این خرید رو انجام دادم و فکر میکنم از تایوان یا مالزی گفتم برام بخرن که فکر میکنم حدود نصف یا شایدم کمتر شد در نهایت

سلام؛

ممنون از اینکه گفتید.
البته فکر می کنم شاید یک سال پیش که خریدید این دو کشوری که گفتید ارزون بودن؛ الان از ترکیه هم لایسنسشون گرون تره.
ولی با توجه به اینکه گفتید از کدوم کشور بخرن و مشکلی نداشتن؛ فکر می کنم پس برای خرید از تاجیکستان هم مشکلی نداشته باشند.
خیلی ممنون، حتما این موضوع رو پیگیری می کنم.

موفق باشید.
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مشکل در ساخت بازی آجرشکن با کانستراکت۲ ya mahdi 0 210 1403/6/25، 10:23 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  خروجی کامستراکت ۲ و ۳ xcmpunkgtsx 1 1,616 1403/2/10، 06:25 عصر
آخرین ارسال: hasansanaei
  ارسال عکس shahin54 1 891 1402/12/10، 05:23 عصر
آخرین ارسال: Hadika
  دانلود اجباری shahin54 1 896 1402/12/6، 07:42 عصر