۳ تا سوال

سلام
۳ تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید

۱.سایز پنجره ساخت بازی برای اندروید باید چقدر باشه؟
۲.خروجی PhoneGap اندروید چند به بالا رو ساپرت میکنه؟مزیتها و معایبش رو میگید کلا ؟
۳.چطور میتونم حرکت جارویی(Swipe) رو پیاده سازی کنم؟(مثلا توی گالری عکس اندروید
وقتی انگشتتو به راست بکشی میره عکس بعد)

با تشکر
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام و خسته نباشید خوش آمدید:
در مورد صفحه نمایش اندروید سایز های متعدی هست چون اکثر گوشی ها از رزولوشن مختلف پیروی می کنند اما من شخصا یک سایز را بر روی چند گوشی که صفحه نمایش بالای 4اینج دارند امتحان کردم و جواب داد بدون نقص(480,854).
اما برای اینکه بهتر متوجه شید لازم هست حتما این مطلب را بخوانید(منبع:Mojtaba)
در مورد سوال دومتون اطلاع خواستی ندارم ولی اگر نیاز به پاسخ دارید مدیر سایت راهنماییتون می تواند کند
اگر می خواهید با کنستراک2 به برنامه سازی برای اندروید استفاده کنید فکر نکنم کار درستی باشد من هم اول همین فکر را می کردم ولی چند تایی که ساختم متوجه عیب هایش شدم این مونور مخصوص بازی سازی هست چرا میشود برنامه برای اندروید ساخت حتی بصورت حرفه ای ولی ما انجمن بر پایه بازی سازی.
اما اگر می خواهید یک گالری خودتان بسازید که بتوان(Swipe) را انجام دهد شخصا می تونم براتون یک سورس بزارم که این کار را انجام دهید(لطفا کمی صبر کنید)
  پاسخ

سپاس شده توسط: محمد حسین پرویز
(1393/8/22، 09:15 صبح)'محمد حسین پرویز' نوشته است: سلام
۳ تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید

۱.سایز پنجره ساخت بازی برای اندروید باید چقدر باشه؟
۲.خروجی PhoneGap اندروید چند به بالا رو ساپرت میکنه؟مزیتها و معایبش رو میگید کلا ؟
۳.چطور میتونم حرکت جارویی(Swipe) رو پیاده سازی کنم؟(مثلا توی گالری عکس اندروید
وقتی انگشتتو به راست بکشی میره عکس بعد)

با تشکر

علیک سلام. به انجمن خوش اومدید
۱. چون صفحه‌ی نمایش دسنگاه‌های اندرویدی متفاوت هست به این آموزش مراجعه کنید: سازگاری با اندازه‌های مختلف صفحات نمایش

۲. تا اون‌جا که می‌دونم، می‌شه خودمون انتخاب کنیم که از چند به بالا رو ساپورت کنه، ولی طبق گفته‌ی آقای اشلی گالن خروجی فون‌گپ در نسخه‌های قدیمی زیاد خوب کار نمی‌کنه، ولی برای اندروید 5.0 به بالا و آی‌اواس 8.0 به بالا این خروجی عمل‌کردی بسیار عالی داره. برای اندروید 4.0 تا 4.4 بهترین عملکرد رو خروجی کراس‌واک داره نسبت به بقیّه.

۳. شما می‌تونید سرعت و جهت تاچ رو دریافت کنید (با اکسپرشن‌های SpeedAt و AngleAt) و بعد مثلاً با همون سرعت و جهت، صفحه رو حرکت بدهید. تلاشتون رو بکنید و اگه نتونستید درخواست بدین تا سورس بذاریم.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: محمد حسین پرویز ، [M.H.P]

سلام
از هردوتون ممنون
من نمیخوام برنامه بسازم فقط خواستم ببینم مثلا اگه سوایپ کرد عمل خاصی انجام بده
گالریش فقط برا مثال بود
به هر حال ممنون

آقا مجتبی
من سرعت برام مهم نیست و فقط جهت مهمه
​انجام دادم ولی اونجوری که میخواستم نشدتصویر: images/smilies/yahoo/17.gifتصویر: images/smilies/yahoo/20.gif
اگه میشه سورس بهم بدین
یعنی با هیچ راهی نمیشه برای اندروید زیر ۴ خروجی گرفت؟
بنظرتون اگه بازی برا ۴ به بالا باشه طرفدارا و تعداد دانلود خیلی پایین نمیاد؟
ممنون
  پاسخ

سپاس شده توسط:
در مورد اندروید 4 به پایین فکر نکنم تاثیر زیادی داشته باشد چون اکثریت نشون داده که بیشتر کسانی که از دستگاه اندرویدی استفاده می کنند اندروید 4 به بالا هست حتی فکر نکنم شرکت های بزرگ رو دستگاه خود از اندروید پایین 4.2. استفاده کنند(شخصا تا الان که گوشی رفیقام را گرفتم ببینم اندروید زیر 4.2.1نبوده)
  پاسخ

سپاس شده توسط: [M.H.P]
(1393/8/22، 03:01 عصر)'محمد حسین پرویز' نوشته است: سلام
از هردوتون ممنون
من نمیخوام برنامه بسازم فقط خواستم ببینم مثلا اگه سوایپ کرد عمل خاصی انجام بده
گالریش فقط برا مثال بود
به هر حال ممنون

آقا مجتبی
من سرعت برام مهم نیست و فقط جهت مهمه
​انجام دادم ولی اونجوری که میخواستم نشدتصویر: images/smilies/yahoo/17.gifتصویر: images/smilies/yahoo/20.gif
اگه میشه سورس بهم بدین
یعنی با هیچ راهی نمیشه برای اندروید زیر ۴ خروجی گرفت؟
بنظرتون اگه بازی برا ۴ به بالا باشه طرفدارا و تعداد دانلود خیلی پایین نمیاد؟
ممنون

علیک سلام. این سورس رو بررسی کنید و اگه جاییش رو متوجّه نشدید بپرسید:  touch up & down

فقط یک نکته‌ای که در مورد زاویه در سی۲ هست اینه که زاویه در جهت عقربه‌های ساعت (خلاف جهت مثلّثاتی) مثبت می‌شود و در جهت مثلّثاتی منفی می‌شود (برعکس چیزی که در ریاضی خوندیم)

می‌شه خروجی گرفت، مثلاً می‌تونید از CocoonJS و یا Intel AGI و یا همون PhoneGap هم استفاده کنید. درضمن فکر نمی‌کنم اون قدرا تأثیر داشته باشه، الآن که اطرافم رو نگاه می‌کنم اکثراً 4.0 به بالا دارند.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: [M.H.P]

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 177 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: