حل شده سوال فوق مهم - حرکت کاراکتر!
سلام دوستان...من یه بازی توی اندروید دارم میسازم که میخوام مثلا دوتا دکمه باشه یکی راست یکی چپ... بعد مثلا با زدن دکمه راستیه کاراکترم بره راست ، با زدن دکمه چپیه بره چپ...در ضمن میخوام جهتش هم قرینه بشه! یعنی مثلا در حالت عادی روی کاراکترم به سمت چپ هست میخوام اگه کاربر اومد سمت راست قرینه بشه از چپ به راست!

دوستان فوق العاده ممنون میشم زودتر جوابمو بدید! واقعا کارم لنگهههه!
  پاسخ

سپاس شده توسط:
جواب لطفا!
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام دوست عزیز شما تو قسمت آموزش و قسمت سورس های آموزشی میتونید سورسی که میخواهید رو پیدا کنید
لینک زیر میتونه کمکت کنه
سورس + فیلم آموزشی

تا که نجف گشت آرامگاه ابوتراب
عرش گوید هر زمان یا لیتنی کنت تراب
  پاسخ

سپاس شده توسط: vng
ای بابا اینکه خیلی زیاد حرکت میکنه! تلپورته این! حدودا 1 صدم این مقدار میخوام حرکت کنه چه کنم؟!
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ajaba
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سرعت(max speed) رفتار platform را که به کاراکتر بازی نسبت داده شده به میزان دلخواه کم کنید.تا به تبع آن کاراکتر نیز در هنگام نگه داشن کلید مجازی مسافت کوتاه تری را طی کند.
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام.

این آموزش ها رو هم نگاه کنید ... اگه دیده باشید کاملاً در آناه مشخص است ، زمانی که
شما اسپرات خود را وارد میکنید و با کلیک کردن روی اون اون رو انتخاب می کنید
می تونین از طریق نوار سمت چپ انواع تنظیمات مربوط به اسپرات خودتون مانند :

پرش ، جذبه ، سرعت و ... رو تنطیم کنید.

هر رفتاری که به اسپرات خودتون بدین همون رفتار با همون اسم به منوی سمت چپ اضافه میشه
و میتونین تنظیمات مربوط به اون رو انجام بدین

آموزش اول

آموزش بازی های پلتفرم

-
-
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ببینید من کاراکترم یه نینجاس روی یه صفحه... البته آموزششو از سایت خارجی دیدم ساختم... حالا میخوام بدونم چطوری باید کاری کنم نینجچا همش بمونه روی اون صفحه ؟ تو آموزش فکر کنم از رفتار Pin استفاده کرده بود... حالا من مگه نباید platform رو به صفحه بدم؟ میدم اما یهو اول گیم نینجای روش میره ناکجاآباد22
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوستان مشکل حل شد ممنون از همه
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 182 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,598 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: