مشکل با cocoon و crosswalk
سلام من با cocoonjs خروجی میگیرم با مشکل datastorage بر میخورم چون توی data storage از json استفاده میشه cocoonjs این json رو نمیشناسه ولی همه چیزش خوبه
مشکلی که با crosswalk دارم اینه که حتما باید crosswalk روی گوشی طرف نصب باشه تا بازی اجرا شه
حالا چجوری میشه مشکل json رو حل کنم تا با cocoon خروجی بگیرم یا اینکه با همون crosswalk که خیلی هم خوبه خروجی بگیرم ولی مشکل نصب کردن crosswalk رو گوشی رو کاربر نداشته باشه؟؟؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام دوست عزیز.
شما برای crosswalk نیازی بخه نصب هیچ برنامه پیش نیازی بر روی گوشی نیست مگر اینکه خروجی crosswalk اشتراکی بگیرید در اون صورت نیاز به نصب پیش نیازه وگرنه crosswalk خالی نیاز نداره که پیش نیاز براش نصب کنید تا اونجایی که من میدونم.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
وقتی با crosswalk توی intel xdk خروجی میگیرم دوتا فایل بهم میده یکی arm یکی x86 برای بعضی گوشی ها arm جواب میده برای بعضی گوشی ها هم x86 اگر گوشی ای که Arm توش اجرا میشه فایل x86 رو نصب کنی میگه باید crosswalk نصب کنی
ولی من میخوام یه جوری باشه که روی همه ی گوشی ها جواب بده
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/8/4، 09:57 عصر)arashc2 نوشته است: وقتی با crosswalk توی intel xdk خروجی میگیرم دوتا فایل بهم میده یکی arm یکی x86 برای بعضی گوشی ها arm جواب میده برای بعضی گوشی ها هم x86 اگر گوشی ای که Arm توش اجرا میشه فایل x86 رو نصب کنی میگه باید crosswalk نصب کنی

از arm استفاده کنید از ایمیل میشه مستقیم فقط Arm  رو دانلود کرد 
تعداد دستگاه های اندرویدی x86 خیلی کمتر از اونیه که بخواید به خودتون زحمت بدید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/8/4، 11:44 عصر)mahdi71 نوشته است:
(1394/8/4، 09:57 عصر)arashc2 نوشته است: وقتی با crosswalk توی intel xdk خروجی میگیرم دوتا فایل بهم میده یکی arm یکی x86 برای بعضی گوشی ها arm جواب میده برای بعضی گوشی ها هم x86 اگر گوشی ای که Arm توش اجرا میشه فایل x86 رو نصب کنی میگه باید crosswalk نصب کنی

اما Crosswalk هم حجم رو زیاد میکنه و هم اینکه بعضی وقتا هنگ میکنه با cocoonjs گرفتم اون مشکل json رو دستی حلش کردم
cocoonjs توی خروجی گرفتن از اندروید بهترینه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/8/5، 10:16 صبح)arashc2 نوشته است:
(1394/8/4، 11:44 عصر)mahdi71 نوشته است:

اما Crosswalk هم حجم رو زیاد میکنه و هم اینکه بعضی وقتا هنگ میکنه با cocoonjs گرفتم اون مشکل json رو دستی حلش کردم
cocoonjs توی خروجی گرفتن از اندروید بهترینه
خوشحال میشم راه حلتون رو اینجا هم بگید
ولی بازم بعضی وقتا مجبوریم از crosswalk استفاده کنیم مثلا خرید درون برنامه بازار و ...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
60 درصد تیلت ها  و 15 درصد گوشی هااز معماری X86 هست و در بازاریابی شما نمی توانید به خاطر معماری این مشتریان را نادیده بگیرید.
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 182 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,601 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: