اجرا نشدن بازی * کمک*
سلام من تا چند روز پیش خیلی راحت اجرا میگیرفتم و الان هر کار میکنم نمیشه و این خطا ها رو میده
[تصویر:  x932hhnqmp5sq5drukfw.png]
و توی همه مرور گر ها و NW.jc این خطا رو میده! ممنون میشم کمک کنید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
من نمی تونم تصویر شما را ببنیم فکر کنم مشکل داره .
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوست عزیز در قسمت performance کانسترانت خروجی رو درست کنین حل میشه
زکات علم ، آموزش دادن ان است از امام صادق (ع)

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/9/21، 02:17 عصر)wowxpria نوشته است: من نمی تونم تصویر شما را ببنیم فکر کنم مشکل داره .
یبار رفرش کن
(1394/9/21، 03:49 عصر)amirho24 نوشته است: دوست عزیز در قسمت performance کانسترانت خروجی رو درست کنین حل میشه
قبلا مشکل نداشت اخه!!!
رو چی بزارم؟ خالی بزارم خوبه؟؟

همه چیو امتحان کردم خالی گذاشتم و.. بازم فرقی نکرد
  پاسخ

سپاس شده توسط:
از پلاگین Audio استفاده نکنید ، ببینید باز هم مشکل داره ؟؟ یعنی کلا پلاگین Audio رو حذف کن از project
  پاسخ

سپاس شده توسط:
کلا پروژه خالی رو هم باز نمیکنه!
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/9/21، 01:50 عصر)Shahin نوشته است: سلام من تا چند روز پیش خیلی راحت اجرا میگیرفتم و الان هر کار میکنم نمیشه و این خطا ها رو میده
[تصویر:  x932hhnqmp5sq5drukfw.png]
و توی همه مرور گر ها و NW.jc این خطا رو میده! ممنون میشم کمک کنید

سلام، این خطا میگوید احتمالاً ایراد از پلاگین ها یا رفتارها(افزونه های) غیر رسمی باشه، شما جدیداً افزونه ای نصب نکردید؟ شما میتوانید از پوشه exporters در محل نصب کانستراکت یک کپی در جای دیگر تهیه کنید و بعد افزونه های غیر رسمی را یکی یکی از داخل پوشه اصلی پاک کنید و در صورت رفع نشدن ارور دوباره افزونه ها را به جای خود برگردانید.اگر در آخر کار موفق به حل مشکل نشدید باید کانستراکت را آنیستال کرده و بعد پوشه ی آن را هم از محل نصب قبلی کاملاً پاک کنید و دوباره اقدام به نصب نرم افزار کنید راه آخر تعویض ویندوز است، شاید ویندوزتان ایراد پیدا کرده است.

دیدن این تایپیک و خواندن آن را هم به شما توصیه میکنم، شاید مشکل شما هم مثل مشکلی که در این تایپیک مطرح شده باشد.

--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 182 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,598 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: