1393/9/16، 05:12 عصر
امروز داشتم چند سورس خوده کنستراک 2 میدیدم به شئ Fuction برخورد کردم رفتم تو سایت و به زبان انگلیسی راهنمایش را خوندم ولی چیزی دستگیرم نشد می خوم بدونم کاربرد کجاست و چجور باید ازش استفاده کنیم ؟!
روش استفاده از شئ Function
|
1393/9/16، 05:12 عصر
امروز داشتم چند سورس خوده کنستراک 2 میدیدم به شئ Fuction برخورد کردم رفتم تو سایت و به زبان انگلیسی راهنمایش را خوندم ولی چیزی دستگیرم نشد می خوم بدونم کاربرد کجاست و چجور باید ازش استفاده کنیم ؟!
1393/9/16، 05:42 عصر
سلام. این پلاگین برای جلوگیری از تکرار کاربرد داره.
مثلاً الگوریتمی مثل زیر دارید: موقعی که پلیر به دشمن شماره 1 برخورد کرد یکی از جونش کم بشه، فلش بزنه و صدای "آخ" پخش بشه. موقعی که پلیر به دشمن شماره 2 برخورد کرد دوتا از جونش کم بشه، فلش بزنه و صدای "آخ" پخش بشه. موقعی که پلیر به دشمن شماره 3 برخورد کرد یکی و نصفی از جونش کم بشه، فلش بزنه و صدای "آخ" پخش بشه. … یعنی برای برخورد با هر دشمن باید از سه تا اکشن تکراری استفاده کنید. برای جلوگیری از تکرار تنظیم میکنیم اگه فانکشن با اسم مثلا "کمشدنجون" اتّفاق بیفته اون سه تا کار انجام بشه. بعد الگوریتم ما به این حالت در میاد: موقعی که فانکشن "کمشدنجون" اتفاق افتاد به اندازهی پارامتر از جون پلیر کم بشه، فلش بزنه و صدای "آخ" پخش بشه. موقعی که پلیر به دشمن شماره 1 برخورد کرد فانکشن "کمشدنجون" با پارامتر 1 اجرا بشه. موقعی که پلیر به دشمن شماره 2 برخورد کرد فانکشن "کمشدنجون" با پارامتر 2 اجرا بشه. موقعی که پلیر به دشمن شماره 3 برخورد کرد فانکشن "کمشدنجون" با پارامتر 1.5 اجرا بشه. … همون طور که دیدید به جای استفاده از سه تا اکشن تکراری اون سه تا رو یکبار نوشتیم و بعد برای برخورد با دشمنها فقط از یک اکشن استفاده کردیم. معجزات طبیعت هایی هستند که با آنها مأنوس نشدهایم
و طبیعت معجزهایست که با آن انس گرفتهایم
علی صفایی حائری
1393/9/16، 05:58 عصر
مفهومو گرفتم ولی نتونستم اون را تو کنستراک2 خالی کنم اگر سورسی در مورد این شی دارید دریغ نکنید ممنون میشم
1393/9/16، 07:28 عصر
سورس همون مثالی که بالا زدم رو براتون آماده کردم: function
معجزات طبیعت هایی هستند که با آنها مأنوس نشدهایم
علی صفایی حائری
1393/9/16، 07:35 عصر
پارامتر 1.5 یعنی چی؟ پارامتر 1 یعنی چی؟ عدد ها رو نمیفهمم یکیه همش؟
تو ندیدی این گفتن رو
فرق دوستو از دشمن چون نمی تونستی خوب ببینی غلطای دیکته ی خوش خط رو آموزش موتور یونیتی و یه عالمه دیگه! www.TrueGame.ir
1393/9/16، 07:42 عصر
پارامتر مقداری هست که به فانکشن ارسال میشه تا از اون استفاده کنه.
اگه متوجّه نمیشید سورس رو ببینید و دو الگوریتم بالا رو با هم مقایسه کنید. معجزات طبیعت هایی هستند که با آنها مأنوس نشدهایم
علی صفایی حائری |
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
![]() |
پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا | ya mahdi | 0 | 230 |
1404/1/17، 05:43 عصر آخرین ارسال: ya mahdi |
نحوه خروجی اندروید کوردوا | ya mahdi | 0 | 177 |
1404/1/11، 04:06 عصر آخرین ارسال: ya mahdi |
|
![]() |
حل شده مقادير لازم در environment variable | ᔕinaᗪehghani | 24 | 11,596 |