موضوعها: 37
سپاسها: 247
215 سپاس گرفتهشده در 66 ارسال
سلام
من کمی با انیم استودیو اشنا هستم
کارکتر های اماده داره اما حرکات اماده رو فکر نمی کنم داشته باشه باید خودت به کارکتر حرکت بدی
شما با استفاده ازReparent Bone می تونی استخوانها رو بهم متصل کنی تا موقع حرکت کارکتر تمام اعضا بحرکت در بیاد
موضوعها: 1
سپاسها: 26
0 سپاس گرفتهشده در 0 ارسال
خیلی ممنون دوستان
یه سوال دیگه هم برام پیش اومد راجع به استخوون بندی
برای استخوون بندی باید برای هر عضو یک new layer > bone به صورت تکی تکی درست کنم یا یه لایه استخوون درست کنم برای همه ی اعضای بدن ؟؟
اگه یدونه کافیه چیکار کنم که با بقیه ی اعضا قاطی نشه؟ مثلا دستو تکون بدی بدنم باهاش کشیده بشه و کلا خراب شه.
لطفا یکم واضح توضیح دهید.
باتشکر از دوستان عزیز
موضوعها: 37
سپاسها: 247
215 سپاس گرفتهشده در 66 ارسال
ببین اول شما باید اعضا رو بصورت جدا وارد انیمه کنید بعد یک لایه استخون درست کنید لایه های اعضا را دراگ کنید تو لایه استخون
حالا به اعضای بدن استخون بدید بعد استخوان ها رو با استفاده از bone stregth که حالت ماهیچه شکل هست کاهش بدید این گزینه دامنه تاثیر گذاری استخون رو بر دیگر اعضای بدن هست
با استفاده ازReparent Bone می تونی استخوانها رو بهم متصل کنی تا موقع حرکت کارکتر تمام اعضا بحرکت در بیاد اتصال استخون ها بهم باید صحیح باشه یعنی ازاستخوان پا به بالا
موضوعها: 41
مکان: جمهوری اسلامی ایران ،آذربایجان غربی شهرستان نقده
سپاسها: 549
471 سپاس گرفتهشده در 210 ارسال
دوست عزیز سلام . من خودم با انیمه استودیو کار کردم و میدانم برای چی هست ( برای ساخت انیمیشن ) هست . پس ربطی به انجمن ندارد .
زکات علم ، آموزش دادن ان است از امام صادق (ع)
موضوعها: 41
مکان: جمهوری اسلامی ایران ،آذربایجان غربی شهرستان نقده
سپاسها: 549
471 سپاس گرفتهشده در 210 ارسال
من تسلیم.چون مدیر گفت من تسلیم میشم
زکات علم ، آموزش دادن ان است از امام صادق (ع)
موضوعها: 0
سپاسها: 0
0 سپاس گرفتهشده در 0 ارسال
دوستان عزیز سلام من تو انیم استودیو یه انیمیشن طراحی کردم که وقتی رندر میگیرم محیط و نمای اصلی رندر میشه ولی کاراکتر هایی که حرکت دارن و صحبت میکنن رندر نمیشه ممنون میشم راهنماییم کنین