سوال:بهینه سازی-متغیرها-انیمیشن
سلام و عرض ادب 3 تا سوال داشتم:
سوال1:اگر 3 تا اسپرایت رو در یک اسپرایت به صورت انیمیشن قرار بدیم و سرعتش رو بکنیم صفر که از حالت انیمیشن در بیاد بهینه تره یا اینکه سه تا اسپرایت جداگانه اضافه کنم؟
سوال 2:فرض کنید پلیر تویه راهرو هستش و تویه اون راهرو 2 تا اتاق وجود داره حالا میخوام بار اول فقط بتونه وارد اتاق یک بشه و با یه نفر مکالمه که انجام داد بعدش بتونه وارد اتاق دوم بشه یعنی تا قبل از اینکه وارد اتاق اول نشده و مکالمه انجام نداده نتونه وارد اتاق دوم بشه.باید چیکار کنم؟؟
سوال3:بازی که میخوام بسازم بعضی جاهاش اکشن هستش مثلا میخوام وقتی پلیر تیر هاش تموم شد یا به یک فاصله خاصی به دشمن نزدیک شد یه حرکت رزمی روش بزنه حالا باید از انیمیشن استفاده کنم؟!اینجوری که خیلی وقت گیره میشه فریم به فریم ساخت حرکت رو و بعد از زدن حرکت به حربف دوباره فریم به فریم حالت دشمن بعد از ضربه رو بسازم!راه دیگه ای هست؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
1) ۳ تا رو بزارید تو یه انیمیشن بهینه تره 
2) از متغیرها باید استفاده کنید مثلا وقتی وارد اتاق یک شد متغیر ۱ بشه و تا وقتی متغیر ۱ نشده نتونه وارد اتاق دوم بشه 
3) این راه دستیه که خب طبیعتا سخته ! میتونید از نرم افزارهایی مثل اسپرایتر ، spine ، یا انیمه استودیو کار کنید ... باید اجزای مختلف بدن رو جدا بکشید بعد وارد نرم افزارای انیمیشن کنید و استخوان بندی و حرکات مختلف ... که البته کانستراکت با اسپرایتر خیلی مچ هست یعنی میتونید انیمیشن رو با حجم خیلی کم وارد کانستراکت کنید 
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2 
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
  پاسخ

سپاس شده توسط: xcmpunkgtsx ، vng
با تجربه ای که من به دست آورده ام 
فقط اسپرایت هایی که دارای رنگ بندی زیاد هستند نسبت اسپرایت های تک رنگ حجم بیشتری دارد
برای مثال :
یک اسپرایت به اندازه:1000×1000
تکرنگ قرمز حجمش اصلا قابل محاسبه نیست
اما یک تصویر منظره به اندازه بالایی
حجمش با بهینه سازی بالای 500 کیلو بایت می باشد
[تصویر:  40t226ztceazmgj88hqp.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 182 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,601 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 131 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: