حل شده سوال درباره ی text
سلام دوستان من خیلی وقته به این انجمن میام ولی امروز سوالی برام پیش اومد برای همین عضو شدم.

سوال من اینه من در حال طراحی یک برنامه ی جالب به وسیله ی کانستراکت هستم که می شود متنی نوشت و برنامه به ما پاسخ دهد و در اینجا از یک تکس باکس  برای نوشتن متن و یک تکس معمولی برای پاسخ های برنامه تا اینجا با کمک اموزش های انجمن و دوستان به اسانی پیش رفت ولی من دو تکس باکس اضافه کردم تا از طریق خود برنامه بشه سوال و جواب وارد کرد و من در اینجا به مشکل جدی خوردم و یک ماه هر روشی رفتم جواب نداد.

از اساتید خواهش مندم کمکم کنن یک ماه هست هرچه تلاش می کنم نتیجه نمی ده .

و اگر سوالم خوب نبود بگید تا بیشتر توضیح بدم.

با تشکر mrx

پاسخ

سپاس شده توسط:
خب مشکلتون چیه نگفتید که
70% تلاش
29% خلاقیت
1% استعداد

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/10/24، 01:51 عصر)arsalan1366 نوشته است: خب مشکلتون چیه نگفتید که

وای ببخشید سریع تایپ کردم حواسم نبود .

مشکلم اینه که

وقتی دو تکس باکس رو اضافه کردم هر کاری می کنم نمی شه متن ها رو سیو کنه و وقتی در تکس باکس اولیم سوال بپرسم پاسخ بده .

فکر کنم اگه اینم با کمک اساتید حل بشه مشکل بعدی اینه که هر سوال و جواب باید مخصوص خودشون بشن یعنی من سیو کنم وقتی سلام کردم اونم بگه سلام نه اینکه یه چیزی دیگه بگه ممنون میشم کمک کنید. 

باتشکر mrx
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
باید برای تکسباکها متغیر تعریف کنید(از نوع text) و بگید مقدار متغیر بشه متن داخل تکسباکس.
البته اگه می خواهید هر بار که متنی نوشتید ذخیره بشه باید یه آرایه درست کنید.
برا سوال دوم هم باید یه آرایه برا جوابها درست کنید و همه جوابها را داخلش وارد کنید.
بعد بگید اگه تکست تکسباکس ما برابر با مثلا سلام بود تکسباکس جواب مثلا تکسش بشه اندیس 0 آرایه و الی آخر.
  پاسخ

سپاس شده توسط: mrx

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 182 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,598 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: