مشکل صفحه سیاه
سلام
بدبختانه بعد از 10 روز طراحی بازیم که با کوکون خروجی گرفته شده اجرا نمیشه بعد از اسپلش کوکون صفحه سیاه میاد 

موتور فیزیک هم روی باکسه از اسپلش کانستراکت هم استفاده نشده 
پس مشکل چیه ؟ بازی فیزیکی هست 

واقعا خروجی کانستراکت مضخرفه بهم گفته بودن سمت کانستراکت نرو 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
احتمالا آپدیت کنید کانستراکت رو مشکلتون حل میشه
درسته مشکل خروجی داره ولی من تاحالا موتور بازی سازی بدون کد نویسی ندیدم غیر از کانستراکت
  پاسخ

سپاس شده توسط: saadat68
سلام
خروجی را تست کردم مشکلی نداره چند حالت داره که رعایت نکردین:
  1. اسپلش کانستراکت2 نباشه!!
  2. از شئ Browser از بعضی اکشن هاش استفاده نکنی!!
  3. از شئ batton و textbox استفاده نکن!!
  4. تو نصب پلاگین های کردوا مشکل داشتی!!
  5. ممکنه از پلاگینی استفاده کرده باشی که تو محیط canvas+ اجرا نشه و فقط تحت وب باشه!!
  پاسخ

کانستراکتم آپدیته 
فقط پلاگین ادپلی هست که نصبش کردم طبق آموزش خودت آقا مهدی 
فقط از تکست باکس استفاده کردم توی یه قسمت حذفش میکنم ببینم چی میشه 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
عنوان تایپیک مناسب نیست و محتوای تایپیک هم ربطی به فاروم(بخش آموزش) ندارد! لطفاً نظم انجمن را رعایت کنید.
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط:
برادر عنوان تاپیک باید چی میزدم ؟ اینجا بخش آموزش نیست بخش پرسش و پاسخ هست اشتباه زدم ؟

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/11/5، 01:00 صبح)saadat68 نوشته است: برادر عنوان تاپیک باید چی میزدم ؟ اینجا بخش آموزش نیست بخش پرسش و پاسخ هست اشتباه زدم ؟

عجب! مکان تایپیک و عنوان رو بنده تغییر دادم! والا شما یک تایپیک در بخش «آموزش» ساخته بودید به عنوان «صفحه سیاه گرفتم» !!
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

اگر با کوکون آی او می گیری و خروجی شما 5 مگا بایت افزوده می شود باید این رو در نظر بگیرید که این نوع خروجی با همه توانایی کانستراکت سازگار نیست.
این  خروجی سرعت بالا و حجم کم رو می دهد ولی با افزونه های وب سازگار نیست و از webgl پشتبانی نمی کند و موارد دیگر که نباید در پروژه ات باشد
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan
با سلام.بنده وقتی می خواهم بازی را اجرا کنم ارور Javascript error!
jQuery is not defined
http://localhost:50000/, line 111 (col undefined)

This may be a bug in Construct 2 or a third party plugin or behavior - please report it to the developer following the bug report guidelines. Subsequent errors will be logged to the console.
در مرورگر می دهد.لطفا راهنمایی نمایید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
شما حتما از افزونه ای به کار بردی که با کو کون سازگار نیست مانند درون پرداختی
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 182 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,598 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: