لود فایلهای صوتی
سلام.
یک مشکلی با لود خروجی برنامه دارم.
یک برنامه پخش آهنگ طراحی کردم که 20 تا آهنگ با حجم حدود 200-300 کیلوبایت داره.
با کوکون آی او خروجی گرفتم ولی لود برنامه خیلی طول میکشه و چند ثانیه صفحه سیاه داره. با گوش 8 هسته ای چند ثانیه و با گوشی های 2 هسته ای که حتی اندروید 4.2 دارن اصلا برنامه بالا نمی یاد و میپره بیرون. ممنون میشم راهنماییم کنین. چون آهنگها رو تو پوشه music ریختم ولی نمیدونم چرا باز لودش اینقدر طولانیه
بازی استراتژیک لشکر امپراطور
نصب رایگان

[تصویر:  com.parsasoft.myempires0.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام،

فایلهای صوتی رو بریزید تو پوشه sounds
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: ghasem
سلام. اونجا که اصلا بالا نمیاد. چون تو پوشه sound همه رو اول لود میکنه بعد میخونه
نصب رایگان

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/12/6، 06:45 صبح)kamran_cn نوشته است: سلام. اونجا که اصلا بالا نمیاد. چون تو پوشه sound همه رو اول لود میکنه بعد میخونه

سلام، من فکر کردم مشکلتون تاخیر در پخش فایل های صوتی هست.البته اگر شما توی بخش تنظیمات پروژه  preload sounds رو در حالت no بزارید حتی اگر فایل های صوتی در پوشه sounds باشند در هنگام لود شدن بازی همه فایل های صوتی لود نمیشوند و در هنگام پخش لود میشوند.اما این که بالا نمیاد باید مشکل چیز دیگه ای باشه.. از پلاگین خاصی استفاده نکردید؟ فرمت فایل های صوتی همه ogg است؟ و مشکلی در کانورت شدن نداشته اند؟ چک کنید در بخش تنظیمات پروژه loader style بر روی حالت construct 2 splash نباشد اگر هست روی حالت دیگری قرار دهید.

یک کار بهتر کنید همه فایل های صوتی را پاک کرده و یک ذخیره موقت از پروژه بسازید و خروجی بگیرید و چک کنید چه اتفاقی می افتد شاید اصلاً مشکل از فایل های صوتی نباشد؟!

البته خروجی cocoon canvas plus به مانند خروجی intel xdk  لودینگ ندارد و تنها بعد از نمایش اسپلش کوکون 2 تا 3 ثانیه صفحه سیاه نشان میدهد بعد از آن لایوت اول پروژه شما را نشان خواهد داد.اگر تنها مشکل همین است حساس نشوید چیز خاصی نیست برای همه همینگونه هست.
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: kamran_cn
جناب vng واقعا ممنون که اینقدر با حوصله جواب دادید. خیلی با محبت هستید.  احتمالا با همان prelod sound مشکل حل خواهد شد. تست نیکنم و نتیجه رو اعلام میکنم. 
فرمت همه فایلها ogg است و در کوشی های قوی مشکلی ندارد ولی در گوشی های ضعیفتر احتمالا بخاطر همان لود آهنک حافظه کم آورده و خارج میشود. باز هم از محبتتون ممنونم
نصب رایگان

پاسخ

سپاس شده توسط: vng
preloadsound رو هم غیر فعال کردم ولی باز کرش میکنه
نصب رایگان

پاسخ

سپاس شده توسط:
تست کردم مشکل واسه گرافیک بود. چطور گرافیک رو بهینه کنم که کیفیت زیاد پایین نیاد
نصب رایگان

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/12/12، 11:58 عصر)kamran_cn نوشته است: تست کردم مشکل واسه گرافیک بود. چطور گرافیک رو بهینه کنم که کیفیت زیاد پایین نیاد

[تصویر:  imageformatdlg.png]

سلام، در بخش edit image اسپرایت ها image format  رو انتخاب کنید(نماد آن به شکل یک مربع سیاه بر روی مستطیل سفید است)تمام تصاویر به صورت پیشفرض در کانستراکت با فرمت png-32 ذخیره میشوند. شما میتوانید تصاویر و انیمیش های خود رو که دارای transparent (پس زمینه بی رنگ) هست را به روی png-8 قرار دهید کافی است از لیست باز شو (فرمت) در پنجره image format آن را انتخاب کنید.png-8 برای موبایل ها و تبلت ها که صفحه نمایش کوچکتری از رایانه ها دارند مناسب هست و افت کیفیت محسوسی ایجاد نمیکند.در عوض 2 تا 3 برابر از یک تصویر با فرمت32 -png حجم کمتری ایجاد میکنند.

برای تصاویر غیر شفاف و آن دسته از تصاویری که کانل آلفا(همان transparent) ندارند(معمولاً بکگراندها)، انتخاب فرمت jpeg بهترین است و صد در صدر برای این دسته از تصاویر تغییر فرمت پیشنهاد میشود.فرمت jpeg با quality 75 انتخاب مناسب و بسیار کم حجمی هست(ده ها برابر کمتر از png-32) که برای اینگونه تصاویر باز هم افت کیفیت خیلی زیادی مشاهده نخواهید کرد.(در صورت ضرروت quality 100 قرار دهید که آن هم خوب است و صد در صد بهتر و بسیار کم حجم تر از png-32 برای تصاویر غیر شفاف هست)

لیست باز شو apply this setting to و گزینه های آن:

this frame : تغییرات تنها بر روی فریم انتخابی صورت میپذیرد.

this animation : تغییرات تنها بر روی انیمیشن انتخاب شده صورت میپذیرد.

all animations : تغییرات بر روی تمامی انیمیشن های یک اسپرایت اعمال خواهد شد.

entire project : تغییرفرمتی که بر روی فریم جاری انجام میدهید بر روی تمامی اسپرایت ها پروژه جاری نیز اعمال خواهد شد.

فقط یک نکته تغییر فرمتی که بر روی تصاویر انجام میدهید تنها در خروجی های اصلی(اندروید، رایانه، html5 و غیره) اعمال میشود و قابل مشاهده هست و بر روی خروجی خود کانستراکت(فرمت caproj و capx) هیچ تغییری ایجاد نخواهد شد و تمامی تصاویر بلا استثنا در این حالت با همان فرمت png-32 ذخیره و save میشود.

البته با اعمال این روش عملیات خروجی کمی طولانی تر میشود،اما می ارزد و روش بسیار مناسبی هست حتماً امتحان کنید من با استفاده از این روش و با اعمال این تغییرات، یک پروژه را که در حالت معمولی حجمی حدود 40 مگابایت پیدا میکرد حجم آن را به 10 مگابایت رساندم! بر روی پرفورمنس بازی نیز تاثیر گذاراست و پرفورمنس بهتر و بالاتری خواهید داشت،بعلاوه آیتم ها بیشتری میتوانید وارد پروژه کنید و با محدودیت کمتری نیز مواجه میشوید.

یک توصیه دیگر تا فراموش نکرده ام برای کمتر شدن حجم سعی کنید صداها رو به فرمت ogg و با رنج quality  46 kbps ذخیره کنید(تغییر فرمت دهید) هر چند هنگام import صدا، کانستراکت پائین ترین نرخ را 96 kbps نشان میدهد اما اگر صدا ی شما 40 kbps باشد حتماً اعمال خواهد شد در نتیجه حجمی نصف نرخ 96kbps دست پیدا میکنید که افت  چندان محسوسی هم از تظر کیفیت مشاهده نمیکنید.

موفق باشید...

پاسخ

سپاس شده توسط: Vizmark# ، ghasem ، kamran_cn ، Mojtaba ، amin hosseini
واقعا ممنون از توضیحات جامع و کاملتون. شرمنده کردین. حتما راهنماییتون رو استفاده میکنم. خیلی خیلی ممنون
نصب رایگان

پاسخ

سپاس شده توسط: vng

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 180 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: