قرار دادن بازی در بازار
با سلام خدمت دوستان

من قبلا برنامه توی بازار آپلود کردم و تا حدودی با روند کارش آشنا هستم ولی تا حالا بازی قرار ندادم

میخواستم بدونم که بازی رو چطوری باید توی بازار قرار داد؟ یعنی الان من از کوکون آی او دو تا فایل خروجی گرفتم ، اگه نسخه آرم رو تو بازار بذارم کافیه و یا باید نسخه x86 رو هم قرار بدم؟

و اینکه من بازی رو تو دو تا تبلت و دو تا گوشی تست کردم و عملکردش خوب بوده، آیا بازار هم بازی رو دیوایس های مختلف تست میکنه و یا نه؟ و کلا روند کارشون چطوریه؟

با تشکر
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
ارسال بازی هم مثل همون برنامه هست و فرقی نداره!
اصل ARM است و شما اون را انتشار بدین و اگر کسی اعتراض داشت که بازی تو دستگاه اون نیاورده X86 را هم انتشار بدین البته خیلی کمه!
خوبه انتشار بدین!
  پاسخ

سپاس شده توسط: mrflat ، Game Baker
نقل قول: سلام
ارسال بازی هم مثل همون برنامه هست و فرقی نداره!
اصل ARM است و شما اون را انتشار بدین و اگر کسی اعتراض داشت که بازی تو دستگاه اون نیاورده X86 را هم انتشار بدین البته خیلی کمه!
خوبه انتشار بدین!

جناب ابراهیمی، شما خودتون هر دو نسخه رو ارائه دادین یا نه؟

بعد اینکه خبر دارین که بازی رو توی دستگاه های مختلف تست میکنن یا نه؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام ... تا اونجایی که من میدونم رو گوشیهای مثل LG G3 , Sony Xperia Z , Samsung Galaxy s5 تست میکنن
نسخه x86 هم لازم نیست بزارین چون درصد کمی از کاربران حدود 2% از این نوع استفاده میکنن
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2 
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
  پاسخ

سپاس شده توسط: Game Baker
سلام . قرار دادن بازی یا برنامه در بازار کافیه نسخه arm و البته singed شده رو بزارین طبق آموزش های اقا ابراهیمی در وبلاگش ( scirra.blog.ir ) میتوانید خروجی بگیرید ( البته برای کوکون ) ولی خروجی xdk مستقیما خودش singe هستش و کافیه بعد از خروجی در بازار قرار دهید و استفاده کنید .
زکات علم ، آموزش دادن ان است از امام صادق (ع)

پاسخ

نقل قول: سلام ... تا اونجایی که من میدونم رو گوشیهای مثل LG G3 , Sony Xperia Z , Samsung Galaxy s5 تست میکنن
نسخه x86 هم لازم نیست بزارین چون درصد کمی از کاربران حدود 2% از این نوع استفاده میکنن
خودم روی s5 تست کردم، مشکلی نداشت، میترسیدم رو گوشی های سطح پایین تست کنن و مشکل ساز بشه که اینجوری که شما گفتین اینکارو نمیکنن و خیالم راحت شد

نقل قول: سلام . قرار دادن بازی یا برنامه در بازار کافیه نسخه arm و البته singed شده رو بزارین طبق آموزش های اقا ابراهیمی در وبلاگش ( scirra.blog.ir ) میتوانید خروجی بگیرید ( البته برای کوکون ) ولی خروجی xdk مستقیما خودش singe هستش و کافیه بعد از خروجی در بازار قرار دهید و استفاده کنید .
توی کوکون هم اگه قبل از کامپایل کردن key بهش بدین نسخه singed شده بهتون میده

از همه دوستانی که جواب دادن ممنونم

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/12/8، 12:57 عصر)Game Baker نوشته است:
نقل قول: سلام ... تا اونجایی که من میدونم رو گوشیهای مثل LG G3 , Sony Xperia Z , Samsung Galaxy s5 تست میکنن
خودم روی s5 تست کردم، مشکلی نداشت، میترسیدم رو گوشی های سطح پایین تست کنن و مشکل ساز بشه که اینجوری که شما گفتین اینکارو نمیکنن و خیالم راحت شد

نقل قول: سلام . قرار دادن بازی یا برنامه در بازار کافیه نسخه arm و البته singed شده رو بزارین طبق آموزش های اقا ابراهیمی در وبلاگش ( scirra.blog.ir ) میتوانید خروجی بگیرید ( البته برای کوکون ) ولی خروجی xdk مستقیما خودش singe هستش و کافیه بعد از خروجی در بازار قرار دهید و استفاده کنید .
توی کوکون هم اگه قبل از کامپایل کردن key بهش بدین نسخه singed شده بهتون میده

از همه دوستانی که جواب دادن ممنونم

بنظر من رو گوشیهای رده پایین هم تست کنید چون درصد زیادی از کاربرای بازار گوشی هوآوی متوسط دارن ( طبق آمار )
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2 
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
  پاسخ

آره به نظر من هم روی گوشی های سطح پایین هم تست کنید بد نیست.بعد از اون بازیتون در چه زمینه ای هست؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
توی گوشی تک هسته ای سطح پایین تست کردم ، یه مقدار کم افت فرم داره ولی فکر نکنم مشکل ساز بشه

بازیم هم میشه گفت پلتفرمر رکوردی هست، البته این بازی اول رو برای تست خود نرم افزار و همچنین بازار ساختم تا ببینم چطوریه و آیا میشه روش حساب کرد و آیا ارزشش رو داره که وقت بیشتری روش بذارم و بازیهای سنگین تری باهاش بسازم یا نه..
  پاسخ

سپاس شده توسط: Vizmark#

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 180 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,597 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: