حل شده یک سوال در مورد php
سلام دوستان
می خوام دقیقا همون کار امتیاز برترین که اقا مجتبی ساخته را بجای اینکه تو score,name خودمون یک متن میدادیم و عدد را در php تو یه |x| نشون میداد می خوام بصورت مستقیم عدد را بفرستم که دیگه مثلا عدد داخل "||" نره مثلا:
قبلی=|477|mojtaba
و اون چیزی که من می خوام=mojtaba477

پاسخ

سپاس شده توسط:
چیزی که تو میخوایی به اون شکل نمیشه. باید حتما از جدا کننده هایی مثل | استفاده کنی تا بتونی بفهمی که عبارت کجا تموم و از کجا شروع شده دلیلش اینه که مثلا mojtaba رو میدونی دقیقا چند کاراکتره ولی کاربرایی ممکنه باشه که اصلا نمیتونی حدس بزنی چند کاراکتره پس بهتره از جدا کننده استفاده کنی تا بدونی نام کاربری یه کاربر اسم کاربریش چیه و چند امتیاز داره. یه قسمت رو میشه با preg_match در اورد ولی کار آسونی نیست
  پاسخ

سپاس شده توسط: Mojtaba
(1393/10/7، 11:53 عصر)'tux-world' نوشته است: چیزی که تو میخوایی به اون شکل نمیشه. باید حتما از جدا کننده هایی مثل | استفاده کنی تا بتونی بفهمی که عبارت کجا تموم و از کجا شروع شده دلیلش اینه که مثلا mojtaba رو میدونی دقیقا چند کاراکتره ولی کاربرایی ممکنه باشه که اصلا نمیتونی حدس بزنی چند کاراکتره پس بهتره از جدا کننده استفاده کنی تا بدونی نام کاربری یه کاربر اسم کاربریش چیه و چند امتیاز داره. یه قسمت رو میشه با preg_match در اورد ولی کار آسونی نیست

ممنون من خودم میدونم که | جداکننده هست ولی من می خوام ازش یه استفده دیگه کنم

پاسخ

سپاس شده توسط:
خوب قشنگ توضیح بده راهنماییت بکنم

پاسخ

سپاس شده توسط:
دقیقا می خوام از طریق آجاکس در کنستراک2 با textbox یک نوشته را به یه لینک(php) بفرستم همین (دقت داشته باشید که نمی خوام امتیاز انلاین بسازم)
  پاسخ

سپاس شده توسط:
نوشته رو میشه فرستاد میشه فرستاد مشکلی نداره ولی بحث سر اینه که بخوایی یک متن رو بفرستی مشکلی پیش نمیاد ولی اگه بخوایی داده ها رو شبیه امتیازات آنلاین انجام بدی یا مورد دیگه که من نمیدونم قضیه فرق میکنه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1393/10/7، 09:51 عصر)'wowxpria' نوشته است: سلام دوستان
می خوام دقیقا همون کار امتیاز برترین که اقا مجتبی ساخته را بجای اینکه تو score,name خودمون یک متن میدادیم و عدد را در php تو یه |x| نشون میداد می خوام بصورت مستقیم عدد را بفرستم که دیگه مثلا عدد داخل "||" نره مثلا:
قبلی=|477|mojtaba

سلام. همون طور که جناب tux-world فرمودند، این اصلاً کار خوبی نیست.
ولی اگه می‌خواین این کار رو بکنید، می‌تونید در فایل getscores.php دنبال این خط بگردید:

کد php:
echo $rows['name'] . "|" $rows['score'] . "|"
همون طور که می‌بینید جداسازها در این خط هستند، اوّلی جداساز بین اسم و امتیاز همون شخص هست، دومی جداساز امتیاز شخص اوّل از اسم شخص دوم هست، پس اگه مثلاً می‌خواین بین نام شخص و امتیازش جداسازی نباشه می‌تونید تبدیلش کنید به این:

کد php:
echo $rows['name'] . $rows['score'] . "|"
به طریق مشابه می‌تونید جداساز بعدی رو هم حذف کنید یا تغییر بدین.
ولی اگه می‌خواین فقط اطّلاعاتی به PHP ارسال کنید، همون طور که دوستمون گفتند بهتره از این راه نرید.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1393/10/9، 02:03 صبح)'Mojtaba' نوشته است:
(1393/10/7، 09:51 عصر)'wowxpria' نوشته است: سلام دوستان
قبلی=|477|mojtaba

سلام. همون طور که جناب tux-world فرمودند، این اصلاً کار خوبی نیست.
ولی اگه می‌خواین این کار رو بکنید، می‌تونید در فایل getscores.php دنبال این خط بگردید:

کد php:
echo $rows['name'] . "|" $rows['score'] . "|"
همون طور که می‌بینید جداسازها در این خط هستند، اوّلی جداساز بین اسم و امتیاز همون شخص هست، دومی جداساز امتیاز شخص اوّل از اسم شخص دوم هست، پس اگه مثلاً می‌خواین بین نام شخص و امتیازش جداسازی نباشه می‌تونید تبدیلش کنید به این:

کد php:
echo $rows['name'] . $rows['score'] . "|"
به طریق مشابه می‌تونید جداساز بعدی رو هم حذف کنید یا تغییر بدین.
ولی اگه می‌خواین فقط اطّلاعاتی به PHP ارسال کنید، همون طور که دوستمون گفتند بهتره از این راه نرید.

ممنون من گفتم هدفم دریافت نبود فقط ارسال پست بود

پاسخ

سپاس شده توسط:
اگه منظورتون ارسال اطّلاعات بوده که باید خدمتتون عرض کنم سؤالتون بی‌معنی بود. چون وقتی ارسال می‌کنید که بین جداساز قرار نمی‌گیره، فقط موقع دریافت بین جداساز قرارش می‌دیم تا بتونیم قسمت‌های مختلفش رو جدا کنیم.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 178 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: