حل شده نرم افزار، نرم افزار سازی
سلام
همه میدونیم که construct2 برای بازی سازی خیلی عالی و جالبه   اما برای نرم افزار نه
من بیشتر دوس دارم نرم افزار بسازم تا بازی اما هی به مشکل میخورم
کسی نرم افزاری برای نرم افزار سازی میشناسه؟ لطفا اگر میدونین کمک کنید
[تصویر:  AA.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
برای ساخت نرم افزار باید برنامه نویسی یاد بگیرید.زبانهایی مثل ++c , c, جاوا زبانهای خوبی هستند.نرم افزار ویژوال استدیو نرم افزار خوبیه که کار را راحت کرده.برای موبایل هم ایکلیپس و اندروید استدیو خوبه که با زبان جاوا برنامه نویسی می شند.
  پاسخ

سپاس شده توسط: miladfalah
زبان های برنامه نویسی ویژوال استادیو ماکروسافت کاملترین ابزار ها و زبان ها رو دارد تنها مشکل اش توی طراحی و ساخت میحط و پیرامون نرم افزار است . با کانستراکت می شود بسادگی و نیروی بالا محیط های زیبا و پویا آفرید ولی با زبانها کمی سختر است . من نمی دونم نگارش 2015 چگون است ولی تا 2010 زیاد خوب نبود
  پاسخ

سپاس شده توسط: miladfalah ، keyhan
سلام. اگه می‌خواین کمتر برنامه‌نویسی کنید، یا برنامه‌نویسیتون ساده باشه، یا سریع شروع کنید و یاد بگیرید نرم‌افزار MMB و بعد از اون Autoplay Media Studio رو توصیه می‌کنم که فقط برای ویندوز خروجی می‌دن. برای زبان‌های برنامه‌نویسی هم باید ببینید که می‌خواین چه جور نرم‌افزاری بسازید:

اگه فقط می‌خواین نرم افزار ویندوزی و ویندوزفونی بسازید بهتره #C یاد بگیرید.
اگه فقط می‌خواین نرم‌افزار لینوکسی بسازید بهتره Python یاد بگیرید.
اگه فقط می‌خواین نرم‌افزار مک یا iOS بسازید زبان‌های Swift و Objective C مناسب هستند.

اگه فقط می‌خواین نرم‌افزار اندرویدی بسازید بهتره Java یاد بگیرید و همچنین XML (برای طرّاحی ظاهر).
اگه فقط می‌خواین نرم‌افزار تحت وب سمت کلاینت بسازید مجبورید Javascript یاد بگیرید (و HTML و CSS برای طرّاحی).
اگه می‌خواین سمت سرور یک سایت رو بنویسید که زبان کم نداریم: PHP و ASP و Node.js و Ruby و Python و…

اگه می‌خواین نرم‌افزاری بسازید که قابل اجرا در ویندوز، مک و لینوکس باشه Javascript مناسبه (هرچند که قدیما می‌گفتند Java برای این منظور خیلی خوبه، ولی اخیراً پروژه‌هایی مثل Microsoft Visual Studio Code و حتّی ابزار جدید خانواده‌ی Cocos2D برای ساخت بازی‌های دوبعدی به نام CocosCreator با فریم‌ورک الکترون و با زبان جاوا اسکریپت نوشته شدند)

معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: ghasem ، miladfalah ، arsalan1366 ، Alireza.037 ، majid tarh
(1395/1/14، 11:34 عصر)Mojtaba نوشته است: سلام. اگه می‌خواین کمتر برنامه‌نویسی کنید، یا برنامه‌نویسیتون ساده باشه، یا سریع شروع کنید و یاد بگیرید نرم‌افزار MMB و بعد از اون Autoplay Media Studio رو توصیه می‌کنم که فقط برای ویندوز خروجی می‌دن. برای زبان‌های برنامه‌نویسی هم باید ببینید که می‌خواین چه جور نرم‌افزاری بسازید:

اگه فقط می‌خواین نرم افزار ویندوزی و ویندوزفونی بسازید بهتره #C یاد بگیرید.
اگه فقط می‌خواین نرم‌افزار لینوکسی بسازید بهتره Python یاد بگیرید.
اگه فقط می‌خواین نرم‌افزار مک یا iOS بسازید زبان‌های Swift و Objective C مناسب هستند.

اگه فقط می‌خواین نرم‌افزار اندرویدی بسازید بهتره Java یاد بگیرید و همچنین XML (برای طرّاحی ظاهر).
اگه فقط می‌خواین نرم‌افزار تحت وب سمت کلاینت بسازید مجبورید Javascript یاد بگیرید (و HTML و CSS برای طرّاحی).
اگه می‌خواین سمت سرور یک سایت رو بنویسید که زبان کم نداریم: PHP و ASP و Node.js و Ruby و Python و…

اگه می‌خواین نرم‌افزاری بسازید که قابل اجرا در ویندوز، مک و لینوکس باشه Javascript مناسبه (هرچند که قدیما می‌گفتند Java برای این منظور خیلی خوبه، ولی اخیراً پروژه‌هایی مثل Microsoft Visual Studio Code و حتّی ابزار جدید خانواده‌ی Cocos2D برای ساخت بازی‌های دوبعدی به نام CocosCreator با فریم‌ورک الکترون و با زبان جاوا اسکریپت نوشته شدند)
چون سنم کمه و زبان های کامپیوترم نخوندم هنوز نیاز به یه برنامه مثل joapp یا construct دارم
برنامه ای نمیشناسید که ساده باشه؟
[تصویر:  AA.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/1/15، 02:27 عصر)Alireza.037 نوشته است: چون سنم کمه و زبان های کامپیوترم نخوندم هنوز نیاز به یه برنامه مثل joapp یا construct دارم
برنامه ای نمیشناسید که ساده باشه؟

بالاخره اگه می‌خواین تو این زمینه وارد بشید باید از یک جایی شروع کنید.
آموزش رایگان هم در این زمینه تو اینترنت کم نیست، هر زبانی که بخواین یاد بگیرین معمولاً آموزش‌هاش پیدا می‌شه.

ولی اگه می‌خواین خیلی ساده شروع کنید همون Autoplay Media Studio رو کار کنید، آموزش کاملش هم به صورت PDF فارسی تو نت پیدا می‌شه. بیشتر کارهای عادی رو که می‌خواین انجام بدین بدون برنامه‌نویسی انجام می‌ده، و برنامه‌نویسیش هم نسبت به زبان‌های دیگه به شدّت ساده‌ست (با زبان Lua هست). همون آموزش‌های PDF رو براش بخونید فکر کنم آروم آروم تو برنامه‌نویسی هم راه بیفتید. فصل‌نامه‌ی شماره‌ی ۱ انجمن‌مون رو هم با اون درست کردیم.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تایپیک گفتگوی آزاد shazde 666 288,838 1403/9/21، 05:45 عصر
آخرین ارسال: Mmmmm
  سوال : استیم hasansanaei 1 1,981 1400/7/24، 11:18 صبح
آخرین ارسال: mostafanastary
  زبان برنامه نویسی M.Y 16 10,187 1400/6/19، 03:25 عصر