نرم افزار با رویداد گالری
سلام
من کمک میخوام خییییییلی زیاد
من نرم افزاری که میخوام بسازم از رویداد گالری استفاده میشه یعنی کل نرم افزار عکسه.
من هر کاری کردم نتونستم بسازم لطفا هر قسمتی که بلدید رو بهم یاد بدید

سوال هایی که دارم ایناست:
1-بالا و پایین رفتن صفحه (مثل هر نرم افزار دیگه ای)
حرکت دوربین به آهستگی و نرم-متنی :: کانستراکت2
در سایت بالا کاری که میخواستم انجام شد اما اشتباهش اینجاست که در گوشی ها بازی ها نرم افزار ها و... تاچ اینطور کار میکنه که
اگر به بالا بکشی صفحه به پایین میاد و اگر به پایین بکشی بالا میاد
ولی سورس موجود در سایت بالا اینطوره که باید به بالا بکشی تا به بالا بره و برعکس .
اگر کسی بلده که جهتشو عوض کنه یاد بده

2-توی نرم افزار من تو 3 ستون عکس میزارم که روی هر عکس کلیک شد عکس بزرگ بشه و وسط صفحه بیاد
من توی یه سایت یه کم از این نرم افزارو ساختم ولی خوب نمیشه ولی از اون عکس گرفتم که نشون بدم چطوری بزرگ شه
http://uupload.ir/files/ibn0_im.png
(اون صفحه ی محو سیاه هم لازمه)

3-دراخر میخوام که عکس ها قابلیت علاقه مندی و شیر داشته باشه
http://uupload.ir/files/srlj_im2.png

خواهش میکنم شما که همه چی رو بلدید لطفا بهم کمک کنید خیلی نیاز دارم من هرکاری کردم نشد که نشد .

دیگه مغزم کار نمیکنه...
[تصویر:  AA.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
1- در بیشتر نرم افزار های دوبعدی محور ایکس  با محور x  ریاضی فرق دارد. محور ریاضی در چهارک نخست است که x , y بزرگتر از0 هستند ولی دوبعدی از روال نمایشگر بکار می برد که در چهار چهارم است که درآن x بزرگتر از 0 ولی y کوچکتر از 0 است پس برای بلندی یا ایگرگ شما باید مقدار کم بدهید تا نگاره به بالا بروند. مقدار کم بلندی بیشتر که وارونه ریاضی است. شما باید مقدار کمتر بدهد.

2- با لایه بندی غمت نباشد چون بسادگی شدنی است. 3تا اسپرایت می گذاری یک متغییر نمونه می سازی که مقدار آن از 1 تا 3 باشد. یک لایه می سازی با یک اسپرایت دیگر که باید در هالت آغازین پنهان باشد. 
کاربر روی یکی از سه اسپرایت کلیک می کند. رویداد تاچ پس نیاز است. لایه که اسپرایت دیگر است باشد آشکار شود و آن اسپرایت که همه پرده نمایش رو دربرگرفته باید آشکار شود. چه عکس نشان دهد ساده است با کنش های چون گزینش انیمیش و فریم و با همین دستور ها می توانید عکس اسپرایت رو هماهنگ کنید
گام 1: یک اسپرایت تازه از فهرست افزونه ها می آورید
گام2: 3 نمونه دیگر می سازید
گام 3 : 3 تا از آنها در یک لایه و یکی با اندازه که همه پرده نمایش را پوشش دهد در لایه دیگر که پنهان است می گذارید
گام 4 : یک متغییر نمونه در اسپرایت می سازید (زمانی مهم است که می خواهید اسپرایت کلیک شده کارهای رویش انجام دهید)
گام 5 : رویداد تاچ افزوده
گام 6 : کنش آشکار شدن لایه
گام 7 :  کنش گزینش فریم و انیمیشن با دستور فریم و انیمشن

درباره شیر هم گفت که یک اسپرایت و تارنشانی می خواهد که اگر می خواهد در تارکده اجتماعی (همگانی) یا ... افزوده شود. اگر با جاو اسکریپ باشد با افزونه مرورگر وگرنه با افزون آجاکس می توانید انجام دهید
  پاسخ

سپاس شده توسط: empire of vampire ، Alireza.037 ، keyhan
(1395/1/15، 10:44 عصر)Alireza.037 نوشته است: سلام
من کمک میخوام خییییییلی زیاد
من نرم افزاری که میخوام بسازم از رویداد گالری استفاده میشه یعنی کل نرم افزار عکسه.
من هر کاری کردم نتونستم بسازم لطفا هر قسمتی که بلدید رو بهم یاد بدید

سوال هایی که دارم ایناست:
1-بالا و پایین رفتن صفحه (مثل هر نرم افزار دیگه ای)
حرکت دوربین به آهستگی و نرم-متنی :: کانستراکت2
در سایت بالا کاری که میخواستم انجام شد اما اشتباهش اینجاست که در گوشی ها بازی ها نرم افزار ها و... تاچ اینطور کار میکنه که
اگر به بالا بکشی صفحه به پایین میاد و اگر به پایین بکشی بالا میاد
ولی سورس موجود در سایت بالا اینطوره که باید به بالا بکشی تا به بالا بره و برعکس .
اگر کسی بلده که جهتشو عوض کنه یاد بده

سلام
داخل سورس ،در این قسمتها مقدار 0.35 را منفی کنید تا جهت حرکت برعکس بشه.
کد:
lerp(self.X,self.X+self.DiffX,0.35)
کد:
lerp(self.Y,self.Y+self.DiffY,0.35)
  پاسخ

سپاس شده توسط: Alireza.037
(1395/1/16، 09:54 صبح)mehrdad.ch نوشته است: 1- در بیشتر نرم افزار های دوبعدی محور ایکس  با محور x  ریاضی فرق دارد. محور ریاضی در چهارک نخست است که x , y بزرگتر از0 هستند ولی دوبعدی از روال نمایشگر بکار می برد که در چهار چهارم است که درآن x بزرگتر از 0 ولی y کوچکتر از 0 است پس برای بلندی یا ایگرگ شما باید مقدار کم بدهید تا نگاره به بالا بروند. مقدار کم بلندی بیشتر که وارونه ریاضی است. شما باید مقدار کمتر بدهد.

2- با لایه بندی غمت نباشد چون بسادگی شدنی است. 3تا اسپرایت می گذاری یک متغییر نمونه می سازی که مقدار آن از 1 تا 3 باشد. یک لایه می سازی با یک اسپرایت دیگر که باید در هالت آغازین پنهان باشد. 
کاربر روی یکی از سه اسپرایت کلیک می کند. رویداد تاچ پس نیاز است. لایه که اسپرایت دیگر است باشد آشکار شود و آن اسپرایت که همه پرده نمایش رو دربرگرفته باید آشکار شود. چه عکس نشان دهد ساده است با کنش های چون گزینش انیمیش و فریم و با همین دستور ها می توانید عکس اسپرایت رو هماهنگ کنید
گام 1: یک اسپرایت تازه از فهرست افزونه ها می آورید
گام2: 3 نمونه دیگر می سازید
گام 3 : 3 تا از آنها در یک لایه و یکی با اندازه که همه پرده نمایش را پوشش دهد در لایه دیگر که پنهان است می گذارید
گام 4 : یک متغییر نمونه در اسپرایت می سازید (زمانی مهم است که می خواهید اسپرایت کلیک شده کارهای رویش انجام دهید)
گام 5 : رویداد تاچ افزوده
گام 6 : کنش آشکار شدن لایه
گام 7 :  کنش گزینش فریم و انیمیشن با دستور فریم و انیمشن

درباره شیر هم گفت که یک اسپرایت و تارنشانی می خواهد که اگر می خواهد در تارکده اجتماعی (همگانی) یا ... افزوده شود. اگر با جاو اسکریپ باشد با افزونه مرورگر وگرنه با افزون آجاکس می توانید انجام دهید
خیلی سنگین گفتید دومی رو نفهمیدم 1
[تصویر:  AA.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 179 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: