آپدیت امتیازات در ثبت امتیاز آنلاین
سلام . یک مشکل پیش اومده. وقتی در سرور فایلهای پی اچ پی رو لود میکنم و میخوام مثلا فایل getscore  رو اجرا کنم این ارور رو میده. سرورم هم از پی اچ پی پشتیبانی میکنه
3306................ Warning: mysql_connect(): [2002] Connection refused

ضمنا چون عنوان پست آپدیت امتیازات هست، دوستانی که نمیتونن امتیازشون رو آپدیت کنن به پست زیر مراجعه کنن:

آپدیت امتیاز
بازی استراتژیک لشکر امپراطور
نصب رایگان

[تصویر:  com.parsasoft.myempires0.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/2/2، 04:12 عصر)kamran_cn نوشته است: سلام . یک مشکل پیش اومده. وقتی در سرور فایلهای پی اچ پی رو لود میکنم و میخوام مثلا فایل getscore  رو اجرا کنم این ارور رو میده. سرورم هم از پی اچ پی پشتیبانی میکنه
3306................ Warning: mysql_connect(): [2002] Connection refused

سلام
لطفا از این پس برای هر سؤال تاپیکی مجزا ایجاد کنید.
مشکل شما هم از دیتابیس است.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: kamran_cn
خوب این مشکل مربوط به ثبت امتیازه.
میشه بگید مشکل دیتابیس چی میتونه باشه؟ من طبق آموزش عمل کردم
نصب رایگان

پاسخ

سپاس شده توسط:
حل شد. آدرس سرور اسکیو ال رو اشتباه مینوشتم
تو سروهای پولی باید localhost و تو سرورهای رایگان یه چیزی شبیه sql.yoursite میشه
نصب رایگان

پاسخ

سپاس شده توسط:
یک سوال دیگه در خصوص امتیاز آنلاین هست.
فرض کنید من نام kamran رو برای ثبت امتیاز انتخاب میکنم و امتیاز به درستی ثبت و آپدیت میشه. ولی یک کاربر دیگه هم دقیقا با همین نام امتیاز ثبت میکنه و اینجوری تداخل ایجاد میشه.
راه حلی که خودم حدس میزنم اینه که شماره سریال گوشی رو به انتهای نام کاربر اضافه کنیم و در رکورد ثبت کنیم تا دو اسم یکسان نباشد.
این روش درسته یا راه بهتری وجود دارد؟ چون اینطور طول رشته زیاد میشه. ممنون میشم راهنمایی کنید
اگه راه بهتری نیست لطفا بهترین روش به دست آوردن شماره سریال گوشی رو توضیح بدید. مرسی
نصب رایگان

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/2/3، 01:05 عصر)kamran_cn نوشته است: یک سوال دیگه در خصوص امتیاز آنلاین هست.
فرض کنید من نام kamran رو برای ثبت امتیاز انتخاب میکنم و امتیاز به درستی ثبت و آپدیت میشه. ولی یک کاربر دیگه هم دقیقا با همین نام امتیاز ثبت میکنه و اینجوری تداخل ایجاد میشه.
راه حلی که خودم حدس میزنم اینه که شماره سریال گوشی رو به انتهای نام کاربر اضافه کنیم و در رکورد ثبت کنیم تا دو اسم یکسان نباشد.
این روش درسته یا راه بهتری وجود دارد؟ چون اینطور طول رشته زیاد میشه. ممنون میشم راهنمایی کنید
اگه راه بهتری نیست لطفا بهترین روش به دست آوردن شماره سریال گوشی رو توضیح بدید. مرسی

1-برای جلوگیری از ثبت نام تکراری در دیتابیس میتونید از دستورات php استفاده کنید توی گوگل سرچ کنید به نتایج زیادی می رسید.

2-برای به دست آوردن سریال گوشی و کلا دسترسی به مشخصات سیستم میتونید از پلاگین های CordovaDevice(برای هر دو خروجی) و CocoonCanvasplus (فقط برای خروجی cocoon io) استفاده کنید.اصل دستورات در بخش اکسپرشن ها وجود دارد.در ضمن آموزش کامل برای استفاده از CordovaDevice در اینجا موجود است.
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

من نمیخوام از نام تکراری جلوگیری بشه چون ممکن خیلی ها اسمشون کامران باشه و بخوان با اسم خودشون ثبت کنن. میخواستم روش منطقی برای جلوگیری از تداخل اسامی رو پیدا کنم. آیا همون سریال نامبر روش منطقیه یا روش بهتری هست؟
نصب رایگان

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/2/3، 05:02 عصر)kamran_cn نوشته است: من نمیخوام از نام تکراری جلوگیری بشه چون ممکن خیلی ها اسمشون کامران باشه و بخوان با اسم خودشون ثبت کنن. میخواستم روش منطقی برای جلوگیری از تداخل اسامی رو پیدا کنم. آیا همون سریال نامبر روش منطقیه یا روش بهتری هست؟

خوب اسموشون یکی باشه مشکلی نیست!با روش جلوگیری از داده های تکراری بر فرض اگر اسم هر دو کاربر کامران باشه و یکیشون از این اسم قبلاً استفاده کرده باشه،کاربر بعدی مجبور میشه مثلاً به اسم کامران عددی یا کاراکتری اضافه کنه و اون ثبت کنه....
به هر حال اگر اصرار دارید همین روش خودتون بهترینه برای اینکه شناسه گوشی ها معمولاٌ یک کد یکتا و غیر تکراری است.
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 178 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: