بهترین هاست برای بازی آنلاین
سلام. نیازمند یک هاست سریع ،با قطعی کم و مطمئن برای سرور بازی آنلاین هستم. اگر دوستان مورد مناسب و مقرون به صرفه ای برای این منظور میشناسند لطفا معرفی کنند.ضمنا میخواستم بدانم بازی های آنلاین بزرگ ایرانی که تعداد بسیار زیادی کاربر دارند معمولا از چه هاستی و با چه فضا و پهنای باندی استفاده میکنند. متشکرم
بازی استراتژیک لشکر امپراطور
نصب رایگان

[تصویر:  com.parsasoft.myempires0.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
این مسئله رو میتونید از دوستمون آقای حیدر زاده(mahdi71) بپرسید  چون تجربه اینگونه بازی ها رو دارند و در حال حاضر هم بازی آنلاینی که با کانستراکت ساخته اند،یعنی بازی «نبرد فرماندهان» در صدر بازی های برتر کافه بازار قرار دارد که جا داره از همینجا بهشون تبریک بگم.
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: kamran_cn
من به ایشون به جز اون اوایل که بازیشون رو ارایه کردن، چند بار ایمیل زدم و جواب ندادن. اگر شما میشناسیدشون لطفا بپرسید از چه هاستی و چه کانفیک و هزینه ای برای سرور بازیشون استفاده کردن. ممنون
نصب رایگان

پاسخ

سپاس شده توسط:
باسلام.)

دوست عزیز ، بنده کارم ساخت بازی های آنلاین و ... با برنامه های یونیتی و php هست . هم اکنون هم سایت های زیادی دارم و دو بازی آنلاین نیز دارم .

پیشنهاد بنده به شما خرید سرور های مجازی یا اختصاصی ایران هست . کانفیگ های امنیتی و کانفیگ های مای اس کیو ال رو نیز انجام بدید ...

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام . میتونید از هاست http://ugig.ir نیز استفاده کنید قیمت کم و بدون قطعی
زکات علم ، آموزش دادن ان است از امام صادق (ع)

پاسخ

سلام
اگه فقط می‌خواین بازی‌تون رو آپلود کنید، ولی نیازی به کدنویسی یا دیتابیس سمت سرور ندارید، می‌تونید از گیت‌هاب استفاده کنید که هم رایگانه و هم به شدّت قوی.
https://pages.github.com/
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

من میخوام از بانک اسکیو ال و پی اچ پی هم استفاده کنم. مثل همون کاری که تو ثبت امتیازات آنلاین انجام دادید
نصب رایگان

پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 178 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: