موضوعها: 19
سپاسها: 45
10 سپاس گرفتهشده در 8 ارسال
سلام.یه تصویر پرچم دارم که متحرک هست ( gif) اما وقتیکه به عنوان اسپرایت به بازیم اضافه اش میکنم ثابت نشونش میده. راهی هست که بشه همین عکس پرچم رو که متحرک و با پسوند gif هست ، توی کانستراکت هم متحرک نشونش بده؟
موضوعها: 79
سپاسها: 1831
2418 سپاس گرفتهشده در 980 ارسال
خخخخخ ، راه حل من سخت تر بود!!!!
تائید میشه...
سلام مجدد.تشکر اما یه مشکلی هستش.میخوام اضافه های عکسم رو که gif هست پسوندش پاک کنم بعدش بیارمش توی بازیم.با فتوشاپ ظاهرا نمیشه چون بعد که سیو میکنی فقط یک فریم رو سیو میکنه یعنی یه عکس ثابت تحویل میده.راهی برای این هست؟
خودم یه راهی پیدا کردم برای ویرایشش.میزارم بقیه هم استفاده کنند.اول تصویر gif رو درگ کردم داخل کانستراکت.بعد هر فریم رو جداگونه داخل کامپیوتر سیو کردم و جداگونه داخل فتوشاپ ادیت کردم.بعد دوباره یکی یکی آوردمشون توی کانستراکت.
موضوعها: 79
سپاسها: 1831
2418 سپاس گرفتهشده در 980 ارسال
البته من پاسخی که دادم رو حذف کردم. ولی همونطور که گفتم، شما میتونین تصویر رو توی فتوشاپ باز کنین.
از منوی windows در فتوشاپ cs4 فکر میکنم، میتونین گزینه ی animation رو بزنین تا فریم های انیمیشن رو نشون بده.
یا در cs6 میتونین در قسمت لایه ها ، اونا رو ببینین و هر کاری لازمه روشون انجام بدین.
بعد هم باید دونه دونه ذخیره کنین یا به صورت automate که البته برای یه فایل گیف بهتره همون دونه دونه ذخیره کنین.
موضوعها: 21
مکان: اصفهان
سپاسها: 791
692 سپاس گرفتهشده در 322 ارسال
سلام
داخل فتوشاپ عکسا را داخل تایم لاین مرتب کن و هر کدوم را خواستی ویرایش کن.بعد از منوی فایل save for web را بزن و در پنلی که باز میشه در بالا سمت راست پسوند gif را انتخاب و بعد روی save کلیک کن تا عکسها بصورت gif ذخیره بشند.
می تونی عکس را بصورت اسپرایت وارد کانستراکت کنی و می بینی که در قسمت ویرایشگر اون همه فرمها به ترتیب وجود دارند.
تشکر از همه دوستان بخاطر راه حل های مختلف.خدا خیرتون بده...