مشکل عجیب نرفتن به مرحله بعد
سلام.یه مشکل عجیب برام پیش اومده.تنظیم کردم وقتیکه جون پلیر(live) مساوی صفر شد، بره به یک مرحله قبل.همین اتفاق میوفته اما بعدش نمیاره و فقط یه لحظه میاد و میره.یعنی من اول یه صفحه ورود بازی دارم که فقط یه دکمه پلی توش هستش که وقتی روش با موس کلیک میشه، میره به مرحله اول.حالا توی مرحله ی اول وقتیکه live=0 میشه، برمیگرده به همون صفحه ورود بازی.تا اینجا مشکلی نیست.اما وقتیکه روی دکمه ی پلی کلیک میکنم باید دوباره بره به مرحله ی یک اما نمیره و فقط یه ثایه مرحله یک رو میاره و بعد دوباره همون صفحه ورود بازی میاد...لطفا کمک کنید...ممنون میشم...

شاید ربطی نداشته باشه اما میگم شاید کمک کنه زودتر مشکل پیدا بشه .برای بردن اسپرایتهام به مرحله دوم، از گزینه ی Include even sheet استفاده کردم.

توی صفحه ورود به بازی (قبل از مرحله ی یک) هم فقط یه دکمه پلی دارم.

ممنون میشم راهنماییم کنید...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
الان تنظیمش کردم بجای اینکه بره به مرحله ی قبل، از اول همون مرحله بیاره.میاره اما همه چیز ثابت هستش و هیچی حرکت نمیکنه و نمیشه هیچی رو حرکت داد. :-((( لطفا هرکی هرچی به ذهنش میرسه بگه..ممنونم...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
با سلام.این یک مشکل عجیب نیست.احتمالا شما از متغیر گلوبال استفاده کرده اید.خاصیت متغیر های گلوبال اینه که در تمام لایوت ها مقدارش تغییر نمیکنه یعنی شما اگر توی لایوت اول مقدار متغیرتون 2 باشه توی لایوت بعد هم اگر مقدار متغیر رو عوض نکنید همون 2 میمونه.خب شما گفتین صفر شد بره مرحله ی قبل.خب مقدار متغیر شما صفر مونده و هر بار که به مرحله ی بعد میرین طبق کدی که نوشتین چون مقدار متغیر برابر صفر برمیگرده به مرحله ی قبل.
برای حل مشکل توی لایوت مرحله ی اول بگین :در شروع لایوت مقدار متغیر برابر اون مقدار جون شما بشه.

on start of layout>>>> set live to 3

live همون متغیر جون شماست و مقدارشم به دلخواه تغییر بدین

(1395/2/24، 10:20 صبح)hami نوشته است: الان تنظیمش کردم بجای اینکه بره به مرحله ی قبل، از اول همون مرحله بیاره.میاره اما همه چیز ثابت هستش و هیچی حرکت نمیکنه و نمیشه هیچی رو حرکت داد. :-((( لطفا هرکی هرچی به ذهنش میرسه بگه..ممنونم...

برای این مشکل هم وقتی میگین بازی ریست بشه گزینه ی ریست متغیر های گلوبال رو هم از سیستم انتخاب کنید
وبلاگی برای کانستراکتی ها
                                                 buildgame.blog.ir

آموزش ساخت 4 مینی بازی پرطرفدار با یونیتی:لینک زیر

لرنینگ تی وی
  پاسخ

سپاس شده توسط: hami
(1395/2/24، 10:25 صبح)empire of vampire نوشته است: با سلام.این یک مشکل عجیب نیست.احتمالا شما از متغیر گلوبال استفاده کرده اید.خاصیت متغیر های گلوبال اینه که در تمام لایوت ها مقدارش تغییر نمیکنه یعنی شما اگر توی لایوت اول مقدار متغیرتون 2 باشه توی لایوت بعد هم اگر مقدار متغیر رو عوض نکنید همون 2 میمونه.خب شما گفتین صفر شد بره مرحله ی قبل.خب مقدار متغیر شما صفر مونده و هر بار که به مرحله ی بعد میرین طبق کدی که نوشتین چون مقدار متغیر برابر صفر برمیگرده به مرحله ی قبل.
برای حل مشکل توی لایوت مرحله ی اول بگین :در شروع لایوت مقدار متغیر برابر اون مقدار جون شما بشه.

on start of layout>>>> set live to 3

live همون متغیر جون شماست و مقدارشم به دلخواه تغییر بدین

(1395/2/24، 10:20 صبح)hami نوشته است: الان تنظیمش کردم بجای اینکه بره به مرحله ی قبل، از اول همون مرحله بیاره.میاره اما همه چیز ثابت هستش و هیچی حرکت نمیکنه و نمیشه هیچی رو حرکت داد. :-((( لطفا هرکی هرچی به ذهنش میرسه بگه..ممنونم...

برای این مشکل هم وقتی میگین بازی ریست بشه گزینه ی ریست متغیر های گلوبال رو هم از سیستم انتخاب کنید

داداش خیلی آقایی.دستت درد نکنه. 1
  پاسخ

سپاس شده توسط: empire of vampire

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اجرای بازی در گوشی selno 2 2,385 1403/10/23، 12:35 صبح
آخرین ارسال: Tggi
Sad خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 125 1403/8/25، 02:09 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  گروه انجمن کانستراکت sahabia-games 0 1,205 1401/4/30، 04:17 عصر
آخرین ارسال: sahabia-games
  کمتر شدن عدد از صفر tohidrajabali 0 1,150 1401/2/26، 01:06 عصر