مشکل خروجی
سلام من برناممو با کراسواک خروجی گرفتم اما وقتی فایل apk را روی گوشی میریزم مینویسه خطا در تجزیه بسته اندرویدم هم 4.2 هست لطفا کمک کنید.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/2/27، 06:16 عصر)lpln74 نوشته است: سلام من برناممو با کراسواک خروجی گرفتم اما وقتی فایل apk را روی گوشی میریزم مینویسه خطا در تجزیه بسته اندرویدم هم 4.2 هست لطفا کمک کنید.

سلام،

والا ندیده که نمیشه غیب گفت! اما من فکر میکنم یک نسخه ناسازگار با معماری پردازنده رو شما تست میکنید، خروجی معمولاً دو تا فایل هست یکی نسخه arm یکی دیگه نسخه x86 که اکثراً همه arm هست و x86 برای پردازنده های intel  استفاده میشه... یک مورد دیگه، ممکنه هنگام خروجی کوردوا در کانستراکت نسخه حداقلی اندروید رو کراسواک انتخاب نکرده باشی و روی بالاتر از نسخه 4 آندروید قرار داده باشی!؟
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: lpln74
(1395/2/27، 08:56 عصر)vng نوشته است:
(1395/2/27، 06:16 عصر)lpln74 نوشته است: سلام من برناممو با کراسواک خروجی گرفتم اما وقتی فایل apk را روی گوشی میریزم مینویسه خطا در تجزیه بسته اندرویدم هم 4.2 هست لطفا کمک کنید.

سلام،

والا ندیده که نمیشه غیب گفت! اما من فکر میکنم یک نسخه ناسازگار با معماری پردازنده رو شما تست میکنید، خروجی معمولاً دو تا فایل هست یکی نسخه arm یکی دیگه نسخه x86 که اکثراً همه arm هست و x86 برای پردازنده های intel  استفاده میشه... یک مورد دیگه، ممکنه هنگام خروجی کوردوا در کانستراکت نسخه حداقلی اندروید رو کراسواک انتخاب نکرده باشی و روی بالاتر از نسخه 4 آندروید قرار داده باشی!؟

سلام بله نسخه x86رانصب کردم درست شد اما مشکل دیگه ای که هست اینکه موقعی ای که میره داخل برنامه میگه باید برنامه ای به نام xwalk corel libraryرا دانلود کنه که 20 مگ حجم اونه چجوری اون مشکل را حل کنم؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
برادر هیچ خروجی تر و تمیزی تر از کوکون نیست
این از من به تو 
البت هرجور خودت را حتی اگر واقعا با فکر و نتیجه گیری این خروجی رو انتخاب کردی
[تصویر:  banner.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 177 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: