سایتی عالی جهت دانلود پکیج های یونیتی
[تصویر:  The-Blacksmith-Characters-1.0.3177-unitypackage.ir_.jpg]

سلام دوستان
حتما عزیزان اطلاع دارید که وب سایت یونیتی جزء تحریم های ایران هست.
شاید فکر کنید امکان دانلود پکیج های یونیتی وجود ندارد ، اما راه های زیادی برای دانلود پکیج های رایگان و حتی پولی یونیتی وجود دارد، یکی از این روش ها استفاده از سایت مرجع دانلود پکیج های یونیتی است که تا امروز بسیاری از پکیج های پولی و رایگان استور یونیتی را منتشر کرده است.
تا امروز که من این پست را ایجاد کردم 333 پکیج در این سایت منتشر شده است.

http://unitypackage.ir/
عمر با ارزشتون رو برای کار با انجین های ضعیف که آینده ای ندارند حروم نکنید دوره جامع و رایگان منتشر شد روی عکس کلیک کنید.

[تصویر:  imageTut.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط: empire of vampire ، vng ، mostafanastary ، danials008 ، mohreza
من بعضي از پکيج هارو دانلود کردم ولي نميتونم ازشون استفاده کنم.وارد يونيتي ميشن ولي نميدونم چه کار بايد بکنم باهاشون.

راستي اموزش هاي برنامه نويسي شما کي کامل ميشن؟
وبلاگی برای کانستراکتی ها
                                                 buildgame.blog.ir

آموزش ساخت 4 مینی بازی پرطرفدار با یونیتی:لینک زیر

لرنینگ تی وی
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/3/7، 01:35 عصر)empire of vampire نوشته است: من بعضي از پکيج هارو دانلود کردم ولي نميتونم ازشون استفاده کنم.وارد يونيتي ميشن ولي نميدونم چه کار بايد بکنم باهاشون.

راستي اموزش هاي برنامه نويسي شما کي کامل ميشن؟

سلام دوست خوب
ببین پکیج ها رو باید بسته به نیازت استفاده کنی، مثلا شما می خوای یک بازی دو بعدی بسازی یک پک اسپرایت کارت رو راه می ندازه بعضی پکیج های یونیتی خیلی حرفه ای هست و قبل این که بخوای کار رو باهش شروع کنی باید در وب سایت سازنده آموزش استفاده ازش رو ببینی که معمولا آموزش رو در یوتیوب آپلود می کنن ، یکسری پکیج هایم که فقط مدل هستبرای توسعه بازی که استفاده ازش آموزش نمی خواد.
دوست خوب ، من روی چند پروژه آموزشی دارم همزمان کار می کنم برای همین شاید تا آخر خرداد طول بکشه اما می خوام به شما پیشنهاد بدم از همین الان سی شارپ رو از صفر شروع کنی 
1 - ابتدا به سایت وب تارگت برو و می بینی از صفر شروع به آموزش کرده تا 100 یعنی بعد از اتمام این آموزش ها به یک حرفه ای تبدیل میشی آموزشاش پی دی اف هست
لینک قسمت اول
تمام قسمت ها در قالب پی دی اف قابل دانلود هست
و همزمان آموزش های آقای مهرداد نادری رو هم مشاهده کن ایشون یک جوان نخبه هست از ابتدا سی شارپ رو تا سطح حرفه ای آموزش میده
لینک : کلا 9 بخش هست تا بخش 5 یاد بگیری تمام آموزش های بازی سازی یونیتی رو که فارسی هست  می تونی تهیه کنی 
[url=https://faranesh.com/#!/search/programming/page-9]
عمر با ارزشتون رو برای کار با انجین های ضعیف که آینده ای ندارند حروم نکنید دوره جامع و رایگان منتشر شد روی عکس کلیک کنید.

[تصویر:  imageTut.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط: empire of vampire ، sajad888
(1395/3/7، 01:22 عصر)developer نوشته است:
[تصویر:  The-Blacksmith-Characters-1.0.3177-unitypackage.ir_.jpg]

سلام دوستان
حتما عزیزان اطلاع دارید که وب سایت یونیتی جزء تحریم های ایران هست.
شاید فکر کنید امکان دانلود پکیج های یونیتی وجود ندارد ، اما راه های زیادی برای دانلود پکیج های رایگان و حتی پولی یونیتی وجود دارد، یکی از این روش ها استفاده از سایت مرجع دانلود پکیج های یونیتی است که تا امروز بسیاری از پکیج های پولی و رایگان استور یونیتی را منتشر کرده است.
تا امروز که من این پست را ایجاد کردم 333 پکیج در این سایت منتشر شده است.

http://unitypackage.ir/
سایت خوبیه

فرستاده شده از HUAWEI G610-U20ِ من با Tapatalk
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  پکیچ نایاب یونیتی mhc 20 16,232 1398/10/4، 12:20 صبح
آخرین ارسال: amirgame197
  {پیشنهادی}پکیج فوق العاده کاربردی amirgoli 0 2,499 1398/6/8، 02:26 عصر
آخرین ارسال: amirgoli
  پکیج ufps 1.7.5 amirgoli 0 2,394 1398/6/6، 10:49 عصر
آخرین ارسال: amirgoli
  ویژوال اسکریپت یونیتی mahdikmnh 2 4,478 1397/10/18، 12:28 عصر
آخرین ارسال: mahdikmnh
  ویژوال اسکریپت نامحدود Nottorus برای یونیتی Mehrdad 5 6,676 1397/5/23، 12:47 عصر
آخرین ارسال: محمد 82

پرش به انجمن: