فونت ها در کانستراکت
سلام خدمت دوستان عزیز 
من یه خروجی امتحانی از یه پروژه گرفتم و دیدم هیچ کدوم از فونتایی که تو بازیم استفاده کردم تعمال نشده و همه ی تکست ها تو هم تو هم شده حالا دوتا سوال
1. ایا راهی هست که بتونم یه کاری کنم که اون گوشی فونت رو بدون نصب کردن بخونه یعنی مثلا مثل پاورپوینت که فونتا رو توش ذخیره میکنی و بعدا اگر دستگاهی اون فونتا رو نداشته باشه بدون اشکال فونتو اعمال میکنه. ایا راهی هست؟
2. چرا تکست باکسا ائنجوری که تو مرورگر بازیرو امتحان میکنیم تو خروجی همونجوری نمیشه؟
ممنون میشم جواب بدین 102 103
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام عزیز
جواب سوال اول یعنی فونت : اگر کمی تحقیق میکردید و جستجو میکردید جوابش بود توی این آموزش استفاده از فونت‌های دلخواه در بازی | مرجع تخصّصی کانستراکت ۲

جواب سوال دوم : توی اندروید تکس باکس یکجوری دیگست تشکر
زکات علم ، آموزش دادن ان است از امام صادق (ع)

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/3/16، 03:47 عصر)amirho24 نوشته است: سلام عزیز
جواب سوال اول یعنی فونت : اگر کمی تحقیق میکردید و جستجو میکردید جوابش بود توی این آموزش استفاده از فونت‌های دلخواه در بازی | مرجع تخصّصی کانستراکت ۲

جواب سوال دوم : توی اندروید تکس باکس یکجوری دیگست تشکر

من از این روش استفاده کردم ولی کارنکرد متاسفانه مراحلو مو به مو اجرا میکنم ولی کار نمیکنه عکسایی که تو سایت برای راهنمایی اومده باز نمیشن هیچ کدوم
 میشه یکم راهنمایی کنید لطفا

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/3/16، 04:41 عصر)alisafa نوشته است: من از این روش استفاده کردم ولی کارنکرد متاسفانه مراحلو مو به مو اجرا میکنم ولی کار نمیکنه عکسایی که تو سایت برای راهنمایی اومده باز نمیشن هیچ کدوم
 میشه یکم راهنمایی کنید لطفا

سلام، لینک عکس‌ها اصلاح شد!
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: alisafa

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: