درخواست ساخت پنجره پاپ آپ و علت پخش نشدن صدا
کسی میدونه چجوری پنجره پاپ آپ بسازم
سوال دوم من روی هر سکه ای که تو بازیم هست صدا گذاشتم دو تا سکه اول رو که میگیرم صدا نمی ده مشکل از کجاست بنظرتون
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/3/29، 08:53 عصر)amirmalakie نوشته است: کسی میدونه چجوری پنجره پاپ آپ بسازم
سوال دوم من روی هر سکه ای که تو بازیم هست صدا گذاشتم دو تا سکه اول رو که میگیرم صدا نمی ده مشکل از کجاست بنظرتون

سلام

منظورت از پنجره پاپ آپ چیه .... یعنی میخوای وقتی کاربر هرجایی از بازیت کلیک کرد یک صفحه اینترنتی باز بشه؟؟!!!

پاسخ سوال دوم= من فکر میکنم بخاطر سرعت لود پایین و پرفرمنس بد بازی تو باشه که اینجوریه (ربطی به ایونت هات نداره)
[تصویر:  ir.parsgame.hadsonline_fcb3bd39-5eb1-428...48c7dd.png]

لطفا بازیم رو دانلود و بهش نظر بدید
مرسی  53
  پاسخ

سپاس شده توسط: amirmalakie
(1395/3/30، 12:23 صبح)saatkooki نوشته است:
(1395/3/29، 08:53 عصر)amirmalakie نوشته است: کسی میدونه چجوری پنجره پاپ آپ بسازم

سلام

منظورت از پنجره پاپ آپ چیه .... یعنی میخوای وقتی کاربر هرجایی از بازیت کلیک کرد یک صفحه اینترنتی باز بشه؟؟!!!

پاسخ سوال دوم= من فکر میکنم بخاطر سرعت لود پایین و پرفرمنس بد بازی تو باشه که اینجوریه (ربطی به ایونت هات نداره)

منظورم از پاپ آپ اینه وقتی مرحله رو تموم کرد یه صفحه کوچیکی باز شکه که بزنه مرحله رو تموم کرده و تعداد ستاره ها رو بزنه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خب شما برای اینکار، یه لایه بسازین و اون لایه رو invisible کنین.
بعد طبق شرطهایی که میذارین، زمانی که بازی مثلا به اخر رسید، این لایه رو visible کنین.
همین!

ولی خب مسلما باید داخل این لایه، طراحی های مناسب مربوط به چیزی که میخواین رو داشته باشین!

در مورد صدا هم که دستمون گفتن، ممکنه شما همون اول بازی اگه سریع سکه ها رو بدست میارین این مشکل وجود داره.
پشنیهاد میکنم، سکه ها رو کمی دورتر از ابتدای بازی بذارین و دوباره تست کنین.ببینین بازم مشکل داره یا نه؟
فایل های صوتی مربوط به سکه رو تو کدوم پوشه گذاشتین؟ Sound یا music ? منظورم داخل کانستراکته؟!
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/3/30، 09:31 عصر)mostafanastary نوشته است: خب شما برای اینکار، یه لایه بسازین و اون لایه رو invisible کنین.
بعد طبق شرطهایی که میذارین، زمانی که بازی مثلا به اخر رسید، این لایه رو visible کنین.
همین!

ولی خب مسلما باید داخل این لایه، طراحی های مناسب مربوط به چیزی که میخواین رو داشته باشین!

در مورد صدا هم که دستمون گفتن، ممکنه شما همون اول بازی اگه سریع سکه ها رو بدست میارین این مشکل وجود داره.
پشنیهاد میکنم، سکه ها رو کمی دورتر از ابتدای بازی بذارین و دوباره تست کنین.ببینین بازم مشکل داره یا نه؟
فایل های صوتی مربوط به سکه رو تو کدوم پوشه گذاشتین؟ Sound یا music ? منظورم داخل کانستراکته؟!

چیزی که من میخوام مثل پنل برنده سدن در بازی مدافعان حرم هست
صداها رو تو پوشه sound گذاشتم
راستی چجوری میشه سکه هایی که تو هر مرحله رو میگیره جمع کنم و بتونه تو فروشگاه خرید کنه با سکه ها
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ببینید،
من خودم توی بازی مدافعان حرم، دقیقا همینکار رو کردم.
یه لایه دارم که به صورت گلوبال هست. ( به این معنی که توی هر مرحله ای ، این لایه دقیقا هم اسم است و توی مرحله ی اول، در قسمت تنظیمات لایه، مقدار Global رو روی yes گذاشتم. بعد این لایه رو بعد از برنده شدن، نشون میدم.( البته شما اونی که توی عکس میبینین، رو من بالای بازی گذاشتم که توی بازی اصلی دیده نمیشه. بعد با استفاده از set Position اون تصاویر، رو میارم وسط صفحه نشون میدم و به خاطر اینکه با حرکت دوربین، وسط بمونه، parallax رو روی 0,0 گذاشتم.
البته من در این روش، دکمه های مربوط به بازگشت یا بازی مجدد رو توسط pin به عکس زیر پنل برنده شدن، pin کردم.

خب این که از این.

در مورد صدا ، کاری که گفتم رو تست کنین.

در مورد اینکه سکه ها رو که جمع کرد، بتونه خرید کنه با اونا، شما توی هر مرحله سکه ها رو که جمع میکنین بریزین توی یه متغیر مثلا level_coin و هنگام برنده شدن بازیکن، این مقدار level_coin رو بریزین توی یه متغیر دیگه مثلا all_coin

خب توی فروشگاه، خرید ها رو بر اساس all_coin انجام بدین و بررسی کنین که اگه مثلا میخواد قلب بخره، از این all_coin کم کنین.
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اجرای بازی در گوشی selno 2 2,385 1403/10/23، 12:35 صبح
آخرین ارسال: Tggi
Sad خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 125 1403/8/25، 02:09 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  گروه انجمن کانستراکت sahabia-games 0 1,205 1401/4/30، 04:17 عصر
آخرین ارسال: sahabia-games
  کمتر شدن عدد از صفر tohidrajabali 0 1,150 1401/2/26، 01:06 عصر
آخرین ارسال: tohidrajabali