پیشنهاد - گرافیک
Photo 
سلام و خسته نباشد . یک پبشنهاد کاشکی سایت به قسمت ها تقسیم می کردی یک قسمت گرافیک بازی یک قسمت برنامه نویسی یک قسمت در مورد انجین یک قسمت درباره بازی ها (سبک وساختار) یک قسمت صدا و ... تا اینجوری بحث بازی سازی گسترده تر و پیشرفته تر و کامل تر باشد. 30
خوب یک پرسش هم داشتم بچه های گرافیک خیلی وقت این موضوع فکرم را مشغول کرده آیا می توان یک قسمت عکس (مثل سنگ) را به عنوان رنگ انتخاب کرد.نه به صورت تک رنگ بلکه به صورت تکسچر باشد وقتی قلمو یا رنگ پر کن را به هر شکلی بدهم رنگ سنگ شود
39
به طور خلاصه می خواهم هر قسمتی رنگ کنم در فتوشاپ به صورت بافتی باشد نه به صورت رنگ ساده. رنگ قسمت از عکس را انتخاب مثلا دایره را رنگ کنم.

برای دیدن نتیجه اولیه کارم کدام مروگر توانا تر و کدام شبیه اندروید است . فکر کنم کروم عملکرد نزدیک به  اندروید داشته باشد شما چه نظری دارید . خوب قیلا از نود وب کیت استفاده می کردم اولش خوب بود وای هر چه بازی پیچیده می شد وب کیت کندتر کندتر شد تا دیگر اصلا اجرا نمی شود و خروجی را نمایش نمی دهد نمی دانم چه مرگش شده؟  33
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan
سلام
اولین مورد که به مدیر سایت مربوطه.

دومین مورد رو بگم که شخصا با استفاده از نرم افزار Flash میام یه بافت رو به عنوان رنگ انتخاب میکنم و به هر چیزی بخوام میدم، اینطوری دقیقا هرجا که بخوام رنگ کنم، میتونم اون بافت رو به عنوان رنگ بهشون بدم.

سومین مورد که بنده شخصا از کروم استفاده میکنم. بالاخره اگه هیچ دلیل هم نداشته باشه، همین که از یک شرکت هستند ( اندروید و کروم ) بسه.
  پاسخ

سلام.
بارها گفتم اگه قصد دارید برای اندروید بازی بسازید به هیچ وجه، تأکید می‌کنم به هیچ وجه بازی‌تون رو در کامپیوتر تست نکنید، مطمئن باشید اگه این کار رو بکنید خروجی نهایی شبیه به چیزی که تصوّر می‌کردید نمی‌شه. حتماً به طور مستقیم پیش‌نمایش رو در گوشی ببینید. در پیش‌نمایش روی اندروید نزدیک‌ترین خروجی به نتیجه‌ی نهایی رو مرورگر کروم برای اندروید به‌شما می‌ده.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط:
کدام افکت باعث درخشان شدن اسپرایت می شود. من به افکتی احتیاج دارم که درخشان(نور- ستاره-لامپ)شود
کدام افکت باعث حالت ابر به اسپرایت می دهد.
  پاسخ

کسی می دانه چگونه پرتو نور و ابر بسازه .
  پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 178 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: