رفتار رفتار پولی Parallax Background
سلام به دوستان 
لینک رفتار در فروشگاه سیرا 

قیمت این رفتار حدودا20دلاره که به پول خودمون 60به بالا میشه من این پرفتار رو دارم و به قیمت ناچیز2هزارتومان میفروشم

خرید
آیدی من در تلگرام  جهت تبادل و ...

@omidamiri_2017
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام

این رفتار رو خریدین یا نه؟ مقصودم اینه که اگه آپدیت بده نویسنده ش ، شما هم آپدیت رو دارین؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
میشه یک توضیح کوتاه راجب رفتار بدین؟؟!
[تصویر:  ir.parsgame.hadsonline_fcb3bd39-5eb1-428...48c7dd.png]

لطفا بازیم رو دانلود و بهش نظر بدید
مرسی  53
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام مجدد

دوست عزیز، اگر که پلاگین رو خریدین ، باید عرض کنم که غیر از اینکه، پلاگین فروشی هست، خود نویسنده ی پلاگین، اون رو رایگان هم داخل سایت سیرا گذاشته و فقط جهت حمایت گفته خرید کنین.

Document Moved

لینک دانلود

پاسخ

سپاس شده توسط: amirho24
کار این پلاگین چی هست؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
برای ساختن بکگراند هایی که توی بازی میذارین و بهشون پارالاکس 0.0 یا امثال اون میدین و به منظور حرکت کردن دوربین و پس زمینه

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام از دوستم خریدم باتوجه به عکس فایل های سیرا این نسخه پولیه

اگه اقای مصطفی بگه این رفتار رایگان هست رایگان میزارم

@omidamiri_2017
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/4/25، 08:27 صبح)omidamiri99 نوشته است: سلام از دوستم خریدم باتوجه به عکس  فایل های سیرا این نسخه پولیه

اگه اقای مصطفی بگه این رفتار رایگان هست رایگان میزارم

خواهش میکنم، شما لطف دارین، منتهی همونطور که گفتم، این رفتار رایگانه و نویسنده خودش گفته که در صورتی که کاربردی داشت براتون و خواستین، بخرینش،

If you find this addon useful, you can thank me by purchasing it on the scirra store, there is no difference between the version offered here and the one in the store

و خودشم گفته بین این رایگان و پولی، فرقی نیست.

پاسخ

سپاس شده توسط:
ببخشید من نمیدونستم.خداروشکرکسی نخریده.الان دسترسی به کامپیوترندارم تارایگان بزارم بعدابراتون میزارم.باتشکراز اقامصطفی

@omidamiri_2017
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary
دوستان کسی این پلاگین(رفتار) رو نداره ؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Star پلاگین پرداخت درون برنامه تمام مارکت ها miladesign 94 62,428 1403/11/10، 04:25 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
Information پلاگین درون پرداخت بازار، مایکت، ایران اپس، پارس هاب، کندو و اول مارکت miladesign 120 82,386 1403/10/22، 07:49 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  پلاگین فارسی ارسال نوتیفیکشن آفلاین rezamms 11 9,968 1401/8/7، 03:50 عصر
آخرین ارسال: kamran_cn
  پلاگین درخواست لینک دانلود مثال های مجموعه پلاگین REX'S PLUGINS firooz 0 4,205 1401/6/13، 11:26 عصر
آخرین ارسال: firooz
  پلاگین درخواست پلاگین table یا 2d dictionary aliCo 0 1,614 1401/5/9، 03:24 صبح
آخرین ارسال: aliCo

پرش به انجمن: