انیمیشن بازی
سلام ، از شما یه سوال داشتم فلش فقط برای انیمیشن سازی یا باهاش میشه کاراکتر و مدل های دیگه
مثل خونه ماشین و و هم طراحی کرد یا نرم افزار جداگانه ای باید استفاده بشه  ؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/12/13، 10:53 صبح)Mehrdad نوشته است: makan parsi@

درود بر شما

انیمیشن سازی در فلش احتیاج به هیچگونه کدنویسی نداره . فقط زمانیکه شما میخواهید دستوری به فریم ها بدهید مثلا ساخت وب سایت یا اینتراکتیو یا گیم و .. احتیاج به کدنویسی است.

زبان فلش یا Action script بسیار شبیه جاوا اسکریپته و البته شی گرا تر . نه سخت نیست . خوبیش اینه که همه چی دم دستته از گرافیک و غیره تا محید هوشمند کد نویسی.

طریقه ی وارد کردنش به کانستراکت هم با خروجی PNG sequence و هم با Sprite Sheet امکان پذیره

شما وقتی فریم ها رو وارد کانستراکت میکنید دیگه بقیه ی کارها رو مثل قبل انجام بدید . دستورات کد نویسی فلش در کانستراکت قابل اجرا نیست . بله رو گوشی هم مشکلی نیست . ( اگه سوالتون رو درست متوجه شده باشم )

نه گمان نمیکنم پلاگینی برای فلش در کانستراکت باشه . نیازی هم ندارید . چون فلش به بهترین نحو با حجم بسیار کم خروجی png مناسب برای کانستراکت میده .

در مورد سوال آخرتون : بله عرض کردم که انیمیشن سازی در فلش احتیاج به خط کد هم نداره و بصورت تایم لاین کار میکنه . با کلی فیلتر و حرکت دوربین  و...

بازم سوالی باشه و سوادم بکشه در خدمتم

سلام. خیلی ممنون داداش، شما لطف داری،
سوال دیگه ای که به ذهنم رسیده اینه که  Adobe Animate CC بهتره یا فلش؟
یعنی کدوم محیط انیمیشن سازی قوی تر و بهتری داره؟ کلاً نظر خودت چیه؟

-
-
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/12/13، 01:47 عصر)makan parsi نوشته است:
(1395/12/13، 10:53 صبح)Mehrdad نوشته است: makan parsi@

درود بر شما

انیمیشن سازی در فلش احتیاج به هیچگونه کدنویسی نداره . فقط زمانیکه شما میخواهید دستوری به فریم ها بدهید مثلا ساخت وب سایت یا اینتراکتیو یا گیم و .. احتیاج به کدنویسی است.

زبان فلش یا Action script بسیار شبیه جاوا اسکریپته و البته شی گرا تر . نه سخت نیست . خوبیش اینه که همه چی دم دستته از گرافیک و غیره تا محید هوشمند کد نویسی.

طریقه ی وارد کردنش به کانستراکت هم با خروجی PNG sequence و هم با Sprite Sheet امکان پذیره

شما وقتی فریم ها رو وارد کانستراکت میکنید دیگه بقیه ی کارها رو مثل قبل انجام بدید . دستورات کد نویسی فلش در کانستراکت قابل اجرا نیست . بله رو گوشی هم مشکلی نیست . ( اگه سوالتون رو درست متوجه شده باشم )

نه گمان نمیکنم پلاگینی برای فلش در کانستراکت باشه . نیازی هم ندارید . چون فلش به بهترین نحو با حجم بسیار کم خروجی png مناسب برای کانستراکت میده .

در مورد سوال آخرتون : بله عرض کردم که انیمیشن سازی در فلش احتیاج به خط کد هم نداره و بصورت تایم لاین کار میکنه . با کلی فیلتر و حرکت دوربین  و...

بازم سوالی باشه و سوادم بکشه در خدمتم

سلام. خیلی ممنون داداش، شما لطف داری،
سوال دیگه ای که به ذهنم رسیده اینه که  Adobe Animate CC بهتره یا فلش؟
یعنی کدوم محیط انیمیشن سازی قوی تر و بهتری داره؟ کلاً نظر خودت چیه؟

-
-
Adobe Animate CC  نسخه جدیدتر Flash هستش دوست عزیز

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/12/13، 01:15 عصر)FantasticMaker نوشته است: سلام ، از شما یه سوال داشتم فلش فقط برای انیمیشن سازی یا باهاش میشه کاراکتر و مدل های دیگه
مثل خونه ماشین و و هم طراحی کرد یا نرم افزار جداگانه ای باید استفاده بشه  ؟

درود

هر چیز دو بعدی رو میتونید به راحتی داخلش طراحی کنید حتی با کمی ترفند میتونید سه بعدی هم درست کنید . چه گرافیک و چه انیمیشن . برای سه بعدی پیشرفته تر باید از فریم ورک هایی که براش نوشتند باید استفاده کنید . مثل Away3D

مورد مهم در فلش اینه که دستتون برای همه کاری بازه . شما هر پروژه از ابتدا تا انتها رو کلا میتونید تو فلش ببندید چون هم محیط آرت ورک حرفه ای داره و هم محیط کد زدن .

پاسخ

سپاس شده توسط: FantasticMaker ، ghasem
سلام من نسخه اخر انیم استودیو  (moho)رو 2 ماه پیش دانلود کردم اما چون تریقه کرک کردنشو (کرکشو دارم ) بلد نبودم هنوز مونده و حذفشم نکردم الان به نظرتون با همین انیم استودیو کارمو انجام بدم یا فلش رو دانلود 
- حجم کار های انیم استودیو بیشتره یا فلش ؟
- کدومشون برای ساخت انیمیشن دو بعدی امکانات بیشتری داره ؟

siko game

بزودی با بازی جدید ما :: اون ::

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/12/14، 12:53 صبح)hitler نوشته است: سلام من نسخه اخر انیم استودیو  (moho)رو 2 ماه پیش دانلود کردم اما چون تریقه کرک کردنشو (کرکشو دارم ) بلد نبودم هنوز مونده و حذفشم نکردم الان به نظرتون با همین انیم استودیو کارمو انجام بدم یا فلش رو دانلود 
- حجم کار های انیم استودیو بیشتره یا فلش ؟
- کدومشون برای ساخت انیمیشن دو بعدی امکانات بیشتری داره ؟

درود

اگر صرفا برای اسپرایت انیمیشن میخواهی کاراکتر بسازی برو سراغ فلش .

اما اگه میخواهید دمو و انیمیشن های طولانی با پس زمینه و حرکت دوربین پیشرفته و استخوان بندی و... بسازید , برنامه ی Moho بسیار راحت تر و پیشرفته تر عمل میکنه . گرچه این مواردی که گفتم با فلش هم امکان پذیره اما فلش برای پروژه های سنگین کم میاره مثلا اگه بیش از 700 فریم در تایم لاین داشته باشید فلش کم کم میره تو کما 3
مگر اینکه از ترفند های ساخت Movie clip در فلش استفاده کنید .
  پاسخ

سپاس شده توسط: ghasem ، hitler

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 229 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,594 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: