قفل امنیتی
سلام .
عنوان خوب به ذهنم نیومد همینو گزاشتم مدیران خواستن بعد تغییرش بدن ....................
دوست عزیزمون در تاپیک مجاور این بحث رو مطرح کردن و هر کسی نظر خودشو داد و تمام !!
اما راهکار نهایی که مطرح شد ارسال یک درخواست یا نامه به کافه بود تا این مورد رو پیاده سازی کنه و امنیت رو ببره بالا ........
کلا دوتا روش خوب واسه امنیت برنامه های هست که پیاده سازیش کار سختی نی :
1 : استفاده از ime گوشی به عنوان یک کد و اجازه بده که کاربری که اون برنامه رو خریده فقط بتونه از اون برنامه استفاده کنه 
روش کار چطور هست ؟ به این شکل که کاربر ime روی در یک فیلد در سایت کافه وارد میکنه اون کد ثبت میشه به عنوان خریدار بعدش کد ime در دیتابیس مربوطه ثبت شده و بلافاصله بعد از اینکه برنامه نصب شد کدime گوشی کاربر رو با کد های ime دخیره شده در دیتابیس مقایسه میکنه در صورت یکسان بودن کاربر میتونه از app استفاده کنه 
بسیار روش امنی هست کدime رو کسی نمی تونه دور بزنه و حتی اگه با دسترسی روت این کدو عوض کنه انتن گوشی میپره طبق تجربیات دوستان 
2: بنده چند وقت پیش یه تیکت به کافه زدم و گفتم چطور میشه بفهمیم که کاربر برنامه ای رو از کافه خریداری کرده یانه ؟ که بعد از 10 مین جواب دادن که بزودی قراره این امکان پیاده سازی بشه و گفتن اگه این قابلیت رو پیاده سازی کنیم توسعه دهنده میتونه فقط به کاربرانی که برنامه رو خریدن خدمات بده 
خوب این چطور کار میکنه ؟ یجورایی مس api درون پرداخت هست و روش کارش اینطوری هست که :
اول چک میکنه ببینه اون فردی که این برنامه و بازی مارو نصب کرده اصلا کافه بازار روی گوشیش نصب هست یا خیر ؟ اگه نبود که برنامه یا بازی بسته میشه 
دو چک میکنه که ایا کاربر که برنامه مارو نصب کرده ایا در قسمت تراکنش های خودش اصلا این برنامه (اسم پکیج برنامه اینجا مهمه) رو خریداری کرده یا نه ؟ اگه نه که باز هم برنامه بسته میشه 

اما ................ 
ما باید چیکار کنیم ؟
طبق توضیحات بالا شما باید متنی شبیه متن بنده رو بفرستین 
متن مورد نظر : چطور میشه بفهمیم که کاربر برنامه ای رو از کافه خریداری کرده یانه ؟
البته نه دقیق این متن !!
دوستان توسعه دهنده کافه حتما لطف کنین و تیکت های مرتبط رو بفرستین 
موفق باشید 
  پاسخ

سپاس شده توسط: danials008
سلام
روش های اولی که گفتید درسته ولی این روشی که چک کنه ببینه بازار نصبه یا نه این اشتباه
حالا مثلا من یک برنامه رو میخرم بعد تو موبایلم ذخیره میکنم بعد موبایلم رو فرمت میکنم همه برنامه ها حذف میشه بعد این برنامه رو که خریدم رو نصب میکنم ولی بدلیل اینکه بازار نصب نیست اجرا نمیشه !
خود برنامه باید چک کنه که این موبایل قبلا این برنامه رو خریده یا نه.اینم از طریق چک تراکنش های خودش در سایت بازار نه برنامه.
اینو گفتم شاید بازار بگه این کار عملی نیست
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/5/3، 02:25 عصر)alex1237 نوشته است: سلام
روش های اولی که گفتید درسته ولی این روشی که چک کنه ببینه بازار نصبه یا نه این اشتباه
حالا مثلا من یک برنامه رو میخرم بعد تو موبایلم ذخیره میکنم بعد موبایلم رو فرمت میکنم همه برنامه ها حذف میشه بعد این برنامه رو که خریدم رو نصب میکنم ولی بدلیل اینکه بازار نصب نیست اجرا نمیشه !
خود برنامه باید چک کنه که این موبایل قبلا این برنامه رو خریده یا نه.اینم از طریق چک تراکنش های خودش در سایت بازار نه برنامه.
اینو گفتم شاید بازار بگه این کار عملی نیست
دوست عزیز قشنگ متن رو بخون بنده همینا رو گفتم . کافه بگه عملی نیست ؟؟؟/ من تیکت فرستادم گفتن بزودی پیاده سازیش میکنیم واسه چی عملی نشه بعدشم در مورد چک کردن که ببینه کافه نصب هست یا نه ؟ من روند کار رو توضیح دادم .شما برنامه رو از کافه بخر بعد گوشیتو فرمت کن اصلا رام عوض کن دوباره که بازی رو نصب کنی و کافه رو نصب کنی و وارد اکانتت بشی بازی برات فعال میشه. ما فقط قراره از api که کافه قرار ارائه بده استفاده میکنیم و هیچ کد نویسی خاصی دیگه ای لازم نیست در بازی یا برنامه پیاده بشه 
موفق باشید 

پاسخ

سپاس شده توسط:
بله حرف شما درست ولی من گفتم اگه کافه بازار رو نصب نکنه چی دیگه نمیتونه از برنامه ای که خریده استفاده کنه کاربر باید در هر شرایطی بتونه از برنامه ای که خریده استفاده کنه نه اینکه برنامه خریداری شده متکی با برنامه کافه بازار باشه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوست عزیز بحساب قراره این امنیت رو کافه برقرار کنه صد البت که باید برنامش نصب باشه رو گوشی کاربر . کاربر اصلا برنامه از اونجا فقط باید بخره .بعدشم این زیاد مسئله مهمی نی چون هر کسی گوشی میخره یا گوشی رو فرمت کنه و یا هر کاری اول میاد کافه رو نصب میکنه پس زیاد مشکلی نی 
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  لیست بسیار کامل از پابلیشرهای خارجی 2020 Mehrdad 16 10,688 1403/12/24، 08:04 عصر
آخرین ارسال: xcmpunkgtsx
  قبول کردن سفارش شما (:--ALI--:) 0 594 1403/1/30، 09:06 عصر
آخرین ارسال: (:--ALI--:)
  استخدام چند ردیف شغلی در تهران hasansanaei 0 755 1402/6/1، 02:13 عصر
آخرین ارسال: hasansanaei
Heart یلدا مبارک ? oak 2 2,449 1400/10/4، 09:46 عصر
آخرین ارسال: amin hosseini
  پرداخت درون برنامه M.Y 3 2,266 1400/9/27، 03:59 عصر
آخرین ارسال: mostafanastary

پرش به انجمن: