معرفی و آموزش ادوبی فلش
سلام دوستان 
برای ساخت بازی ، گرافیک ایستا و پویا (تصاویر و انیمیشن) نقش بسیار مهمی دارد ، مثلا بازی انگری بردز را همه بازی کرده ایم ولی جالبه بدونید قبل اومدن این بازی محبوب ، حداقل 10 عنوان بازی در همین سبک وجود داشت یعنی کد نویسی شبیه به هم و یک خط داستانی مشترک ، اما خوب گرافیک ،انیمیشن ، صدا گذاری از جمله مواردی بودند که باعث فروش فوق العاده بازی انگری بردز شد، یعنی می خوام بگم ساخت یک بازی پرشی در کانسترکت بسیار ساده است (آموزشش هم هست)ولی فقط یک مورد آن می شود Doodle Jupm(حتی هنوز هم آمار دانلود بالایی دارد) 

خوب دوستان شما برای ساخت بازی چیکار میکنید؟ معلومه کد نویسی و ساخت تصاویر یا همان پس زمینه بازی و انیمیشن یا همان اسپرایت های بازی 

خوب نرم افزار ادوبی فلش چطوری کمکمون میکنه و اصلا چرا باید استفاده بشه !!!

طور اول: استفاده از ادوبی فلش در کنار محیط های بازی سازی مثل کانسترکت برای ساخت اسپرایت های مورد نظر

طور دوم:ساخت بازی به صورت کامل در خود نرم افزار ادوبی فلش

توضیحهات:

طور اول : توضیح خاصی ندارد و با آموزش ابتدایی و بدون کد نویسی می توانید اسپرایت و محیط بازی خودتون رو خودتون بسازید

طور دوم: دلیل کارایی عالی و فروش فوق العاده گوشی های اپل هماهنگی کامل ، بین سخت افزار و نرم افزار گوشی است 
خوب در ساخت بازی اگر کد نویسی و گرافیک در یک نرم افزار انجام بگیرد برتری های زیادی مثل موارد زیر دارد

1. هماهنگی فوق العاده کد نویسی و گرافیک بدون کوچکترین خطا
  2. عدم نیاز به نصب چند برنامه مختلف
  3. اجرای بازی در هر مرحله بدون نیاز به شبیه ساز
  4. امکان ساخت بازی برای ویندوز ماکروسافت ،ای او اس اپل ،اندروید گوگل
  5. استفاده از اکشن اسکریپت با کد ها و دکمه های آماده
  6. استفاده از تصاویر وکتور (تصاویری با کیفیت بی نهایت برای هر سایزی از گوشیها و تبلتها)
  7. خروجی بسیار امن (ساخت کی استور با رمز گذاری عالی)
  8. خروجی ساده مثل save کردن یک فایل
  9. ساخت بنر هوشمند برای یازیتان
اگر مدیران سایت و شما دوستان اسقبالی خوبی کردید بنده در خدمت شما هستم به صورت کاملا رایگان 

پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary ، amira94 ، sajjadr2001 ، sayyad95 ، makan parsi ، ghasem ، error20 ، aa82
سلام.

همون بخش اول یعنی انیمیشن سازیش و محیط سازیش رو آموزش بدی عالی میشه
من چند سال پیش نصبش کردم اما چون چیزی ازش بلد نبودم کالاً حذفش کردم
اگه لطف کنی و آموزش بزاری دوباره نصبش میکنم.

با بخش انیمیشن سازی و کلاً متحرک سازیش شروع کنین خیلی بهتره به هر حال یکی از پیش نیاز
برای آموزش بازی سازی، همون آموزش انیمیشن سازی هم هست

فکر می کنم از طور اول شروع کنی بهتره، چون اکثراً اینجا با کانستراکت و به تازگی با یونیتی هم شروع کردن و آموزش های این نرم افزار به دردشون میخوره اما در مورد بازی سازی با ادوبی فلش فکر کنم کمتر مورد استقبال قرار بگیره

به نظر من ساخت از همون طور اول شروع کنین تا هم کار کاربران راه بیوفته و هم یه آشنایی بشه برای اونهایی که شاید بخوان به با ادوبی هم شروع به بازی سازی کنن

پیشاپیش ممنون کار خوبیه 41 41

-
-
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام، به انجمن خوش آمدید.

اگه آموزش رو شروع کنین بسیار هم ممنون میشیم، بخشی رو در قسمت گرافیک ایجاد کرده ایم برای فلش، لطفا آموزش ها رو در اونجا قرار بدین.

انجمن تخصّصی کانستراکت - Flash

یا علی
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوست عزیز بسیار کار خوبی رو شروع کردین 
من شخصا بیشتر موافق اون بخشی هستم که خود بازی رو با استفاده از فلش و فریم وورک هایی که واسش اومده بتونیم بسازیم 
برای بخش طراحی حقیقتش نمیشه قدرت ادوبی فلش رو دست کم گرفت اما برای طراحی و متحرک سازی کارکتر و ساخت انیم های کوتاه برای داخل بازی نرم افزار های بهتری وجود داره که هم تایم لاین بهتری داره و هم ابزار اماده و سمپل های بیشتری 
موفق باشید منتظر اموزش های شما هستیم 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
با سلام 
اولا تشکر از بابت زحماتتون
دوم اگر ممکنه هر دو بخش رو به صورت مجزا آموزش بدین خیلی لازممون میشه
با تشکر
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام علیکم مدیریت  و ممنون از خوش آمدگویی
علیکم سلام دوستان گل و تشکر از استقبال ونظراتتون
وای پشیمون شدم آموزش ها را پولی قرار میدم 1 نه شوخی میکنم 16 ، زکات علم و  این جور حرفا دیگه 15
خوب به نظر میرسه که بیشتر  طور اول  رو دوست دارید البته برای من فرقی نداره ولی خوب برای آموزش های اکشن اسکریپت باید یک پیش نیازهایی داشته باشید
نظر من اینه (بهتر شما هم قبول کنید اگرهم نکنید بازم من کار خودم رو انجام میدم  4 )

خوب به نظرم بهتره ترکیبی کار کنیم ولی ساده یعنی ساخت اسپرایت بدون کد نویسی یا با کد نویسی کم و قابل درک مثل stop و...

پاسخ

سپاس شده توسط: amira94
دوست عزیز در هر دو حالت کارشما بسیار عالی هست ولی هر جور که خودتون مایلید 
من چون قبلنا هنگامی که میخواستم انجین بازی سازی انتخاب کنم خعلی جستجو می کردم که بر خوردم به بازی machinarium  که خعلی طرفدار پیدا کردن بود سراغ انجینشو گرفتم دیدم همین ادوبی فلش هست و خعلی خوش حال شدم چون قبلا مختصری با ادوبی فلش کار کرده بودم ولی دیگه پیشو نگرفتن چون اموزشی فارسی پیدا نکردم 
موفق باشید
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده animation box محمد 82 1 2,716 1400/6/17، 08:13 صبح
آخرین ارسال: ᔕinaᗪehghani
Brick خرید surena system MohammadHadi 5 3,537 1400/5/31، 07:11 عصر
آخرین ارسال: محمد 82
  SURENA System MohammadHadi 10 6,605 1400/3/23، 11:46 صبح
آخرین ارسال: FARZAD BLACK
  معرفی کتاب - ساخت یک بازی کژوال... ᔕinaᗪehghani 2 2,465 1400/3/13، 10:54 صبح