بلاخره من نفهمیدم بازی رو با یونیتی ساختید یا کانستراکت (از اونجایی که تو انجمن یونیتی هم گزاشته بودید).
شما واقعا دارید حیف میکیند بازیتون رو. چرا پولی میزارید؟ چرا فکر میکنید پولی بزارید فروشش بهتره؟
کلا پرداخت درون برنامه ای هم نزارید و فقط از تبلیغات استفاده کنید (اگه بتونید از تبلیغات خارجی استفاده کنید عالی تر هم میشه)
خیلی از دوستان هم همینکارو میکنند و بیشتر یا شکست میخورند یا فروششون خیلی کمه...
من بهتون پیشنهاد میکنم بازی رو از حالت انتشار خارج کنید و روش بیشتر کار کنید.
چند تا مشکلی که من دیدم:
- احتمال میدادم از تصاویر بازی که وقتی رو چمن ها راه میری چمن ها یک انیمیشن تكان خوردنی چیزی داشته باشند. اما نداشتند....
- حالت idle کاراکتر انیمیشن نداره کاملا ثانبه....
- بعضی قسمت های بازی کاملا تاریک هستش و فقط چشمای کاراکتر دیده میشه. که یکجورایی جالبه اما یکم روشن تر میکردید که بشه به سختی هم شده زمین رو تشخیص داد حد اقل....
- وقتی کاراکتر روی نوع مختلف زمین حرکت میکنه (چمن-سنگ-...) صدای خاصی بخش نمیشه....
- حتی حرکت کاراکتر هم انیمیشن خاصی نداره (انیمیشن برای این نوع از پلیر ها خیلی راحت میتونید بسازید خودتون ....)
(1395/5/20، 09:41 صبح)amira94 نوشته است: ممنون لطف دارین ! حقیقتش اون چکش رو میخوام یک دست سیاه کنم ولی با جمعی از دوستان مشورت کردم گفتن چون تم بازی خاکستری سفید سیاه هست تمام رنگ چکش رو نگیر و یک دست سیاهش نکن !
مورد دیگه اینکه شاید کمی تناسب نداشته باشه ولی گیمر جدب بازی میشه و شاید خعلی روی اون ابجکت زوم نکنه
موفق باشید
عزیز کل بازیت سبکش سیاه و سفیده اونوقت فقط اون چکش رنگیه!!!!