درخواست اموزش اسکلت بندی کاراکتر
ایا کنستراکت این امکنو داره که کاراکترتو توش سکلت بندی بکنی؟
من توی فروشگاه سیرا یه چندتا پلاین دیدم که با اونا کاراکترتو میتونی باهاش اسکلت بندی کنی کسی از این پلاگینا نداره؟
واقعا نیاز دارم به اسکلت بندی کاراکتر چون که واقعا بازی رو فوق العاده ای میکنه و میتونی انمیشنای بازی رو توی خودش بسازی
[تصویر:  sticker-please.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام اونو نمی دونم ولی پلاگین سه بعدی دارم ولی بلد نیستم باهاش کار کنم
-- همینی که هستی باش --
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/6/3، 09:43 صبح)ali.develpor1 نوشته است: ایا کنستراکت این امکنو داره که کاراکترتو توش سکلت بندی بکنی؟
من توی فروشگاه سیرا یه چندتا پلاین دیدم که با اونا کاراکترتو میتونی باهاش اسکلت بندی کنی کسی از این پلاگینا نداره؟
واقعا نیاز دارم به اسکلت بندی کاراکتر چون که واقعا بازی رو فوق العاده ای میکنه و میتونی انمیشنای بازی رو توی خودش بسازی
سلام.
تو کانستراکت ندیدم ولی تو یونیتی : http://gamedevelopment.tutsplus.com/tuto...-cms-21364

در کل راه مناسبی نیست ! الکی حجم زیادی رو میگیره و قدرت نرم افزارهایی مثل انیمه استودیو، اسپاین یا اسپرایتر رو نداره ! بهتره از همینا استفاده کنید.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ممنون بابت پاسخ گوییتون 
اما اگر خود انجین این قابلیتو داشته باشه بهتره ( یونیتی هم که دیگه خودش یپا انمیه استادیو هست )
بحر حال مجبورم انیمه استادیو یاد بگیریم
ببخشید شما منبع اموزشی انیمه استادیو بجر اموزشای اقای طوفانی سراغ ندارید؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/6/3، 09:43 صبح)ali.develpor1 نوشته است: ایا کنستراکت این امکنو داره که کاراکترتو توش سکلت بندی بکنی؟
سلام
پیشنهاد میکنم از اسپرایتر یا انمیشن باکس استفاده کنین
کار با انیمیشن باکس که راحته ولی برای کار با اسپرایتر به تاپیک زیر مراجعه کنین
http://construct2.ir/Thread-%D8%A2%D9%85...87-spriter

اینا رایگان هستند
اما اگه میخواین نرم افزار انیم استودیو(Anim Studio) رو به صورت حرفه ای یاد بگیرین من بهتون پیشنهاد میکنم بسته سایت زیر رو تهیه کنید
http://www.video-effects.ir/%d8%a8%d8%b3...%86%db%8c/
مدرس این بسته آقای حسین هادی پور هستن و متخصص نرم افزار های گرافیک ، سه بعدی سازی ، جلوه های ویژه و ... خلاصه ایشون خیلی استاد خوبیه من خودم چند تا از پکیج هاشون تهیه کردم و حدود 2 سالی میشه باهاشون آشنا هستم واقعا عالین ایشون
اگه این پک رو بخرید با توجه به شناختی که از ایشون دارم مطمئن باشید ضرر نمیکنید
مدیران عزیز اگه لینک سایت دیگه ای رو گذاشتن ایراد داره اعلام کنین تا لینک رو بردارم

موفق باشید

ساخت موشن گرافیک با قیمت مناسب به همراه نمونه کار !
  سفارش + مشاهده نمونه کار ها + مشاوره رایگان از طریق تلگرام :  
+--|||   Reza_VFX@   ||--+
ربات برای عزیزانی که ریپورت هستند:
+--|||   _RezaVFX_Bot@   ||--+
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خیلی خیلی ممنون انمیشن باکس رو دانلود کردم

انمیشن باکس رو دانلود کردم خیلی چرته نه میشه خودت اسکلت بندی کنی و نمیشه خودت انمیشن بسازی و فقط  میشه به کاراکترت انمیشن بدی

همون انیمه استادیو از همش بهتره

بحرحال واقعا ممنون
  پاسخ

سپاس شده توسط:
انیمیشن باکس برای بازی ماجراجویی فقط خوبه
-- همینی که هستی باش --
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نرم افزار انیمیت برای کانستراکت 3؟ محمد 82 0 1,193 1402/2/5، 04:44 عصر
آخرین ارسال: محمد 82
  حل شده سوال در مورد گرافیک سه بعدی amin hosseini 9 3,789 1400/7/17، 04:16 عصر
آخرین ارسال: amin hosseini
  حداکثر مموری یوز مجاز، در موبایل ها ؟ Alireza3d 3 2,920 1400/6/6، 12:40 عصر
آخرین ارسال: hasansanaei
Star پس زمینه و کارکتر های full HD و زیبا erfan002pooya 8 11,105 1400/2/3، 11:46 صبح
آخرین ارسال: امیرعلی ۱۲۳
  حل شده اسپرایت گردونه شانس M.Y 4 3,641 1399/11/27، 04:55 عصر
آخرین ارسال: M.Y

پرش به انجمن: