استفاده از فایل فلش

نقل قول: در ضمن ماکرومدیا فلش نسخه 8 مال زمان عهد بوق است! تقریباً هفت، هشت سال پیش... یادش بخیر! 4 ...الان خیلی وقت است که تحت لیسانس شرکت adobe تولید میشود و نسخه های جدیدتر با امکانات حرفه ای تر در دسترس هست

دیگه ما هم مال عهد بوقیم خوب  4   اون زمان با اون کار میکردیم ولی الان دیگه دنبال یه برنامه بهترم 

پاسخ

سپاس شده توسط:
من نسخه Cs 5.5 رو دارم خیلی از یونیتی پیچیده تره خیلی
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/6/23، 08:52 عصر)نیما نوشته است: من نسخه Cs 5.5 رو دارم خیلی از یونیتی پیچیده تره خیلی

منطورتون نسخه نسخه کانستراکته؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
نه نسخه فلش
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/6/23، 09:04 عصر)نیما نوشته است: نه نسخه فلش

اها 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/6/23، 08:29 عصر)نیما نوشته است: اگه میشه اون پلاگین اسپرایتر رو بدید
در مورد انیمیشن های حرکتی درست میگید اما خوب با یونیتی خیلی راحت تر میشه ساخت

چرا نشه! 21 بفرمائید اینهم پلاگین...

این هم [تصویر:  r_o.jpg] یک بخش کوتاهی از انیمیشن تستی من(تکنیک موشن گراف) که با کانستراکت ساختم حجم یک همچین انیمیشنی در کانستراکت شاید با بالاترین کیفیت در حد چند کیلوبایت بشه میبیند که با فرمت فیلم حجمش خیلی فرق میکنه البته فیلم رو هم میشه فشرده کرد ولی بهتره که سعی کنید انیمیشن ها رو در خود کانستراکت بسازید! کار خاصی هم نداره، فقط کمی خلاقیت احتیاج داره و تفاوتش هم با یک گیم در اینه که اونجا کاربر کنترل میکنه اینجا شما از قبل تعیین کردید چه اتفاقاتی بیافتد و کاربر کنترلی بر روی آن ندارد! 4  
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: نیما ، ghasem ، mostafanastary ، shazde
(1395/6/23، 07:28 عصر)نیما نوشته است: فکر نکنم چون چیزی که میخواید فکر نکنم از یه پلاگین بر بیاد و قدرتش رو داشته باشه

نظرم رو عوض میکنم بنظرم با یه رفتار بشه چیزی شبیه سیستم انیمیت ساخت فقط من توی دوره جاوا اسکریپت شرکت نکردم ولی شاید دانلودش کردم و ساختمش
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/6/23، 08:52 عصر)نیما نوشته است: من نسخه Cs 5.5 رو دارم خیلی از یونیتی پیچیده تره خیلی

من با اون نسخه کار کردم اگه ابزار هاشو بشناسی زیادم پیچیده نیست
همیشه اعتقاد داشتم حیفه که با کامپیوتر بازی کرد ولی آخرش به بازی ساختن علاقه مند شدم...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
آقا این Anime Studio خیلی خوبه و اینو برای کلیپ سازی برای بازی پیشنهاد میکنم . من تا الان با ماکرومدیا فلش وقتمو تلف کردم
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: