ریست کردن کلی بازی
سلام دوستان
یه باگ دارم که هر کاری کردم درست در نیومد
وقتی بازی رو کاربر سیو میکنه و بعدا میاد از منوی بازی ادامه رو میزنه راحت از اونجایی که سیو شده بازی ادامه پیدا میکنه ولی وقتی مثلا طرف بازی رو تا وسط رفته بعد سیو زده یا اصلا نزده و بجای ادامه میاد و روی شروع بازی لمس میکنه بازی از اول شروع میشه ولی دیگه مراحل رو نمیتونه بره و بازی بهم میخوره

میخوام وقتی طرف بازی رو انجام میده و بعدا میاد دوباره تو بازی و بجای ادامه دکمه شروع رو میزنه بازی کلا از اول شروع بشه براش و همچی مثل اول بازی از نو شروع بشه

من اومدم هنگام زدن روی دکمه شروع متغییر ها رو کلا صفر کردم ولی باز نشد
  پاسخ

سپاس شده توسط:
از دوستان کسی نیست کمک کنه تو این زمینه؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/6/26، 06:59 عصر)royapm نوشته است: از دوستان کسی نیست کمک کنه تو این زمینه؟

سلام،
از کدوم سیستم ذخیره استفاده میکنی؟ در کل باید ذخیره بازی رو پاک کنی تا درست عمل کند و در مرحله اول به جای لودینگ، ذخیره جدید بسازی...البته بدون دیدن ایونت شیت ها نمیتونم نظر قطعی بدهم که مشکل از کجاست....
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: