مشکل شی Browser
سلام
من از شی brower و اکشن invoke download استفاده کردم ، در تست NW,Js مشکلی ندارد و فایل دانلود میشه ، ولی در اندروید موقع اجرای این قسمت اجرا نمیشه و این ارور میده no permission to write ,abort
خروجی وب ویو و یا اکس دی کی میگیرم
مشکل کجاس؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/7/23، 09:16 عصر)maadking نوشته است: سلام
من از شی brower و اکشن invoke download استفاده کردم ، در تست NW,Js مشکلی ندارد و فایل دانلود میشه ، ولی در اندروید موقع اجرای این قسمت اجرا نمیشه و این ارور میده no permission to write ,abort
مشکل کجاس؟

ببین اگر یه ذره با کد نویسی آشنا باشی(کد نویسی در نرم افزاری که داری باش خروجی وب ویو میگیری)می تونی بفهمی که وقتی می خوای خروجی بگیری باید اجازه ی دسترسی به مثلا بلندگوها ی گوشی رو به برنامه اضافه کنی .
توی عکس زیر من قسمتی که باید توی b4a بری و اجازه رو به برنامه بدی مشخص کردم  و در مورد چگونگی اجازه دادن به برنامه می تونیسرچ کنی "چگونگی اجازه دادن به برنامه در مورد......در برنامه ی مثلاb4a"
[تصویر:  Untitlehghd.png]
تو می تونی همین الان با دریافت رایگان "اینشب نت" با حجم 2.5 مگابایت از ما حمایت کنی...حمایت های شما دلگرمی ماست
[تصویر:  download_1_.png]
[تصویر:  download.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط: maadking
(1395/7/23، 10:05 عصر)ARMAN_IRBAX نوشته است:
مشکل کجاس؟

ببین اگر یه ذره با کد نویسی آشنا باشی(کد نویسی در نرم افزاری که داری باش خروجی وب ویو میگیری)می تونی بفهمی که وقتی می خوای خروجی بگیری باید اجازه ی دسترسی به مثلا بلندگوها ی گوشی رو به برنامه اضافه کنی .
توی عکس زیر من قسمتی که باید توی b4a بری و اجازه رو به برنامه بدی مشخص کردم  و در مورد چگونگی اجازه دادن به برنامه می تونیسرچ کنی "چگونگی اجازه دادن به برنامه در مورد......در برنامه ی مثلاb4a"

پس برای اجازه دسترسی خروجی وب ویو COCOON.IOفکر میکنم تو قسمت config.xml باید وارد بشه ،
کد مربوط به این دسترسی پیدا نکردم ، چی باید نوشته بشه؟

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/7/23، 11:09 عصر)maadking نوشته است:
(1395/7/23، 10:05 عصر)ARMAN_IRBAX نوشته است:
مشکل کجاس؟

پس برای اجازه دسترسی خروجی وب ویو COCOON.IOفکر میکنم تو قسمت config.xml باید وارد بشه ،

دوست عزیز پیشنهاد می کنم با کوکون خروجی نگیری بلکه با کراس واک پروجکت خروجی بگیری خیلی بهتره اینکار ولی اگر می خوای با وب ویو خروجی بگیری بذا اول معایبو بگم:
1- روی گوشی که adobe flash player for expelorers نصب نباشه همه ی پلاگین هایی که استفاده کردی تو بازی مثل شی audioو browserو.........کار نمی کنن ولی در عوض پروژه با سرعت نرمال و خوبی اجرا میشه ولی اگر اون برنامه ای که گفتم نصب باشه همه ی پلاگین ها اجرا می شن و موجب کندی و هنگ برنامه میشه
تو می تونی همین الان با دریافت رایگان "اینشب نت" با حجم 2.5 مگابایت از ما حمایت کنی...حمایت های شما دلگرمی ماست
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/7/23، 11:26 عصر)ARMAN_IRBAX نوشته است:
(1395/7/23، 11:09 عصر)maadking نوشته است:
(1395/7/23، 10:05 عصر)ARMAN_IRBAX نوشته است: ببین اگر یه ذره با کد نویسی آشنا باشی(کد نویسی در نرم افزاری که داری باش خروجی وب ویو میگیری)می تونی بفهمی که وقتی می خوای خروجی بگیری باید اجازه ی دسترسی به مثلا بلندگوها ی گوشی رو به برنامه اضافه کنی .

دوست عزیز پیشنهاد می کنم با کوکون خروجی نگیری بلکه با کراس واک پروجکت خروجی بگیری خیلی بهتره اینکار ولی اگر می خوای با وب ویو خروجی بگیری بذا اول معایبو بگم:
1- روی گوشی که adobe flash player for expelorers نصب نباشه همه ی پلاگین هایی که استفاده کردی تو بازی مثل شی audioو browserو.........کار نمی کنن ولی در عوض پروژه با سرعت نرمال و خوبی اجرا میشه ولی اگر اون برنامه ای که گفتم نصب باشه همه ی پلاگین ها اجرا می شن و موجب کندی و هنگ برنامه میشه

ممنون از اطلاع رسانی شک داشتم از کدوم خروجی استفاده کنم ، پس کراس واک  بهتر هست
اجازه دسترسی چگونه در خروجی کراس واک میتونم فعال کنم؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
مشکلم هنوز حل نشده لطفا اگر کسی میدونه راهنمایی کنه ممنون میشم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/7/24، 11:46 عصر)maadking نوشته است: مشکلم هنوز حل نشده لطفا اگر کسی میدونه راهنمایی کنه ممنون میشم

کراس واک اجازه دسترسی نمی خواد دوست عزیز
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام باید پلاگین CordovaInAppBrowser  که جزء پلاگین های core یا اصلی هست رو در خروجی مربوطه (کوکون یا xdk) نصب کنی تا شی browser اکشن ها و ایونت هاش فعال بشه... باز در صورت کار نکردن میتونی به عنوان جایگزین از پلاگین های CordovaFileTransfer و CordovaFile استفاده کنی که در اونها هم قابلیت دانلود و آپلود هست و هم کار کردن با فایل های داخل و خارج از پروژه...(ا ز مجموعه cranberrygame)...
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: ghasem ، maadking ، shazde

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: