موضوعها: 7
سپاسها: 4
2 سپاس گرفتهشده در 2 ارسال
سلام
من میخوام بازی اندروید درست کنم.
یه بازی ساده از نوع platformer .
نمی دونم از این انجین بازی سازی شروع کنم یانه؟
می ترسم بازی در عین سادگی، کّند بالا بیاد.اندازه صفحه درست نباشه.در بازار نشه گذاشت.
در مورد نحوه ساخت بازی هم کلی سوال دارم مثل شلیک گلوله در فریمهای میانی اسپرایت، تشخیص صورت به صورت بودن دشمن و کارکتر قهرمان داستان به همراه تشخیص عدوم وجود دیوار مابینشان، برای شلیک دشمن به قهرمان بازی.کد خروج از بازی و توقف بازی و اجرای بازی به صورت خوابیده()landscape...
از طرف دیگه ساعتها توی نت دنبال نحوه ساخت بازی با گیم میکر بودم ولی آموزشی حتی در حد آموزشهای این سایت پیدا نکردم.در آموزشها یک کارکتر بدون انیمیشن در صحنه ساده بدون دشمن حرکت می کرد!
به نظر شما نگرانیهایم در مورد کانستراکت به جا هست؟
موضوعها: 42
مکان: اراک
سپاسها: 428
679 سپاس گرفتهشده در 323 ارسال
اگه تو بازیسازی مبتدی هستی با همین انجین شروع کن
و کم کم برنامه نویسی هم یاد بگیر تا بتونی کار با انجین های قوی تری مثل یونیتی و... رو هم یاد بگیری
فقط یه خواهشی داشتم
اول همه ی آموزش های توی سایت Si2.ir و وبلاگ scirra.blog.ir رو قشنگ و با دقت نگاه کن
بعد اگه هنوز هم تو نحوه ی ساخت بازی مشکل داشتی از ما بپرس تا بتونیم کمکت کنیم.
در مورد نگرانیت هم باید بگم بی مورده
اگه درست از بازیت خروجی بگیری بازی بدرستی اجرا میشه
من با فلش دارم بازی خوبی میسازم اما یونیتی نیاز به چند تخصص داره و گیم میکر هم آموزش خوبی براش پیدا نکردم.عجیبه این همه طرفدار داره اما آموزشهاش در سطح یه بازی ساده پلتفرم که دشمن هم داشته باشه و راه رفتن و پرش کارکتر انیمیشن داشته باشه هم پیدا نکردم.
متاسفانه مثال بازی ساده آموزشی برای هیچ موتور بازی سازی راحت گیر نمیاد.
ممکنه چند بازی خوب که کژوال هم نباشند برام لینک بدید؟
من بازی که بشه بهش بازی گفت سراغ ندارم(این هم بگم angry bird رو هم نمی تونم بازی حساب کنم.وهمچنین بازیهای تک صفحه ای یا استراتژیک!)
موضوعها: 42
مکان: اراک
سپاسها: 428
679 سپاس گرفتهشده در 323 ارسال
برای مثال
برید توی کافه بازار بزنید مدافعان حرم
از بازی های ساخته شده با کانستراکت توسط مدیر انجمن گرافیک هستش
در مورد یونیتی هم بگم کلا بازی سازی نیاز به چند رشته تخصص داره
و فقط مختص به انجین یونیتی نیست
انجین یونیتی خیلی قدرتمنده
می بخشید.من که انگلیسی بلد نیستم چطور ممکنه به جواب سوالاتی که گفتم، برسم:
آموزش ویدیویی رو دیده ام.اینکه برای تشخیص جهت کارکتر هم تعریف متغیر لازم باشه من رو به فکر می بره چرا این انجین چیز به این سادگی رو نداره!
یکی یکی سوال کنم؟آخه به نظر میرسه کمتر کسی به بازی پلتفرمر علاقه داره.چون اولین سوالات کسی که بخواد چنین بازی بسازه همینهاست که جاش در سایت ظاهرا خالیه!
دوست دارم یه بازی با ایونت هایی به سادگی GoodbyeAliensAction بسازم(با گرافیک خیلی ساده تر!)
ممکنه بازی خارجی کامل و غیر گژوال که با کانستراکت ساخته شده بهم معرفی کنید؟آخه این بازیهایی که گفتید قابل دانلود رایگان نیستند که ببینم چطور بالا میاند.
موضوعها: 1
مکان: Iran, Shiraz
سپاسها: 32
211 سپاس گرفتهشده در 108 ارسال
سلام
قابلیت تشخیص جهت و تغییر جهت رو بدون کدنویسی هم داره کانستراکت ولی متغیر میزاریم که بعدا اگر خواستیم قابلیت خاصی بزاریم یا تغییرش بدیم دستمون بسته نباشه و محدود نشیم ! بعدم مگه استفاده از متغیر بده ؟
برای معرفی بازیهای خارجی کانستراکت :
پیشنهاد میکنم artillerists و ignatius و همچنین mortar melon رو ببینید ( الان همینا یادم میاد )
پ.ن : اگر نتونستید بازیهایی که گفته شد رو از گوگل پلی دانلود کنید میتونید با apkdler.com و جستجوی اسم بازی به راحتی دانلودش کنید.