کد رندوم به صورت آنلاین
سلام
من دارم یک بازی می سازم که وقتی کسی از من چیزی خرید یک کد رندوم به صورت آنلاین(که وقتی استفاده کرد کد عوض بشه)ساخته بشه و به اطلاعاتی که موقع خرید (فیلد تکس باکس) که از قبل گزاشته بودم ارسال بشه.
این رو برای امنیت خرید میخوام
این امکان توی کانستراکت وجود داره
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام.
اگه منظورتون اینه کد باید توی سرور ساخته بشه، کد رندوم رو در سرور با کدنویسی php بسازین بهتره و بسیار ساده.
اگه روی کانستراکت میخواین بسازین، با استفاده از اعداد و حروف و استفاده از تابع random در کانستراکت میشه انجام داد و با ایجکس به سرور ارسال کرد یا برعکس.

پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، shaygaaan
منظورم همون php بود 
کد هاشو ندارم میشه کامل توضیح بدین که با پی اچ پی چطوری انجام بدم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام مجدد

این کد رو براتون نوشتم، که تقریبا مطمئن هستم جزء بهترین کدها برای ساخت رشته ی رندوم است.

کد:
<?php
header('Access-Control-Allow-Origin: *');

$codeString = "123qwertyu4_56789QWERTh_jklzYUIOPAxc_vSDFGHVBNMiopa_sdfgbnmJKLZXC";

for ($i = 0; $i <50; $i++)
   {
     $newcode[$i] = $codeString[rand(0,60)];
   }

$result = time().implode("",$newcode);

echo $result;

?>

توی رشته می تونین هر کاراکتری رو قرار بدین.
اون عدد 50 رو میتونین کم و زیاد کنین تا تعداد کاراکتر های رشته ی خروجی کم و زیاد بشه.
قسمت 0,60  هم تعیین کننده ی ابتدا و انتهای رشته است.

موفق باشید.
  پاسخ

سپاس شده توسط: tetttet
مثلا بازیکن از من چیزی میخره و من باید یک کد بهش بدم که در کانستراکت 2 هم قبول بشه چه طوری کد رو بسازم و چطوری کانستراکت از درست بودن کد مطلع میشود(منظورم اعتبار سنجی کد توسط کانستراکت)?
الان من یک تکست باکس دارم به دوتا باتن یکی از باتن ها مثلا خرید میکند و من میخوام کدی رو بدم که وقتی اونو توی تکست باکس زد انجام بشه و وقتی این کد استفاده شد کس دیگری نتونه ازش استفاده کنه
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: