کارکتر بازی
(1395/8/16، 10:45 عصر)Amirrrgames نوشته است:
(1395/8/16، 10:11 عصر)ali.develpor1 نوشته است:
(1395/8/15، 07:18 عصر)danials008 نوشته است: داداش لطفا اموزش های غلط نزارید . این حرف یعنی چی (وقتتو روی این چیزا تلف نکن ) شما تا امشب یک نمونه کار بزار برام ببینم در چه حدی هستی که داری این حرفو میزنی . اصلا تمام طراح های بزرگ جهان هم برای این ک بخوان طراحی رو نن قبلش با مداد اون رو ترسیم میکنن و بعدش رنگ و لعاب بهش میدن .

من واقعا نمیدونم شما چرا این حرفو زدید که توی کاغذ خوب نیستید ولی تو برنامه های طراحی که سخت تر هستن میتونی خوب طراحی کنی . حتما از نمونه های اماده استفاده میکنی و میری ی چارتا ادیت میکنی تو محیط نرم افزار بعدش میگی به به !!!!!

33 33 
به نظر من ایشون کار خوبی دارن میکننن و ایشون رو تشویق میکنم . درست ترین کار همینه ابتدا روی کاغذ بعدش توی محیط طراحی . حتی ی معلم طراحی هم مثل اقای فنایی نمیومد یهو تو برنامه شخصیتشو درست کنه !!!1

در کل دوست عزیز کاراکتر رو اگه اولین کاراکتره خیلی خوب در اوردی و یک راهنمایی کنم اینکه هر نوع کاراکتر میخوای بسازی اول یک عکس از خودت بگیر بعدش نگاه کن ببین اجزای بدن در کجا قرار دارن و شیب و تاب های بدنو ببین و سعی کن دقیق طراحی کنی

4  مثلا داخل کاراکتر شما دستاش از گردنش شروع شده و معذرت میخوام باسنش مکعبی (مگه باب اسفنجیه )  و جلوی شکمشم ی قوصی باحالی داره که جالبش نمیکنه .
در کل برای کاراکتر یک بازی فانتزی کارتونی خیلی کار عالی هستش و با یکم جزییات دادن مشتی میشه !!!

امیدوارم موفق باشی و با حرف دیگران گمراه نشی . روز خوش

برام مهم نیست که میخوای با ایلوستریتور کار بکنی و یا نکنید فقط به بهبود گرافیک بازی خودتون کمک میکنه حالا که نمیخوای دیگه دعوا نکن مثل بچه ها ، وقتی یه نفر نصیحتت میکنه حتی اگر به ضررتم باشه بگو باشه

شماهم دوست عزیز یه چیزی بهتون بگم خیلی خیلی کاراکتری که کشیدید بچه گونه هست خب اگر میخوای بازی درست بسازی یا برو یه نفر حرفه ای واسه کارای گرافیکی بازیت بگیر و یا برو اموزش های نقاشی دیجیتالی تهیه بکن 

تو کل این انجمن فقط چند نفر هستن که این نکاتو رعایت میکنن و بازی هاشونم فروش خوبی داشته اما بقیه تون فقط میرید توی فتوشاپ یه دوتا عکس از توی گوگل سرچ میکنید بعد با جندتا کلیک یه بازی میسازیدو بخودتون میگید بازی ساز

هرکس که اینجوریه همین حالا بازی سازی رو رها کنید

خودمم دارم یونتی رو یاد میگیرم شما هم اگر میخواهید حرفی برای گفتن داشته باشید حداقل یک بازی که با یک انجین حرفه ای ساختید رو معرفی کنید
سلام
نمیدونم با من بودید یا .... ؟
من تاحالا بازی ای منتشر نکردم یعنی بازیه خوبی نساختم که بخوام منتشر کنم فقط یه دوتا بازی برای تمرین ساختم
چون تازه با کانستراکت شروع کردم البته با آموزش های سیرا یادش گرفتم مشکلم گرافیکه که نمیتونم خوب بکشم یا ... ااگه آموزش ایلستریتور یا فتوشاپ دارید منون میشم لینک بدید تا منم یاد بگیرم

شرمنده دیشب اعصاب نداشتم اینجوری حرف زدم 

الوستریتور یک اموزش دارم که اگر ببینید فوبچل میشید اما 1 ساعت نیم هست وقت نمیکنم اپلودش کنم
شرمنده
نه کاراکتر با شما نبودم
اما اگر میخوای با مداد کاغذ نقاشی بکشی اول مثلا یه طرح ساده کمرنگ از کاراکترت بکش مثل سر یه دایره شکم یه بیضی بعد یدونه پرنگ تر و ظریف تر روش بکش و اونو پاک کن و همین طور ادامه بده تا به اونی که میخوای برسی
شما بازی ساز خوبی هستی و جزو اون دسته افراد باهوشی نباید وقتتو صرف این انجین بیخود کنی برو سراغ یونتی 
[تصویر:  ydph74xbfd4w7h8zg.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/8/17، 07:44 صبح)ali.develpor1 نوشته است:
(1395/8/16، 10:45 عصر)Amirrrgames نوشته است:
(1395/8/16، 10:11 عصر)ali.develpor1 نوشته است: برام مهم نیست که میخوای با ایلوستریتور کار بکنی و یا نکنید فقط به بهبود گرافیک بازی خودتون کمک میکنه حالا که نمیخوای دیگه دعوا نکن مثل بچه ها ، وقتی یه نفر نصیحتت میکنه حتی اگر به ضررتم باشه بگو باشه

شماهم دوست عزیز یه چیزی بهتون بگم خیلی خیلی کاراکتری که کشیدید بچه گونه هست خب اگر میخوای بازی درست بسازی یا برو یه نفر حرفه ای واسه کارای گرافیکی بازیت بگیر و یا برو اموزش های نقاشی دیجیتالی تهیه بکن 

تو کل این انجمن فقط چند نفر هستن که این نکاتو رعایت میکنن و بازی هاشونم فروش خوبی داشته اما بقیه تون فقط میرید توی فتوشاپ یه دوتا عکس از توی گوگل سرچ میکنید بعد با جندتا کلیک یه بازی میسازیدو بخودتون میگید بازی ساز

هرکس که اینجوریه همین حالا بازی سازی رو رها کنید

خودمم دارم یونتی رو یاد میگیرم شما هم اگر میخواهید حرفی برای گفتن داشته باشید حداقل یک بازی که با یک انجین حرفه ای ساختید رو معرفی کنید
سلام
من تاحالا بازی ای منتشر نکردم یعنی بازیه خوبی نساختم که بخوام منتشر کنم فقط یه دوتا بازی برای تمرین ساختم
چون تازه با کانستراکت شروع کردم البته با آموزش های سیرا یادش گرفتم مشکلم گرافیکه که نمیتونم خوب بکشم یا ... ااگه آموزش ایلستریتور یا فتوشاپ دارید منون میشم لینک بدید تا منم یاد بگیرم

الوستریتور یک اموزش دارم که اگر ببینید فوبچل میشید اما 1 ساعت نیم هست وقت نمیکنم اپلودش کنم
شرمنده
نه کاراکتر با شما نبودم
اما اگر میخوای با مداد کاغذ نقاشی بکشی اول مثلا یه طرح ساده کمرنگ از کاراکترت بکش مثل سر یه دایره شکم یه بیضی بعد یدونه پرنگ تر و ظریف تر روش بکش و اونو پاک کن و همین طور ادامه بده تا به اونی که میخوای برسی
شما بازی ساز خوبی هستی و جزو اون دسته افراد باهوشی نباید وقتتو صرف این انجین بیخود کنی برو سراغ یونتی 
اشکال نداره
الان سه روزه دارم آموزش های یونیتی رو میبینم از سایت فرانش دانلود میکنم خیلی خوبه مشکلم با کدنویسی هست که تا اینجای آموزش اسونه 
آثار من
-----------
انتشار یافته: _
در حال ساخت
:
بدون نام    شکست خورده: ویزویزی
54 اگه کمکت کردم ممنون میشم روی سپاس کلیک کنی 54 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/8/17، 02:48 عصر)Amirrrgames نوشته است:
(1395/8/17، 07:44 صبح)ali.develpor1 نوشته است:
(1395/8/16، 10:45 عصر)Amirrrgames نوشته است: سلام

شرمنده
نه کاراکتر با شما نبودم
اشکال نداره
الان سه روزه دارم آموزش های یونیتی رو میبینم از سایت فرانش دانلود میکنم خیلی خوبه مشکلم با کدنویسی هست که تا اینجای آموزش اسونه 

very good
[تصویر:  ydph74xbfd4w7h8zg.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نرم افزار انیمیت برای کانستراکت 3؟ محمد 82 0 1,193 1402/2/5، 04:44 عصر
آخرین ارسال: محمد 82
  حل شده سوال در مورد گرافیک سه بعدی amin hosseini 9 3,789 1400/7/17، 04:16 عصر
آخرین ارسال: amin hosseini
  حداکثر مموری یوز مجاز، در موبایل ها ؟ Alireza3d 3 2,920 1400/6/6، 12:40 عصر
آخرین ارسال: hasansanaei
Star پس زمینه و کارکتر های full HD و زیبا erfan002pooya 8 11,105 1400/2/3، 11:46 صبح
آخرین ارسال: امیرعلی ۱۲۳
  حل شده اسپرایت گردونه شانس M.Y 4 3,641 1399/11/27، 04:55 عصر
آخرین ارسال: M.Y

پرش به انجمن: