مشکل با افزونه rex_touchwrap
سلام دوستان 
بنده وقتی از افزونه rex_touchwrap استفاده میکنم ارور زیر رو نمایش میده 
 [تصویر:  ja6m_captur51515e_thumb.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
تصویر خیلی خیلی کوچیک و بی کیفیته
معلوم نیست از چی ایراد گرفته

رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط:
از شی فانکشن استفاده کردی؟؟؟؟؟اگه استفاده کردی موجب مشکل شده و میگه که توی فانکشن نمیشه از تاچ ورپ استفاده کرد.
اگ از ایونتاتم عکس بذاری ممنون میشیم و اگر بگی که  چه موقع این اتفاق میوفته می تونیم بهتر کمکت کنیم.
تو می تونی همین الان با دریافت رایگان "اینشب نت" با حجم 2.5 مگابایت از ما حمایت کنی...حمایت های شما دلگرمی ماست
[تصویر:  download_1_.png]
[تصویر:  download.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/8/29، 06:44 عصر)ARMAN_IRBAX نوشته است: از شی فانکشن استفاده کردی؟؟؟؟؟اگه استفاده کردی موجب مشکل شده و میگه که توی فانکشن نمیشه از تاچ ورپ استفاده کرد.
اگ از ایونتاتم عکس بذاری ممنون میشیم و اگر بگی که  چه موقع این اتفاق میوفته می تونیم بهتر کمکت کنیم.

نه از فانشن استفاده نکردم (یا اینکه نمی دونم کردم یا نه هنوز تازه کارم)گفتم که اگه یه اسپرایتی ر لمس کرد اندازه و شفافیتش بیشتر بشه که تا اینجا هیچ اروری نمیده بعدش گفتم که اگه در حال لمس رو اون اسپرایت نیست اندازه و شفافیتش به حالت عادی برگرده 

با پلاگین تاچ خوده کانستراکت تست کردم هیچ اروری نداد [تصویر:  q654y.png]

(1395/8/29، 12:15 عصر)shazde نوشته است: سلام
تصویر خیلی خیلی کوچیک و بی کیفیته
معلوم نیست از چی ایراد گرفته

اینم بگم این ارور رو موقع استفاده از پلاگین افکت جابجایی بین لایه ها هم میده[تصویر:  aWUMv.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
اول اینکه :
نقل قول: از شی فانکشن استفاده کردی؟؟؟؟؟اگه استفاده کردی موجب مشکل شده و میگه که توی فانکشن نمیشه از تاچ ورپ استفاده کرد.

دوست عزیز لطفا اشتباه راهنمایی نکنید ! آخه کجای این نوشته تو فانکشن نمیشه ازش استفاده کرد ؟
بنده خودم واسم پیش اومده که یه چیزی رو ندونم ! اما اسپم ندادم.
امیوارم ناراحت نشده باشید.

و اما مشکل شما
چند تا راه رو تست کنید :
  • پلاگین رو یکبار حذف و دوباره نصب کنید.
  • روی یک مرورگر دیگه امتحان کنید .(پیشنهاد : کروم)
  • روی پلاگین یکبار کلیک کنید ، و در قسمت مشخصات مثل عکس زیر ، هردوقسمت رو Yes بزارین.

[تصویر:  tochwarp_help.PNG]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، mostafanastary
دوستان من به نتیجه ای رسیدم توی بازیهاتون فقط برای on touch released  از touch wrap  استفاده کنید ولی برای باقی تنظیمات تاچ از همون  touch  کانسترکت استفاده کنید .بیشتر وقتا برای من on touched object , is touching object  که از پلاگین touch wrap استفاده کردم جواب نداد.
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: