پلاگین دیالوگ
سلام.
برای استفاده از کادر درخواست نام از پلاگین دیالوگ در خروجی کوکون استفاده کردم.
یعنی در سایت کوکون در قسمت پلاگین ها cordova plugin dialog  رو جستجو و اضافه کردم.
مشکلی که دارم اینه که این پلاگین در برخی گوشی ها به خوبی جواب نمیده و حروف رو درست از صفحه کلید گوشی دریافت نمیکنه.
نکته ای که وجود داره اینه که این پلاگین یک کادر با پس زمینه سفید نشون میده ولی من در بازی بعضی دوستان از جمله "مبارز" و ... که دیدم این کادر به رنگ مشکی هست.
میشه بفرمایید پلاگین دیالوگ که کادر مشکی داره دقیقا چیه؟ و اگه آدرس گیت هاب داره لطفا راهنمایی کنید. متشکرم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام. کسی نیست کمک کنه؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اون رنگ سیاه یا سفید به اندروید و یا مدل گوشی کاربر بستگی دارد[تصویر:  6dbffe7e679f98590fdc71274de14b77.png]
[تصویر:  ydph74xbfd4w7h8zg.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
جسارتا با یک گوشی تست شده و رنگ دیالوگ متفاوت بوده
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ببخشید مدتیه این سوال رو مطرح کردم ولی به جواب نرسیدم. لطفا راهنمایی کنین
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/9/19، 07:00 عصر)kamran_cn نوشته است: سلام.
برای استفاده از کادر درخواست نام از پلاگین دیالوگ در خروجی کوکون استفاده کردم.
یعنی در سایت کوکون در قسمت پلاگین ها cordova plugin dialog  رو جستجو و اضافه کردم.
مشکلی که دارم اینه که این پلاگین در برخی گوشی ها به خوبی جواب نمیده و حروف رو درست از صفحه کلید گوشی دریافت نمیکنه.
نکته ای که وجود داره اینه که این پلاگین یک کادر با پس زمینه سفید نشون میده ولی من در بازی بعضی دوستان از جمله "مبارز" و ... که دیدم این کادر به رنگ مشکی هست.
میشه بفرمایید پلاگین دیالوگ که کادر مشکی داره دقیقا چیه؟ و اگه آدرس گیت هاب داره لطفا راهنمایی کنید. متشکرم

فکر میکنم از رفتار کانواس پلا س استفاده کنی خیلی  بهتره  هم خیلی ساده هست و کم حجم تر و لازمم نیست تو قسمت پلاگین ها ادد کنی چیزی رو  و این مشکلاتم نداره

روش استفاده  از کانواس :

اول ایونت مورد نظرتو مینویسی و تو اکشن از کانواس  در قسمت dialog  گزینه prompt text input
رو  کلیک میکنی  گزینه ها ش شبیه  دیالوگ هست 
بعد از اینکار  یک ایونت اضافه میکنی  رو ی کانواس کلیک میکنی  در قسمت دیالوگ  روی on keyboard input success رو  لمس میکنی و اکشن مورد نظرتو  اعمال میکنی
ادرس وبلاگم 

id = @user138592
54
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، kamran_cn

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: