ساخت path ممکنه ؟
سلام تو گیم میکر یه ویژگی بود که میشد یه خط ساخت و یه ابجکت میگفتم از اون خط حرکت کنه مثلا یه مسیر ستاره ای شکلو بره بعد نوع های متواوتی داشت مثلا از اول شروع کنه یا برگرده ! میشه تو کانستراکت هم چنین چیزی ساخت عایا ؟
  پاسخ

سپاس شده توسط: mehrad77
سلام
تو این سورس به وسیله نقطه هایی مسیر مشخص شده و پلیر روی این مسیر حرکت می کنه.
Object moved
  پاسخ

سپاس شده توسط:
نه داداش اینطوری نمیخام  
یه خط باشه مثل گیم میکر چون بازی نیست یه پارتیکلی میخام ساخته بشه دقیقا مثل گیم میکر وجود نداره ؟ چون مسیر منحنیه و قراره یه جمله نوشته بشه . در کل اینطوری نمیشه ساخت فقط میخواهم بدونم میشه مثل گیم میکر ساخت یا نه ؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
کسی نظری نداره ؟ 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام، دقیقا نمیدونم چه چیزی مدنظرتون هست.ولی من این سورس ساختم.ببینید به کارتون میاد؟

لینک دانلود
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: shrek ، majid tarh
تشکر اما منظور من این نیست خوب دستی ساختن سخت نیست ولی معقولانه هم نیست من چیز خیلی خیلی پیچیده تر میخام مثل گیم میکر که به ازای هر میلیمتر زاویه و... تغییر میکنه
کانستراکت چنین چیزی نداره !
  پاسخ

سپاس شده توسط: vng
یک رفتار ساخت path برای کنستراکت وجود دارد،به همراه یک پلاگین رسم مسیر و یک مثال که از لینک زیر میتونید این رو هم دانلود کنید و تست بفرمایید.اگه راه دیگری هم برای ساختن path در کنستراکت وجود داشته باشد.بنده خبر ندارم!

لینک دانلود

واقعیت اینه که من با گیم میکر کار نکردم.با این وجود بعید میدونم در گیم میکر هم به ازای هر میلمتر یا هر پیکسل تغییر مسیر و زاویه داده بشه! چراکه همچین عملی توان محاسباتی خیلی بالایی احتیاج داره که قطعا باعث فشار بیش از حد به سی پی یو و در نتیجه کند شدن بازی خواهد شد.به احتمال زیاد درگیم میکر هم تغییرات مسیر و زاویه بر اساس way point و گره های سازنده ی خط موردنظر هست.منتها به صورت پنهان و اتوماتیک!
اینکه مشاهده میکنید سورسی که من ساختم در بعضی حرکات دقیق نیست به جهت اینکه بنده کمی عجله کردم و البته اولین پچی(path) هم بود که ساختم! سورسی که ساختم احتیاج به بهینه سازی دارد.اگر بهینه سازی شود.فکر کنم 4 گره(نقطه) از 16 گره هم اضافی است کارکتر با 12 گره بر روی دایره هم میتواند حرکت نرم و دقیقی انجام دهد.
برای ساختن یک کار خوب هم قطعا احتیاج به تلاش و وقت گذاشتن هست.حتی اگر بخش زیادی از کاربه صورت اتوماتیک انجام شود.اگر روش کار را از قبل بلد باشیم ساختن path(پچی) به مانند آنچه که من ساختم شاید نیم ساعت هم زمان نبرد!
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: mehrad77 ، majid tarh ، mehrdad.ch

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 179 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: