خروجی ios
سلام دوستان
بچه ها من با کوکون خروجی اندروید گرفتم و هیچ مشکلی نداشت.حالا دوتا سوال دارم بخوام خروجی ای او اس بگیرم چیکار باید بکنم ؟؟؟
2 - مارکتهای مثل بازار هستن تو قسمت ای اوا اس که بتونم نرم افزارمو بذارم اونجا برای فروش .
ممنون میشم اگه راهنمایید کنید .

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
مثل خروجی اندروید , تیک خروجی IOS رو هم بزن
یه مارکت داشتیم واسه IOS سیبچه بود اسمش نمیدونم هنوز هست یا نه.
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط: vahid ، احسان هادی پور
(1395/12/12، 06:40 عصر)shazde نوشته است: سلام
مثل خروجی اندروید , تیک خروجی IOS رو هم بزن
یه مارکت داشتیم واسه IOS سیبچه بود اسمش نمیدونم هنوز هست یا نه.
ممنون الان خروجی ای او اس داد ولی فایلی با فرمت IPA توش نیست.اصلا خروجیش درسته .همه مراحلو که اوکی زد

پاسخ

سپاس شده توسط:
دوستان کسی میدونه خروجی ای او اس میشه گرفت یا نه من تو کوکون رفتم ولی فایلی به فرمت IPAنداد فقط دوتا پوشه ساخت با کلی فایل .ایا کسی تا حالا خروجی ای او اس گرفته
  پاسخ

سپاس شده توسط:
هیچ برنامه ای خروجی مستقیم ipa نمیده.
اون پوشه هایی که بعد از خروجی تحویل گرفتید رو باید ببرید تو xcode و تبدیل کنید به برنامه ایفون. ( xcode یچیزیه مثل اندروید استودیو ولی مخصوص ایفون و ایپد و مک که متاسفانه فقط روی mac نصب میشه و با ویندوز سازگار نیست ) 
امتحان نکردم با برنامه های شبیه ساز مک روی ویندوز میتونید از xcode کامپایل بگیرید یا نه ! 

کلا دردسر خروجی ios زیاده، اخر سر هم جایی نیست که برنامتون رو بذارید ! سیبچه هم تا اونجایی که میدونم به خود اپ استور وصله ! 
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
شما میتونید پروژه ی iOS رو روی PC هم تست کنید :

برنامه ی VMWare  رو نصب کنید و محیط مک مجازی درست کنید . ( یه مقدار رم و کارت گرافیک بالا میخواد ) . حال فایل xcode رو وارد کرده و یه اکانت در اپل بسازید و پس از اکسترکت در برنامه های خود مک با کابل USB که به گوشیتون متصله بازیتون رو ببینید . حتی گوشی هم نداشته باشید داخل خودش قابل مشاهده است. ولی سرعت زیادی نداره . طبیعیه چون مدام داره امولیت میکنه .

اما نمیتونید اونو به گوشی ذخیره کنید . اپل اجازه ی این کار رو نمیده . فقط تست و دیدن. این خودش خیلی خوبه چون قبلا اجازه ی این کار رو هم نمیداد .

پاسخ

سپاس شده توسط: shazde

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 228 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 175 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,586 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: