سلام دوست عزیز
گوگل پلی داستانش فرق میکنه...یعنی یا بازیتون باید ایده جدید باشه که همه جذبش بشن یا باید با تبلیغ بیاریش بالا..
عدد هم که من یه بازی دارم اینجا:
302 Found
که 17 هزار کاربر داره ولی روزانه حدود 300 نفر بهش سر میزنن.. البته یه مشکل روی بعضی گوشی ها داره که امتیاز بازیم رو آورده پایین
من از این بازی با این آمار از عدد روزی 4000 تومن درآمد دارم...
این یه واقعیت هست دوست عزیز پس روی 500 تا دانلود اصلا اصلا حساب نکن
عدد خوبه درصورتی که مثلا ده تا بازی داشته باشی که هر کدوم حداقل بالای 10 هزار دانلود شده باشه تا ماهی 2 یا 3 میلیون برات داشته باشه... تپسل هم حتما توی بازیات با عدد استفاده کن چون درآمدش خیلی عالیه... البته پاییز و زمستون نرخ کلیکاش میاد پایین اما بهار و تابستان میره بالا... من شب عیدی از همین بازی که لینکش رو دادم تا روزی 20 هزار تومن ازش درآوردم...
در مورد فروش بازی هم نظری ندارم چون الان دیگه بازی پولی مشتری نداره...
و آخرین نکته من اینه:
اگه بتونی یه بازی بسازی که مثل هی تاکسی 1 و2 و مهمان اصغر آقا و ... که مال شرکت گلیم گیمز هست، میتونی رو درآمد تپسل و عدد تا ماهی بالای 10 میلیون حساب کنی...
البته این بازی هایی گه گفتم بالای یک میلیون کاربر فعال داره...
پس اگه مثل من درگیر زن و بچه و خرج زندگی نیستی..زندگیت رو ول کن و صبح تا شب فقط آموزش ببین و بازی بساز...
من خودم یونیتی کار هستم و حدودا دوسال هست که یونیتی کار میکنم و بازی های زیادی به اسم WBGames و Popcorn که لوگوی شرکت شخصیم هست به بازار دادم...مثل جاده،باربد،ماشین باربر و دوتا بازی دیگه که رفته برای دریافت رده بندی از بنیاد که به امید خدا تا آخر هفته دیگه منتشر میشه البته با لوگوی Popcorn ....
برای تو و همه بچه های انجمن و کل بازی سازای دنیا آرزوی موفقیت و میلیاردر شدن دارم....
یادت نره بازی سازی میتونه تو رو یک شبه میلیاردرت کنه..البته اگر علاقه داشته باشی نه برای میلیاردر شدن بازی بسازی...
سوالی بود در خدمتم
در ضمن کانستراکت هم کار میکنم اما رو آنلاینش ، دارم آموزش میبینم که آموزش مدیر گل و محترم انجمن رو هم پیگیرم برای آنلاین... بازی آنلاین هم اگه مزه دهن کاربرای کافه بازار رو بدونی درآمد های چند صد میلیونی داره...