ساخت کتاب مولتی مدیا
نقل قول: سلام برای اون 30 تا صوت دو دقیقه ای اینکارو کنید
بگید وقتی اون اسپرایت صفحه های کتاب اگه فریمش 0 بود 1 بودد 2 بود ... تا آخر
اگه 0 بود صوت اول پخش بشه اگه 1 بود صوت دوم اگه 2 بود صوت سوم اینم تا آخر
حالا اینطوری وقتی کاربر بزنه روی مثلا صفحه بعد صوت اون صفحه اجرا میشه
اینجا میایین یه کار دیگه میکنین و میگین هروقت صوت کامل پخش شد و تموم شد(توی پلاگین صدا اونتش هست , فک کنم on end همچین چیزی بود)
بره به صفحه بعدی با اکشن animation fram + 1 
اینطوری میره صفحه بعد و صوت اون صفحه شروع میکنه به خوندن اونم مثل همین باید بگید وقتی تموم شد بره صفحه بعد
سلام ،ممنوم بابت وقتی که گذاشتین 
ایول چه فکر خوبی خدا خیرت بده ،  سپاس ویژه 

نقل قول: البته تست نکردم خودم
ولی فک کنم مشکلی نداشته باشه
نه عزیز، همین که وقت گذاشتی و برای سوالم ارزش قائل شدی و بدون حاشیه جوابم رو دادی کفایت میکنه
تستش رو خودم انجام میدم و همین جا اعلام میکنم  
سپاس مجدد از ( shazde )

-------------------------------------------------------------------------------------------------
این رو هم می خوای پاک کنی؟!
وَ مَنْ یَکْسِبْ خَطیئَةً أَوْ إِثْمًا ثُمَّ یَرْمِ بِهِ بَریئًا فَقَدِ احْتَمَلَ بُهْتانًا وَ إِثْمًا مُبینًا»؛ «و کسی که خطا یا گناهی مرتکب شود، سپس بی گناهی را متهم سازد، بار بهتان و گناهِ آشکاری بر دوش گرفته است.»1
  پاسخ

سپاس شده توسط: shervin58
دوست عزیز، شما ظاهرا بیشتر دنبال حاشیه هستید؟!
من برای کاری که نکردم هم از شما عذرخواهی کردم و هم بابت حذف پست هایی که ربطی به سوال شما نداشت و بیشتر حاشیه درست میکرد.

اما، باز هم شما :

نقل قول: این رو هم می خوای پاک کنی؟!

وَ مَنْ یَکْسِبْ خَطیئَةً أَوْ إِثْمًا ثُمَّ یَرْمِ بِهِ بَریئًا فَقَدِ احْتَمَلَ بُهْتانًا وَ إِثْمًا مُبینًا»؛ «و کسی که خطا یا گناهی مرتکب شود، سپس بی گناهی را متهم سازد، بار بهتان و گناهِ آشکاری بر دوش گرفته است.»

بازم میگم، اگه شما احساس میکنید که من به شما اهانت کردم، عذرخواهی میکنم. ( کار بیشتری اگه از دستم بر میاد بگید )
مطالب پاک شده رو هم برگشت دادم تا خیال شما راحت بشه، تا دوستان قضاوت کنند که چی بوده و چی شده.
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، shaygaaan ، shervin58

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 229 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,594 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: