جلوگیری از هک شدن متغیر
دوستان من میخام یه بازی درست کنم که توش سکه هست .
خب برای نشون دادن میزان سکه نیاز به متغیر داریم.
سوال من اینه چجور از هک شدن اون متغیر جلوگیری کنیم؟
یعنی چیکار کنیم که کاربر نتونه با game killer.game hacker و .... میزان سکه ها رو هک کنه؟
  • در حال طراحی چند برنامه و بازی جدید!
  پاسخ

سپاس شده توسط:
میتونی مثلا با یه الگوریتم رندوم تعداد سکه هارو به طور رمزی بنویسی مثلا تعداد سکه هارو به جای عدد معمولی به هکس تبدیل کنی و اونو با لوکال استوریج ذخیره کنی فکر کنم این روش جواب بده. یا حتی می تونی عدد رو به حروف ابجد!! تبدیل کنی اونوقت جد و آباد گیم کیلرم نمیفهمن ابجد چیه.
همیشه اعتقاد داشتم حیفه که با کامپیوتر بازی کرد ولی آخرش به بازی ساختن علاقه مند شدم...
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
سلام
میتونید با آنلاین کردن این قسمت از بازیتون مشکل رو حل کنید و بگید مقدار سکه ها بوسیله شی آجاکس(مثل ثبت بهترین امتیاز توی بازیای آنلاین)توی هاست ثبت بشه و وقتی کاربر وارد بازی شد از هاست مقدار سکه ی کاربر رو بگیره و توی تکست نمایش بده
شاید کمی پیچیده باشه ولی روش خوبیه
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط: Dani
نه من میخام بازی آفلاین باشه .
واسه آفلاین راهی هست؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اولا خودت گیم کیلرو امتحان کردی ببینی بازیتو هک میکنه یا نه؟ چون فکر کنم خود کانستراکت متغیر هارو بصورت رمزی ذخیره کنه یا کلا دسترسی به متغیر هارو مسدود کنه.
دوما گفتم دیگه میتونی یه الگوریتم بسازی که تعداد سکه رو رمزی کنه. بزار برات یه مثال بزنم. مثلا فرض کنیم توی بازی شما برخورد با اسپرایت سکه 1 سکه به تمامی سکه ها اضافه میکنه حالا میتونید به جای اینکه بگید با برخورد با سکه یدونه به متغیر سکه ها اضافه بشه مثلا هزار تا اضافه بشه. ولی وقتی قراره تعداد سکه ها نشون داده بشه عدد متغیرو تقسیم بر 1000 کنه و نشون بده. اونوقت کسی که 25 تا سکه داره هی همون 25 رو با گیم کیلر سرچ میکنه غافل از اینکه عدد اصلی 25000 هست و گیم کیلر نمیتونه عدد اصلی رو پیدا کنه.
همیشه اعتقاد داشتم حیفه که با کامپیوتر بازی کرد ولی آخرش به بازی ساختن علاقه مند شدم...
  پاسخ

دوست عزیز این مطلب رو بخونید:
چند نکته برای هک نشدن برنامه ها
  پاسخ

سلام . ممنون از جواب هاتون .
میشه با clamp این مشکلو حل کرد ؟
یعنی با clamp حد اقل و حداکثر متغیر رو کنیم موقعی که کاربر خوات هک کنه مقدار متغیر از حداکثر بالاتر نمیره؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
من خودم نتونستم بازی که با کانسترکت ساختمو با گیم کیلر یا گیم هکر و گیم گاردیانو گیم سیح هک کنم.باید بالاترین مشکل شما جلوگیری از هک شدن پرداخت درون برنامه ایت باشه که هم آقا مصطفیی روششو گفتن هم با پلاگین های آقا میلاد مثل پلاگین بازار و نیواد بتونی جلوی هک پرداختو بگیری.

پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 229 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: