1396/3/20، 12:31 عصر
(1396/3/20، 10:30 صبح)Mehrdad نوشته است:(1396/3/19، 11:04 عصر)xcmpunkgtsx نوشته است: بله فقط 30 هزار
جالبیش اینه خیلیا هم خوششون میاد ولی ایمیل میدن بعضیا که مودبانه میگن لطفا کلا رایگانش کنید بعضیام فحش میدن که چرا درون پرداخت داره!!!
عجب .. باور کنید خیلی ناراحت شدم .
نمیدونم چرا ارزش نمیذارن به هنرمند ها . آخه با شعار که نمیشه صنعت بازی سازی رو درست کرد. هنرمندانی مثل شما باید تشویق و دلگرم بشن تا کارهای بعدی رو با رغبت بیشتری بسازن . مشکل اینجاست که مردم و دست اندکاران نمیدونن بازی سازی کار آسونی نیست . و یه دولوپر حداقل سودش باید این باشه که ضرر نکنه.
من نمیگم بازی شما عالیه اما قطعا حق شما این مقدار نیست .
من مطمئنم شما و دیگران اگه حمایت بشید , در بازی های بعدی از گرافیک و انیمیشن و دیزاین ... همه چی مایه میذارید.
بهرحال خسته نباشید منو بپذیرید و خواهشا به کارتون ادامه بدید. من مطمئنم در کارهای بعدی, شما بیشتر جلوه میکنید . این کار شاید به یکباره نه ولی قطعا انجام میشه. اینو بدونید که هیچ کس منکر کار بد نیست . اونوقت شما بطور غیر مستقیم و با هنرتون جواب اون بددهنی کردن ها رو خواهید داد.
برقرار باشید و پیروز
ممنونم اون 30 هزار هم 15 هزارش از تیلیغات ویدویی تپسل یود که تازع پیاده سازیش کردم خود خرید درون برنامه 15 تومن بوده کلا!
من برای این بازی 49 روز صبح تا شب وقت گذاشتم از اونجایی که تحربم کم بود تو خیلی جاهاش به مشکل برخوردم حتی یادمه دو روز باشگاع رفتم ولی دیدم چند ساعت از وقتمو میگیره دیگه باشگاه هم نرفتم از صبح ساعت ده تا ساعت سه چهار شب پای ساخت بازی بودم.
وقتی هر چی بیشتر تلاش کنی و نتیجه نده بیشتر زجر میکشی
این بازی تلاش 134 من بود قبل اینکه بیام سمت بازی سازی با اکلیپس برنامه میساختم
بهرحال امیدوارم اخرش نتیجه بده