مشکل در لود کردن مقدار ذخیره شده
سلام دوستان.
من یک اسپرایت دارم که چند تا کپی ازشون دارم و گفتم وقتی روی اون ها لمس شد به مقدار متغیر اینستنس اونها 50تا اضافه شه و مقدار متغیر اینستنس برای هر کدوم از اونها در آرایه ای ذخیره بشه و مقدار خانه های آرایه در لوکال استریج ذخیره بشه همه این مراحل درست انجام میشه ولی لود کردنش مشکل داره درحالی که در وب استریج اصلا هیچ مشکلی نداره.سورسش رو گذاشتم لطفا ببینید و اگه میدونید مشکل از کجاست کمک کنید.
لینک دانلود سورس
[تصویر:  iconG.png]
بازی مهره طلایی منتشر شد
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
وب استورج طوری طراحی شده که تا ذخیره نشده اکشنای بعدی انجام نمیشه ولی لوکال استورج برعکسه به این صورت که اگه اکشنی بعد از اون وجود داره سیستم ذخیره کردن را رها می کنه و اکشنای بعدی را انجام میده و هرگاه وقت کرد کدهای مربوط به لوکال استورج را انجام میده.برای همین ممکنه قبل از اینکه ذخیره کامل انجام بگیره برنامه را بستید.
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، hasansanaei ، shazde
(1396/5/20، 10:56 عصر)ghasem نوشته است: سلام
وب استورج طوری طراحی شده که تا ذخیره نشده اکشنای بعدی انجام نمیشه ولی لوکال استورج برعکسه به این صورت که اگه اکشنی بعد از اون وجود داره سیستم ذخیره کردن را رها می کنه و اکشنای بعدی را انجام میده و هرگاه وقت کرد کدهای مربوط به لوکال استورج را انجام میده.برای همین ممکنه قبل از اینکه ذخیره کامل انجام بگیره برنامه را بستید.

سلام

در همچین مواقعی بهتره که عملیات لود و سیو در لوگو بازی انجام بشه که برای لوگو برنامه حداقل یک تایم بین 1.5 تا 4 ثانیه باشه تا روی گوشی های سنگین هم عملیات لودینگ به خوبی انجام بگیره .

وگرنه به قول شما کانستراکت میاد اکشن بعدی رو اجرا میکنه ( اگر مثلا اکشن بعدی یا ایونت بعدی رفتن به صفحه دیگه ای باشه )
عملیات لود ناموفق تموم میشه .

پاسخ

سپاس شده توسط: ghasem ، shazde
حرف های شما کاملادرست ولی مشکل اینه عملیات ذخیره شدن به طور کامل انجام میشه و این رو میشه از بخش دیباگ دید مشکل اصلی لود کردن مقادیر ذخیره شده لوکال استریج در آرایه ها است.
بازی مهره طلایی منتشر شد
  پاسخ

سپاس شده توسط:
از بخش لودینگ یک عکس بدید تا ببینم مشکل از کجاست .
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بنده سورس رو گذاشتم لطفا اون رئ ببینید
بازی مهره طلایی منتشر شد
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 229 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,594 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: