1396/5/28، 02:06 عصر
سلام و خسته نباشید
2 تا سوال خیلی خیلی مهم دارم ( مخصوصا سوال اول )
1- 4 تا اسپرایت دارم با مشخصات زیر :
و 1 اسپرایت دیگه دارم با رفتار bullet و یک متغییر گلوبال که تعداد شلیک کردن ها نگهداری میکنه
دوستان به دلایلی باید به این صورت عمل کنم از جمله استفاده کمتر از cpu ووو :
لایوت که اجرا میشه 4 تا اسپرایت با کد Destory میشه
بعد با کد
یکی از 4 تا اسپرایت ایجاد میکنم وقتی ایجاد میشه همونطور که میدونید طبق تنظیمات اسپرایت ها شروع میکنه به حرکت و گفتم اگر 3 تا شلیک به اسپرایت برخورد نکرد اسپرایت فعال Destory کنه و اسپرایت بعدیو با همون کد creat objact ایجاد کنه وقتی ایجاد میشه باید حرکت شروع اما حرکت انجام نمیشه اما بعد از یک شلیک حرکت انجام میشه و همین موضوع برای اسپرایت های بعدی بوجود میاد
میخوام بعد از Destory شدن اولین اسپرایتی که ایجاد شده اسپرایت بعدی که ایجاد میشه بدون شلیک شروع کنه به حرکت خیلی دستکاریا انجام دادم اما هنو مشکل برطرف نشده باید چیکار کنم؟
2- طبق آموزش خروجی گرفتن از طریق cocoonjs از بازی خروجی Canvas+ گرفتم اما ویبره عمل نمیکنه
کدی که استفاده کردم این :
چطوری مشکل برطرف کنم؟
ممنون از انجمن کانستراکت 2
2 تا سوال خیلی خیلی مهم دارم ( مخصوصا سوال اول )
1- 4 تا اسپرایت دارم با مشخصات زیر :
کد:
[b]Behaviors[/b]
[i]Platform[/i]
max speed 20
Acceleration = 20
Deceleration = 20
Jump = 20
Grativy = 20
Max fall =20
Properties
initial visibility = visible
collision = enable
و 1 اسپرایت دیگه دارم با رفتار bullet و یک متغییر گلوبال که تعداد شلیک کردن ها نگهداری میکنه
دوستان به دلایلی باید به این صورت عمل کنم از جمله استفاده کمتر از cpu ووو :
لایوت که اجرا میشه 4 تا اسپرایت با کد Destory میشه
بعد با کد
کد:
system [ creat objact
یکی از 4 تا اسپرایت ایجاد میکنم وقتی ایجاد میشه همونطور که میدونید طبق تنظیمات اسپرایت ها شروع میکنه به حرکت و گفتم اگر 3 تا شلیک به اسپرایت برخورد نکرد اسپرایت فعال Destory کنه و اسپرایت بعدیو با همون کد creat objact ایجاد کنه وقتی ایجاد میشه باید حرکت شروع اما حرکت انجام نمیشه اما بعد از یک شلیک حرکت انجام میشه و همین موضوع برای اسپرایت های بعدی بوجود میاد
میخوام بعد از Destory شدن اولین اسپرایتی که ایجاد شده اسپرایت بعدی که ایجاد میشه بدون شلیک شروع کنه به حرکت خیلی دستکاریا انجام دادم اما هنو مشکل برطرف نشده باید چیکار کنم؟
2- طبق آموزش خروجی گرفتن از طریق cocoonjs از بازی خروجی Canvas+ گرفتم اما ویبره عمل نمیکنه
کدی که استفاده کردم این :
کد:
Browser [ vibrate with pattern "200,100,200"
چطوری مشکل برطرف کنم؟

ممنون از انجمن کانستراکت 2