مشکلات صدا در بازی
به نام خدا 
سلام دوستان . من یه صدا توس قسمت میوزیک به بازی اضافه کردم با فرمت m4a که توی خروجی کوکون کار نکرد.
بعد اومدم فرمتش رو ogg کردم اما هر وقت تست کردم تو اکسپلورر اصلا صدا پخش نشد و خروجی هم نگرفتم ببینم چی میشه.

مشکل دومم اینه که وقتی میخوام بگم هرموقع بازیکن رو فلان چیز کلیک کرد صدا بشه 50 نمیدونم باید چیکار کنم؟؟؟ 20 39 
از ایونت set volume استفاده کردم که هیچ تغییری تو میزان صدا توی تست نکرد!!!!!!
چیکار کنم؟؟؟
ممنون میشم کمکم کنید. 1 4 1
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوستان به ما هم کمک کنید ممنون میشم.
بالا خره ماهم آدمیم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1396/6/7، 05:44 عصر)kazem نوشته است: دوستان به ما هم کمک کنید ممنون میشم.
بالا خره ماهم آدمیم

توی تنظیمات cocoon اون webview رو تغییر به canvas+ دادید؟
پیشینه بازی‌سازی در ایران دست‌کم به ۶ هزار سال پیش(تخته نرد شهر سوخته) می‌رسد ولی بخاطر سستی و غفلت ما، کشورهای دیگر میدان دار ، بازیسازی شده ‌اند.
صنعتی که هم‌اکنون بعد از نفت و خودروسازی، سومین صنعت پرسود جهان است.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بله معلومه که دادم
و همچنین پلاگین کراس والک  رو هم پاک کردم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام. داداش تاپیک های صدا زیاده، بخون اونا رو... اولا ogg باید باشه، دوما با مرورگر های مختلف تست کن، سوما حتما باید تاچ کنی تا صدا پخش بشه، اگه انتظار داری موزیکت همون اول پخش بشه نمیشه، باید به کاربر یه جوری بگی tap کنه، چهارما تو گوشه audio ایمپورت کن بجا music، پنجما converter که باش به ogg تبدیل میکنی عوض کن، ششما کیفیت آهنگ که تو کانستراکت میپرسه رو بیار پایین.... ببین این همه احتمال، پرسیدنی نیست، تست کردنیه1

پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
(1396/6/7، 11:38 عصر)[email protected] نوشته است: سلام. داداش تاپیک های صدا زیاده، بخون اونا رو... اولا ogg باید باشه، دوما با مرورگر های مختلف تست کن، سوما حتما باید تاچ کنی تا صدا پخش بشه، اگه انتظار داری موزیکت همون اول پخش بشه نمیشه، باید به کاربر یه جوری بگی tap کنه، چهارما تو گوشه audio ایمپورت کن بجا music، پنجما converter که باش به ogg تبدیل میکنی عوض کن، ششما کیفیت آهنگ که تو کانستراکت میپرسه رو بیار پایین.... ببین این همه احتمال، پرسیدنی نیست، تست کردنیه1
سلام با همه ی بخشای پیامتون موافقم بجز اون که گفتید کاربر حتما باید کلیک کنه تا صدا پخش بشه
آن استارت لی اوت یا آن لودر‌کمپلت لی اوت برای پخش صدا موقع اجرای بازیه
  پاسخ

سپاس شده توسط: [email protected]
(1396/6/8، 01:46 صبح)shazde نوشته است:
(1396/6/7، 11:38 عصر)[email protected] نوشته است: سلام. داداش تاپیک های صدا زیاده، بخون اونا رو... اولا ogg باید باشه، دوما با مرورگر های مختلف تست کن، سوما حتما باید تاچ کنی تا صدا پخش بشه، اگه انتظار داری موزیکت همون اول پخش بشه نمیشه، باید به کاربر یه جوری بگی tap کنه، چهارما تو گوشه audio ایمپورت کن بجا music، پنجما converter که باش به ogg تبدیل میکنی عوض کن، ششما کیفیت آهنگ که تو کانستراکت میپرسه رو بیار پایین.... ببین این همه احتمال، پرسیدنی نیست، تست کردنیه1
سلام با همه ی بخشای پیامتون موافقم بجز اون که گفتید کاربر حتما باید کلیک کنه تا صدا پخش بشه
آن استارت لی اوت یا آن لودر‌کمپلت لی اوت برای پخش صدا موقع اجرای بازیه

سلام. این محدودیت کروم تو اندرویده، تو سایت اصلی کانستراکت خوندم، قضیه اینه که مرورگر یه صف داره، وقتی ما توی onstartlayout میگیم صدا رو پخش کن، میره تو صف، اولین بار که کاربر کلیک کرد، پخش میشه... ولی شاید خروجی cordova اینطوری نباشه:

Safari on iOS and Chrome for Android share a limitation in playing music. While sound effects can be played at any time, music is only allowed to start playing when the user touches the screen. This is a limitation in the browsers themselves. As a result, if you play music on the start of layout, you may find in these browsers it does not actually start until the next touch.
منبع:
https://www.scirra.com/manual/109/audio
بخش Mobile limitations

پاسخ

سپاس شده توسط:
گفتید به جای music کجا بزارم؟؟؟
منظورتون sound بو دبگه؟؟؟
پس میشه از همون اول پخش کنیم برا خروجی کوکون..!! 1
ممنون میشم اینم بگید.
چون وقتی تو sound میزارم اصلا تو مرورگر پخش نمیشه!!نمید.نم شاید اگر خروجی بگیرم بشه>

سوال بعدیم هم این بود که برای تغییر صدا چه کارکنم؟؟؟
اگه بالا رو میخوندید ممنون میشدم کمکم میکردید.! 4
یه بار پیام اولمو بخونید ممنون میشم پاسخ بدید. 1 4 1
  پاسخ

سپاس شده توسط: [email protected]
داداش جوابم رو اشتباه متوجه شدی، این بود: هیچ چیز مشخص نیست، خودت باید همه اش رو تست کنی، شاید با خروجی آنلاین مشکل داری، یه نرم افزار خروجی اندروید آفلاین دان کن که راحت بتونی تست کنی...
سوال دومت هم که میگی set volum کار نمیکنه،عدداش اینطوریه: -10 نصفه، یادم نیست -100 یا -20 هم 1/4، شاید عدد رو اشتباه 0.5 گذاشتی، باید -10 بذاری... شاید هم تگ رو اشتباه گذاشتی، شاید هم اصلا بلندگوت خرابه(خخخخخخ1 ) خدایی اشکالات اینطوری رو کسی فک نکنم بتونه کمک کنه... خودت باید هی تست کنی...
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: