موضوعها: 284
سپاسها: 544
1602 سپاس گرفتهشده در 917 ارسال
سلام دوستان من میخوام یه برنامه مثل باد صبا بسازم که تقویم باشه . البته اذان و اینا نمیخوام . فقط میخوام روی هر روزی زد ، مثلا عکس یا فیلم برای اون روز سیو کنه مثل دفترچه یادداشت . فقط میخوام ببینم چطور باید عکس یا فیلم توی برنامه سیو کرد ؟؟؟
موضوعها: 2
سپاسها: 47
67 سپاس گرفتهشده در 33 ارسال
سلام. یه سوال، داداش تاپیک ها قفل نداره که حذف میکنی؟ (سواله، واقعا نمیدونم)
دوستانی که بت ج میدن ، فقط برا خودت که نیست، برا کسی که تو گوگل سرچ میکنه و میاد ، یا کسی که همینطوری تو سایت میگرده هم هست...
موضوعها: 284
سپاسها: 544
1602 سپاس گرفتهشده در 917 ارسال
گفنم شاید مدیرا صداشون در بیاد بگن ، چقد تاپیک میزنه . (البته تا حالا نگفتنا ولی اگه من به جاشون بودم می گفتم ، ولی خب سواله دبگه ، پیش میاد ) . حالا شما جواب سوال اول تاپیک رو بدید لطفا .
ممنون
موضوعها: 2
سپاسها: 47
67 سپاس گرفتهشده در 33 ارسال
سلام. راستش این که میخوای برنامه است، نه بازی... construct بیشتر مال بازیه ، نه برنامه...
راه اول: basic 4 android که برنامه نویسی نمیخواد یادبگیر خواستی برنامه اندروید بنویسی با اون کار کن..
راه دوم : یه پلاگین 11 دلاری برا کانستراکت هست بنام construct2-cordova-plugins که free اش پیدا نمیشه، اکثر قابلیت های اندروید رو داره برا کانستراکت، از جمله همین کاری که میخوای... از یه دوستی پرسیدم قیمت خریدش چقدره هنوز ج نداده، احتمال زیاد این چند روز یه تاپیک بزنم گروهی بخریم، نفری حدودا 5 تا 10 تومن در میاد... واقعا لازمه برا کانستراکت...
ادیت: سرچ نکردم، شاید سرچ کنی همین که میخوای(باز کردن عکس و فیلم اندروید ار گالری) پیدا شه رایگانش و جدا ولی خیلی قابلیت های اندروید رایگانش پیدا نمیشه...