ساخت برنامه دفترچ یادداشت و تقویم
سلام دوستان من میخوام یه برنامه مثل باد صبا بسازم که تقویم باشه . البته اذان و اینا نمیخوام . فقط میخوام روی هر روزی زد ، مثلا عکس یا فیلم برای اون روز سیو کنه مثل دفترچه یادداشت . فقط میخوام ببینم چطور باید عکس یا فیلم توی برنامه سیو کرد ؟؟؟
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام. یه سوال، داداش تاپیک ها قفل نداره که حذف میکنی؟ (سواله، واقعا نمیدونم) 
دوستانی که بت ج میدن ، فقط برا خودت که نیست، برا کسی که تو گوگل سرچ میکنه و میاد ، یا کسی که همینطوری تو سایت میگرده هم هست...
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
گفنم شاید مدیرا صداشون در بیاد بگن ، چقد تاپیک میزنه . (البته تا حالا نگفتنا ولی اگه من به جاشون بودم می گفتم ، ولی خب سواله دبگه ، پیش میاد ) . حالا شما جواب سوال اول تاپیک رو بدید لطفا . 

ممنون
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: [email protected]
سلام. راستش این که میخوای برنامه است، نه بازی... construct بیشتر مال بازیه ، نه برنامه...
راه اول: basic 4 android که برنامه نویسی نمیخواد یادبگیر خواستی برنامه اندروید بنویسی با اون کار کن..
راه دوم : یه پلاگین 11 دلاری برا کانستراکت هست بنام construct2-cordova-plugins که free اش پیدا نمیشه، اکثر قابلیت های اندروید رو داره برا کانستراکت، از جمله همین کاری که میخوای... از یه دوستی پرسیدم قیمت خریدش چقدره هنوز ج نداده، احتمال زیاد این چند روز یه تاپیک بزنم گروهی بخریم، نفری حدودا 5 تا 10 تومن در میاد... واقعا لازمه برا کانستراکت...
ادیت: سرچ نکردم، شاید سرچ کنی همین که میخوای(باز کردن عکس و فیلم اندروید ار گالری) پیدا شه رایگانش و جدا ولی خیلی قابلیت های اندروید رایگانش پیدا نمیشه...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1396/6/10، 11:51 عصر)[email protected] نوشته است: سلام. راستش این که میخوای برنامه است، نه بازی... construct بیشتر مال بازیه ، نه برنامه...
راه اول: basic 4 android که برنامه نویسی نمیخواد یادبگیر خواستی برنامه اندروید بنویسی با اون کار کن..
راه دوم : یه پلاگین 11 دلاری برا کانستراکت هست بنام construct2-cordova-plugins که free اش پیدا نمیشه، اکثر قابلیت های اندروید رو داره برا کانستراکت، از جمله همین کاری که میخوای... از یه دوستی پرسیدم قیمت خریدش چقدره هنوز ج نداده، احتمال زیاد این چند روز یه تاپیک بزنم گروهی بخریم، نفری حدودا 5 تا 10 تومن در میاد... واقعا لازمه برا کانستراکت...

سلام
دوست عزیز این پلاگین ها هستن رایگان ! سرچ کنید
غایب
  پاسخ

(1396/6/11، 04:36 عصر)shaygaaan نوشته است:
(1396/6/10، 11:51 عصر)[email protected] نوشته است: سلام. راستش این که میخوای برنامه است، نه بازی... construct بیشتر مال بازیه ، نه برنامه...

سلام
دوست عزیز این پلاگین هستش رایگان ! سرچ کنید
سلام. منظورتون construct2-cordova-plugins است؟ اگه آره راستش حدودا یه ساعت کل نت رو زیر و رو کردم پیدا نکردم، یه راهنمایی میکنی چه سایتی داردش؟
ولی اگه منظورتون فقط پلاگین انتخاب عکس و فیلم از گالری هست ،نمیدونم، شاید باشه، سرچ نکردم، ولی چون دوستمون فقط یه قابلیت نمیخواد و دو سه تا تاپیک مشابه داشت که قابلیت های native اندروید رو لازم داشت، به صورت کلی نوشتم... چون خیلی از قابلیت های اندروید پلاگین free واسش پیدا نمیشه...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دانلود افزونه ceryberry + 199
فکر کنم همینو بخواید !
غایب
  پاسخ

(1396/6/11، 09:15 عصر)shaygaaan نوشته است: دانلود افزونه ceryberry + 199
فکر کنم همینو بخواید !

واقعا نمیدونم چجوری تشکر کنم، مرسی ، بخاطر اینکه اسم اصلی اش رو ننوشته بودن توی تاپیک، گوگل پیداش نمیکنه... باید توی انجمن قسمت پلاگین ها میگشتم... یه تاپیک میزنم که تو گوگل هم ثبت بشه کسی مثل من و بقیه دوستان به مشکل برنخوره... بازم ممنون.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام. بالاخره تاپیک زدم... پلاگین image picker از پک زیر رو استفاده کن:
http://construct2.ir/Thread-%D9%BE%D9%84...n=lastpost
با تشکر از shaygaaan  1
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: