کپی رایت ایده بازی
سلام دوستان.
آقا یه سوالی ذهنمو درگیر کرده ...
یه نفر میاد یه بازی مثلا 2car میسازه، نمیدونم بازی کردید یا نه، دو تا ماشین اند که یه سری مانع میاد باید همزمان ردشون کنی...
حالا یه نفر دیگه میاد تقلید میکنه، 3car میسازه، یعنی همون بازی رو میسازه، با یه گرافیک جدید، ماشین ها رو میکنه سه تا!
مثلا یه نفر دیگه میاد همون رو میسازه اسمش رو میسازه 2cars...
بازی های اینطوری پره تو گوگل پلی استور، بازم تو apple store (آیفون) خیلی کمه، نمیدونم گوگل چرا اینجوریه2

اصلا خیلی از ژانر ها و سبک ها هم همینجوری درست میشن، یکی میاد برا اولین بار یه بازی دفاع از قلعه میسازه، بعد هی از ایده بازی اش تقلید میکنن ، و ژانر(شایدم سبک؟، مهم نیس) tower defence درست میشه... یا رانر همینطور...

حالا سوال من اینه که از نظر اخلاقی این درسته؟ ایده بازی یه نفر دیگه رو برداشتن؟... من خودم اگه یه بازی سبک جدید بسازم، انتظار دارم کسی کپی نکنه ... ( منظورم سبک نیست، سبک رو که تا حالا n نفر کپی کردن از بازی اول، دیگه قباحتش افتاده 1  منظورم بازی های بدون سبکه، مثلا یه چیزی تو مایه ها همین 2car)

سوال دوم: داستان چی؟ مثلا یه بازی میبینیم عاشق داستانش میشیم، باز سازی اش مشکلی داره از نظر اخلاقی؟

راستی شاید بگین اخلاق رو بی خیال، ولی به نظرم بازی ساز هنرمنده و هنرمنده و اخلاقش 1 دوست ندارم سرقت هنری بکنم ...

ممنون.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
مطمئنن نه از نظر قانونی مشکلی داره و از نظر اخلاقی(به شرطی که دیگه شور کپی کردن رو در نیاریم4)
شاید شما برای مثلا کلش رویال یه ایده های داشته باشی که کلش رویال نداره و میری بازی خودت رو میسازی شبیه به کلش رویال ولی با ایده ها جدید

یا مثلا بازیایی مثل بتلفیلد یا کال آو و . . . همه یکی ان تقریبا فقط گرافیک و نوع ماموریت ها متفاوته
یا مثلا همین بازی کلش آو کلنز یه بازی استراتژیکه که قبلش صد ها بازی استراتژیک ساخته شده ولی نمیشه بگیم کلش کپی کرده از بازیای دیگه . فقط ایده های جدید خودش رو پیاده کرده توش یا مثلا بازی زاراوان یه چیزی مثل کلش شده ولی ایده ها و خلاقیت های جدید(البته من بازیش نکردم 4  ولی استقبال بدی ازش نشده و همین نشون میده ایده های خوبی پیاده سازی کردن) 
  پاسخ

سپاس شده توسط: [email protected]
(1396/6/12، 07:44 عصر)shazde نوشته است: سلام
مطمئنن نه از نظر قانونی مشکلی داره و از نظر اخلاقی(به شرطی که دیگه شور کپی کردن رو در نیاریم4)
شاید شما برای مثلا کلش رویال یه ایده های داشته باشی که کلش رویال نداره و میری بازی خودت رو میسازی شبیه به کلش رویال ولی با ایده ها جدید

یا مثلا بازیایی مثل بتلفیلد یا کال آو و . . . همه یکی ان تقریبا فقط گرافیک و نوع ماموریت ها متفاوته
یا مثلا همین بازی کلش آو کلنز یه بازی استراتژیکه که قبلش صد ها بازی استراتژیک ساخته شده ولی نمیشه بگیم کلش کپی کرده از بازیای دیگه . فقط ایده های جدید خودش رو پیاده کرده توش یا مثلا بازی زاراوان یه چیزی مثل کلش شده ولی ایده ها و خلاقیت های جدید(البته من بازیش نکردم 4  ولی استقبال بدی ازش نشده و همین نشون میده ایده های خوبی پیاده سازی کردن) 

ممنون از نظرتون .
1. بنظرتون اگه ایده جدید پیاده نکنه بازم مشکلی نداره؟ مثل همون بازی 2car و 3car ، که 2car رو برداشته بجا دو تا ماشین سه تاش کرده ؟ یا مثلا بازی flappy bird که n تا بازی clone شده ازش؟ ( فک کنم میشه همون شورش رو درآوردن که شما میگین، ولی تفسیر این فرق داره، به نظر من 95 درصد بازی های گوگل پلی و کافه بازار شور کپی کردن رو درآوردن، فک کنم به نظر شما و بقیه دولوپر ها درصدش خیلی کمتر باشه)
2. راجع به داستان نظرتون چیه؟ راستش چند تا بازی خاص ( indie game کامپیوتر) بازی کردم که عاشق داستانشون ام، ولی یه جورایی دلم نمیاد بسازمشون...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
هیچ چیزی مالکیت نداره- حتی اسم بازی و لوگو و موسیقی و اینا اگر پول خرج نکنید و براش patent نگیرید نمیتونید ادعا کنید که مال من  هست. تازه همون هم مدت دار هست و ماکزیممش 30 ساله. همیشه ولی احتیاجی به نگرانی نیست مردم سراغ ایده تکراری نمیرند مگر اینکه واقعا بهتر باشه.
همچنین چون یه چیزی به ذهن یک نفر زودتر رسیده نمیشه بگید بقیه حق ندارند استفاده کنند.یه جا خوندم کمپانی marvel خالق ابر قهرمان ها اگر هر از چند مدتی فیلم جدید نده بیرون امتیاز رو از دست میده. اونم تازه برای این حق داره پول میده.

این کسایی که کپی میکنند فقط آب رو گل آلود میکنند و گند میزنند تو بازار. در کل من مخالفم
  پاسخ

سپاس شده توسط: [email protected]

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: