1396/6/29، 05:17 صبح
سلام به همی دوستان ! همونطور که قول داده بودم سورس بازی رو هم در اختیار شما قرار میدم تا شاید راهی بشه برای کشیده شدن دوستان به سمت یونیتی ! زیاد توضیحات خاصی نمیخوام بدم ولی یه چندتا نکته رو میگم که مشکلی پیش نیاد براتون :
1- اول از همه که من این سورس رو با نسخه 5.2.0f ساختم و شما نمیتونید با نسخه های ماقبل از این سورس رو باز کنید !
2- سورس شامل تمام اهنگ ها ، اسپرایت ها ، کد و ... میباشد که استفاده اون ها برای پروژه های شخصی ازاد میباشد و هر کس تمایل داشت از اون ها استفاده بکنه !
3- سورس داخل کانال تیم میباشد در صورت اینکه خوشتون اومد میتونید داخل کانال ما عضو شید و از اون طریق لینک رو برای دوستاتون بفرستید یا همین لینک که در زیر براتون میزارم رو منتشر کنید !
خب دیگه نکته ای نیست
:
1- اول از همه که من این سورس رو با نسخه 5.2.0f ساختم و شما نمیتونید با نسخه های ماقبل از این سورس رو باز کنید !
2- سورس شامل تمام اهنگ ها ، اسپرایت ها ، کد و ... میباشد که استفاده اون ها برای پروژه های شخصی ازاد میباشد و هر کس تمایل داشت از اون ها استفاده بکنه !
3- سورس داخل کانال تیم میباشد در صورت اینکه خوشتون اومد میتونید داخل کانال ما عضو شید و از اون طریق لینک رو برای دوستاتون بفرستید یا همین لینک که در زیر براتون میزارم رو منتشر کنید !
خب دیگه نکته ای نیست

لینک دانلود سورس :
سورس بصورت کاملا رایگان در اختیار شما دوستان قرار میگیرد !
کانال ما :
امیدوارم که این سورس بدردتون بخوره ! سوالی هم داشتید زیر همین پست مطرح کنید !
موفق و پیروز باشید .
[url=http://opizo.com/1C86A1]